2-0
    Frispark i en god posisjon for Beijing Guoan FC!
    1'
    Lei Li
    Lei Li (Beijing Guoan FC) avanserer forover på Workers Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    Chengdu Rongcheng, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Felipe Silva
    Felipe Silva (Chengdu Qianbao) kommer seg fri på Workers Stadium, men avslutningen går utenfor.
    3'
    Sjanse! Chengdu Qianbao avanserer forover, men Felipe Silva avslutter utenfor.
    4'
    Guga
    Målsjanse på Workers Stadium! Guga fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    5'
    Beijing Guoan FC angriper, men Memetjan Ahmat blåser for offside.
    8'
    Mål for Beijing Guoan FC!
    Beijing Guoan FC 1 - 0 Chengdu Rongcheng
    Mål: Guga
    Guga dundrer ballen i mål og Beijing Guoan FC tar ledelsen 1-0 på Workers Stadium.
    12'
    Frispark for Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    14'
    Beijing Guoan FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Beijing Guoan FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Chengdu Qianbao.
    15'
    Memetjan Ahmat signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Chengdu Qianbao på halvdelen til Beijing Guoan FC.
    21'
    Gult kort til Beijing Guoan FC
    Li Ke
    Dommer Memetjan Ahmat gir Li Ke (Beijing Guoan FC) et gult kort.
    21'
    Guga
    Guga (Beijing Guoan FC) kommer til en målsjanse på Workers Stadium, men klarer ikke å score.
    22'
    Memetjan Ahmat signaliserer et frispark til Chengdu Qianbao på egen banehalvdel.
    24'
    26'
    Gult kort til Chengdu Rongcheng
    Chuang Tang
    Dommeren gir Chuang Tang (Chengdu Qianbao) et gult kort.
    38'
    41'
    Frispark Chengdu Qianbao.
    42'
    Hjørnespark til Chengdu Rongcheng
    43'
    Felipe Silva (Chengdu Qianbao) header mot mål, men ballen går utenfor.
    44'
    Hjørnespark til Beijing Guoan FC
    45'+1
    Beijing Guoan FC 2 - 0 Chengdu Rongcheng
    Mål: Fabio Abreu
    Beijing Guoan FC går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Fabio Abreu.
    45'+1
    Målet til Beijing Guoan FC sjekkes av VAR
    45'+2
    Målet til Beijing Guoan FC blir stående
    45'+2
    Memetjan Ahmat signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC.
    45'+4
    Hu Ruibao
    Hu Ruibao (Chengdu Qianbao) mottar sitt første gule kort for dagen på Workers Stadium.
    45'+4
    Spillerbytte - Chengdu Rongcheng
    Inn: Wei Shihao
    Ut: Lei Wu
    Chengdu Qianbao bytter ut Lei Wu med Wei Shihao. Dette er det første byttet som Seo Jung Won gjør i dagens kamp.
    46'
    I Beijing har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    47'
    Skudd på mål, Chengdu Rongcheng
    48'
    Beijing Guoan FC, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Wei Shihao
    Wei Shihao (Chengdu Qianbao) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    51'
    Mål for Chengdu Rongcheng!
    Beijing Guoan FC 2 - 1 Chengdu Rongcheng
    Mål: Romulo Jose Pacheco da Silva
    Målgivende: Yang Fan
    Chengdu Qianbao reduserer til 2-1 etter et mål av Romulo Jose Pacheco da Silva. Flott spill fra Yang Fan før målet.
    52'
    55'
    56'
    Frispark for Chengdu Qianbao på egen banehalvdel.
    57'
    Memetjan Ahmat tildeler Chengdu Qianbao en corner. Romulo Jose Pacheco da Silva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Gan Chao
    Chengdu Qianbao angriper i Beijing. Gan Chao fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Frispark til Beijing Guoan FC på halvdelen til Chengdu Qianbao.
    59'
    Tim Chow
    Tim Chow (Chengdu Qianbao) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Spillerbytte - Beijing Guoan FC
    Inn: Yongjing Cao
    Ut: Samuel Adegbenro
    Beijing Guoan FC bytter ut Samuel Adegbenro med Yongjing Cao.
    61'
    Inn: Yu Dabao
    Ut: Zhang Xizhe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Beijing Guoan FC. Inn kommer Yu Dabao, mens Zhang Xizhe tar plass på benken.
    61'
    62'
    Det blir farlig! Frispark for Beijing Guoan FC er nær straffområde.
    64'
    I Beijing slår Lei Li en corner fra venstre.
    66'
    I Beijing har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    En av Chengdu Qianbaos spillere blir avblåst for offside på Workers Stadium.
    70'
    Wei Shihao
    Chengdu Qianbao avanserer forover i Beijing. Wei Shihao avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Skudd utenfor mål, Chengdu Rongcheng
    73'
    Inn: Tang Miao
    Ut: Yang Fan
    Chengdu Qianbao gjør sitt andre bytte. Yang Fan erstattes av Tang Miao.
    75'
    Inn: Zhang Yuning
    Ut: Fabio Abreu
    Fabio Abreu (Beijing Guoan FC) erstattes av Zhang Yuning.
    76'
    Guga
    Beijing Guoan FC avanserer forover i Beijing. Guga avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    80'
    Inn: Mirahmetjan Muzepper
    Ut: Gan Chao
    Seo Jung Won gjør dagens tredje bytte i Beijing, når han tar ut Gan Chao og setter inn Mirahmetjan Muzepper.
    81'
    Memetjan Ahmat signaliserer et frispark til Chengdu Qianbao.
    81'
    Guga
    Guga (Beijing Guoan FC) får et gult kort av dommer Memetjan Ahmat.
    83'
    Skade: Beijing Guoan FC
    84'
    Inn: Bai Yang
    Ut: Yupeng He
    Beijing Guoan FC gjør sitt fjerde bytte. Yupeng He erstattes av Bai Yang.
    84'
    Inn: Feng Boxuan
    Ut: Fang Hao
    Beijing Guoan FC bytter ut Fang Hao med Feng Boxuan.
    84'
    Yahav Garfunkel
    Chengdu Qianbao fosser forover og Yahav Garfunkel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    85'
    Memetjan Ahmat signaliserer et frispark til Chengdu Qianbao like utenfor Beijing Guoan FC-området.
    86'
    Romulo Jose Pacheco da Silva
    Målsjanse til Chengdu Qianbao! Romulo Jose Pacheco da Silva treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    87'
    Inn: Yang Yiming
    Ut: Tim Chow
    Bytte for Chengdu Qianbao. Yang Yiming kommer inn for Tim Chow på Workers Stadium.
    88'
    Inn: Dinghao Yan
    Ut: Chuang Tang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chengdu Qianbao. Inn kommer Dinghao Yan, mens Chuang Tang tar plass på benken.
    88'
    I Beijing slår Romulo Jose Pacheco da Silva en corner fra høyre.
    88'
    Yang Yiming
    Sjanse til Chengdu Qianbao! Yang Yiming er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    Chengdu Qianbao tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'
    90'+1
    Dommer Memetjan Ahmat venter med å sette i gang spillet fordi Hou Sen ligger nede.