Målsjanse til Benfica Lisbon! Joao Mario treffer mål, men keeper redder.
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Benfica får tildelt et hjørnespark
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Benfica Lisbon) slår en corner fra venstre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    1'
    Benfica får tildelt et frispark
    Claudio Falcao
    Frispark for Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    5'
    Skudd utenfor mål, Benfica
    Rafa Silva
    Rafa Silva (Benfica Lisbon) kommer til en målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men klarer ikke å score.
    7'
    Angel Di Maria
    I Lisboa slår Angel Di Maria en corner fra høyre.
    8'
    Joao Mario
    Sjanse i Lisboa! Joao Mario (Benfica Lisbon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    9'
    Marco Matias
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    9'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    10'
    Rafa Silva
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa. Rafa Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    SC Farense får tildelt et frispark
    Joao Pedro Goncalves Neves
    Frispark Farense.
    12'
    SC Farense får tildelt et hjørnespark
    Mattheus
    Miguel Bertolo Nogueira tildeler Farense en corner. Mattheus sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Skudd på mål, SC Farense
    I Lisboa får Marco Matias (Farense) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    13'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Rafa Silva
    Benfica Lisbon avanserer forover i Lisboa. Rafa Silva avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Joao Mario
    Frispark til Farense på halvdelen til Benfica Lisbon.
    16'
    Mattheus
    Farense fosser forover og Mattheus fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    16'
    Marco Matias (Farense) slår en corner fra venstre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    17'
    Dommer Miguel Bertolo Nogueira venter med å sette i gang spillet fordi Mohamed Belloumi ligger nede.
    18'
    Mohamed Belloumi er tilbake i kampen igjen.
    19'
    Skudd utenfor mål, SC Farense
    Mattheus
    Mattheus (Farense) kommer seg fri på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Fredrik Aursnes
    Fredrik Aursnes (Benfica Lisbon) kommer seg fri på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Orkun Kökcü
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Farense.
    21'
    Vitor Bruno Rodrigues Goncalves
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Benfica blir avblåst for offside
    Casper Tengstedt
    Offside! Casper Tengstedt (Benfica Lisbon) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    24'
    Rafa Silva
    Benfica Lisbon angriper. Rafa Silva får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    26'
    Ricardo Velho ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    27'
    Farense slipper å klare seg uten Ricardo Velho som kommer tilbake på banen igjen.
    27'
    29'
    Orkun Kökcü
    Miguel Bertolo Nogueira tildeler Benfica Lisbon en corner. Orkun Kökcü sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Benfica Lisbon angriper, men avslutningen til Angel Di Maria går utenfor.
    31'
    Kan Farense utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Zach Muscat
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Gult kort til SC Farense
    Zach Muscat
    Zach Muscat (Farense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    Morato
    Benfica Lisbon avanserer forover og Morato kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    37'
    37'
    Sjanse til Benfica Lisbon! Angel Di Maria er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    39'
    Rafa Silva
    Rafa Silva (Benfica Lisbon) avanserer forover på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    39'
    Farense angriper i Lisboa. Marco Matias avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    41'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    45'+3
    Antonio Silva
    I Lisboa header Antonio Silva (Benfica Lisbon) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+4
    Rafa Silva
    Målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica! Rafa Silva fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    47'
    Rafa Silva
    Sjanse til Benfica Lisbon! Rafa Silva er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Mattheus
    I Lisboa slår Mattheus en corner fra høyre.
    51'
    Mål for SC Farense!
    Benfica 0 - 1 SC Farense
    Mål: Claudio Falcao
    Målgivende: Zach Muscat
    Mål! Claudio Falcao (Farense) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Zach Muscat var nest sist på ballen.
    51'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Benfica Lisbon) kommer til en målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men klarer ikke å score.
    55'
    Målsjanse! Joao Pedro Goncalves Neves (Benfica Lisbon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Mohamed Belloumi
    SC Farense kommer till avslut på Estadio do Sport Lisboa e Benfica men Mohamed Belloumi nickar utanför.
    56'
    Frispark Benfica Lisbon.
    58'
    Angel Di Maria (Benfica Lisbon) avanserer forover på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    59'
    59'
    Miguel Bertolo Nogueira tildeler Benfica Lisbon en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Joao Mario
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    63'
    63'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Goncalo Guedes
    Ut: Joao Pedro Goncalves Neves
    Joao Pedro Goncalves Neves (Benfica Lisbon) erstattes av Goncalo Guedes.
    64'
    Inn: Petar Musa
    Ut: Casper Tengstedt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Benfica Lisbon. Inn kommer Petar Musa, mens Casper Tengstedt tar plass på benken.
    64'
    Joao Mario
    Frispark for Farense på egen banehalvdel.
    66'
    67'
    Goncalo Guedes
    Goncalo Guedes (Benfica Lisbon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Mål for Benfica!
    Benfica 1 - 1 SC Farense
    Mål: Rafa Silva
    Målgivende: Fredrik Aursnes
    Mål! Benfica Lisbon utligner på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Målscorer: Rafa Silva. Flott spill fra Fredrik Aursnes før målet.
    71'
    Orkun Kökcü
    I Lisboa slår Orkun Kökcü en corner fra venstre.
    74'
    Sjanse! Benfica Lisbon avanserer forover, men Angel Di Maria avslutter utenfor.
    74'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Elves Umar Balde
    Ut: Mohamed Belloumi
    Farense bytter ut Mohamed Belloumi med Elves Umar Balde.
    74'
    Inn: Facundo Agustin Caseres
    Ut: Vitor Bruno Rodrigues Goncalves
    Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gjør sitt andre bytte for dagen. Facundo Agustin Caseres erstatter Vitor Bruno Rodrigues Goncalves.
    75'
    75'
    75'
    Rafa Silva
    75'
    Ricardo Velho (Farense) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    77'
    77'
    Ricardo Velho kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    78'
    78'
    Gult kort til Benfica
    Nicolas Otamendi
    Dommer Miguel Bertolo Nogueira viser Nicolas Otamendi (Benfica Lisbon) det gule kortet.
    78'
    78'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lisboa fordi Bruno Duarte får behandling for en skade på banen.
    79'
    Bruno Duarte er på beina igjen og fortsetter kampen.
    79'
    80'
    Facundo Agustin Caseres
    81'
    Bruno Duarte
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Benfica Lisbon.
    81'
    Joao Mario
    Joao Mario (Benfica Lisbon) pådrar seg et gult kort.
    82'
    82'
    Spillet på Estadio do Sport Lisboa e Benfica er stoppet midlertidig fordi Marco Matias ligger nede.
    83'
    Marco Matias ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lisboa.
    84'
    Morato
    Morato (Benfica Lisbon) header mot mål, men ballen går utenfor.
    84'
    SC Farense blir avblåst for offside
    Offside! Marco Matias blir vinket av og Farense må dermed bygge opp et nytt angrep.