5-2
5-3
Nunnely90'+1
    Willem II Tilburg får tildelt et frispark
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    2'
    Skudd utenfor mål, Willem II Tilburg
    Gorkem Saglam
    Gorkem Saglam (Willem II Tilburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    AZ Alkmaar får tildelt et frispark
    AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Willem II Tilburg blir avblåst for offside
    Derrick Kohn
    Dommer Dennis Higler ser at linjemannen løfter flagget, og Willem II Tilburgs Derrick Kohn blåses av for offside.
    11'
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    13'
    16'
    Willem II Tilburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    20'
    Willem II Tilburg får tildelt et hjørnespark
    Mike Tresor Ndayishimiye
    I Alkmaar slår Mike Tresor Ndayishimiye en corner fra venstre.
    21'
    Mike Tresor Ndayishimiye (Willem II Tilburg) slår en corner fra venstre side på Afas Stadion.
    22'
    AZ Alkmaar scorer selvmål!
    AZ Alkmaar 0 - 1 Willem II Tilburg
    Mål: Zakaria Aboukhlal
    Selvmål! Zakaria Aboukhlal kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 0-1!
    22'
    AZ Alkmaar får tildelt et hjørnespark
    Fredrik Midtsjø
    Dennis Higler tildeler AZ Alkmaar en corner. Fredrik Midtsjo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Jesper Karlsson
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra høyre på Afas Stadion.
    25'
    AZ Alkmaar blir avblåst for offside
    Myron Boadu
    Myron Boadu (AZ Alkmaar) vinkes av for offside i Alkmaar.
    31'
    31'
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til Willem II Tilburg
    35'
    Dommeren dømmer straffe til Willem II Tilburg
    35'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Willem II Tilburg får straffe av Dennis Higler på Afas Stadion.
    35'
    Willem II Tilburg scorer på straffe!
    AZ Alkmaar 0 - 2 Willem II Tilburg
    Mål: Mike Tresor Ndayishimiye
    Mål! Willem II Tilburg får et straffespark som Mike Tresor Ndayishimiye setter i mål på Afas Stadion. 0-2.
    36'
    Frispark til AZ Alkmaar på halvdelen til Willem II Tilburg.
    37'
    Mål for AZ Alkmaar!
    AZ Alkmaar 1 - 2 Willem II Tilburg
    Mål: Teun Koopmeiners
    Mål! Teun Koopmeiners reduserer til 1-2 på Afas Stadion i Alkmaar.
    38'
    Skudd utenfor mål, AZ Alkmaar
    Zakaria Aboukhlal
    Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Zakaria Aboukhlal avslutter utenfor.
    41'
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra venstre på Afas Stadion.
    43'
    AZ Alkmaar 2 - 2 Willem II Tilburg
    Målgivende: Jesper Karlsson
    Utligning! Teun Koopmeiners setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Det er en fin assist fra Jesper Karlsson.
    43'
    Skudd på mål, Willem II Tilburg
    Wesley Spieringhs
    Willem II Tilburg angriper i Alkmaar. Wesley Spieringhs avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    Willem II Tilburg, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Calvin Stengs
    Calvin Stengs (AZ Alkmaar) kommer til en målsjanse på Afas Stadion, men klarer ikke å score.
    45'+1
    I Alkmaar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+3
    45'+3
    Skudd på mål, AZ Alkmaar
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) avanserer forover på Afas Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Myron Boadu ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    47'
    AZ Alkmaar slipper å klare seg uten Myron Boadu som kommer tilbake på banen i Alkmaar.
    48'
    Frispark Willem II Tilburg.
    48'
    Sjanse til AZ Alkmaar! Jesper Karlsson er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    52'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    52'
    AZ Alkmaar 3 - 2 Willem II Tilburg
    Mål: Calvin Stengs
    Målgivende: Teun Koopmeiners
    Mål! AZ Alkmaar tar ledelsen 3-2 ved Calvin Stengs. Flott spill fra Teun Koopmeiners før målet.
    54'
    AZ Alkmaar avanserer forover i Alkmaar. Calvin Stengs avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Willem II Tilburg.
    61'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til AZ Alkmaar.
    62'
    Offside! Gorkem Saglam (Willem II Tilburg) er alene igjennom, men dommer Dennis Higler ser at linjemannen er oppe med flagget.
    64'
    AZ Alkmaar 4 - 2 Willem II Tilburg
    Mål: Fredrik Midtsjø
    Målgivende: Owen Wijndal
    Fredrik Midtsjo øker AZ Alkmaars ledelse til 4-2! Owen Wijndal sto for den målgivende pasningen.
    65'
    Spillerbytte - Willem II Tilburg
    Inn: Che Nunnely
    Ut: Wesley Spieringhs
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Willem II Tilburg. Inn kommer Che Nunnely, mens Wesley Spieringhs tar plass på benken.
    66'
    Yukinari Sugawara
    AZ Alkmaar angriper, men avslutningen til Yukinari Sugawara går utenfor.
    67'
    Gult kort til Willem II Tilburg
    Dommeren gir Derrick Kohn (Willem II Tilburg) et gult kort.
    69'
    AZ Alkmaar har fått straffespark i Alkmaar!
    69'
    AZ Alkmaar scorer på straffe!
    AZ Alkmaar 5 - 2 Willem II Tilburg
    Mål: Jesper Karlsson
    Straffe og mål! AZ Alkmaar øker ledelsen til 5-2 i Alkmaar. Målscorer: Jesper Karlsson.
    69'
    74'
    Inn: Mats Kohlert
    Ut: Kwasi Okyere Wriedt
    Willem II Tilburg bytter ut Kwasi Okyere Wriedt med Mats Kohlert.
    75'
    Målsjanse! Calvin Stengs (AZ Alkmaar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    81'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Ferdy Druijf
    Ut: Jesper Karlsson
    Pascal Jansen (AZ Alkmaar) gjør sitt første bytte for dagen. Ferdy Druijf erstatter Jesper Karlsson.
    81'
    Inn: Håkon Evjen
    Ut: Zakaria Aboukhlal
    Pascal Jansen gjør dagens andre bytte i Alkmaar, når han tar ut Zakaria Aboukhlal og setter inn Håkon Evjen.
    81'
    Inn: Tijani Reijnders
    Ut: Yukinari Sugawara
    AZ Alkmaar gjør sitt tredje bytte. Yukinari Sugawara erstattes av Tijani Reijnders.
    86'
    87'
    Mike Tresor Ndayishimiye (Willem II Tilburg) kommer seg fri på Afas Stadion, men avslutningen går utenfor.
    89'
    Ferdy Druijf
    Målsjanse på Afas Stadion! Ferdy Druijf fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.