Dagens kamp på Estadio do Bessa XXI i Porto er i gang.
    Salvador Agra (Boavista Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio do Bessa XXI.
    1'
    Skudd utenfor mål, Boavista
    Reisinho
    1'
    Rio Ave tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til Rio Ave.
    4'
    Patrick William
    Rio Ave angriper, men avslutningen til Patrick William går utenfor.
    4'
    Amine Oudrhiri ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    5'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Josue Sa
    Josue Sa (Rio Ave) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Bessa XXI.
    7'
    Amine Oudrhiri kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio do Bessa XXI.
    7'
    Amine Oudrhiri er tilbake i kampen igjen.
    7'
    I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Frispark for Boavista Porto på egen banehalvdel.
    10'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til Rio Ave på egen banehalvdel.
    11'
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Renato Pantalon
    Ut: Josue Sa
    Luis Carlos Batalha Freire gjør dagens første bytte i Porto, når han tar ut Josue Sa og setter inn Renato Pantalon.
    12'
    Emmanuel Boateng
    Dommeren gir Emmanuel Boateng (Rio Ave) et gult kort.
    12'
    Boavista Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Rio Ave på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark til Rio Ave på halvdelen til Boavista Porto.
    15'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til Boavista Porto på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark Rio Ave.
    20'
    O Bruno
    O Bruno (Boavista Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    I Porto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    I Porto header Emmanuel Boateng (Rio Ave) mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    26'
    Joao Rafael Brito Teixeira
    Rio Ave angriper i Porto. Joao Rafael Brito Teixeira fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Sebastian Perez
    Boavista Porto fosser forover og Sebastian Perez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    Rio Ave FC, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Gult kort til Boavista
    Salvador Agra
    Salvador Agra (Boavista Porto) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    31'
    32'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Joao Rafael Brito Teixeira (Rio Ave) vrir seg av smerte i gresset.
    32'
    Joao Rafael Brito Teixeira er på beina igjen og fortsetter kampen.
    33'
    Inn: Mateo Tanlongo
    Ut: Amine Oudrhiri
    Bytte for Rio Ave. Mateo Tanlongo kommer inn for Amine Oudrhiri på Estadio do Bessa XXI.
    33'
    36'
    Mateo Tanlongo
    Dommer Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida gir Mateo Tanlongo (Rio Ave) et gult kort.
    40'
    Frispark til Boavista Porto på halvdelen til Rio Ave.
    40'
    41'
    Offside! Umaro Embalo (Rio Ave) er alene igjennom, men dommer Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida ser at linjemannen er oppe med flagget.
    42'
    Boavista Porto angriper, men Robert Bozenik vinkes av for offside.
    43'
    43'
    Umaro Embalo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    44'
    Umaro Embalo er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio do Bessa XXI.
    45'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til Boavista Porto.
    45'+3
    45'+4
    Inn: Joca
    Ut: Fabio Ronaldo Costa Conceicao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rio Ave. Inn kommer Joca, mens Fabio Ronaldo Costa Conceicao tar plass på benken.
    46'
    Joca
    Sjanse! Rio Ave avanserer forover, men Joca avslutter utenfor.
    46'
    48'
    Robert Bozenik
    Boavista Porto avanserer forover og Robert Bozenik kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    53'
    53'
    54'
    Joca (Rio Ave) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Bessa XXI.
    56'
    Rio Ave avanserer forover på Estadio do Bessa XXI og Emmanuel Boateng kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Boavista Porto.
    56'
    Boavista, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida tildeler Rio Ave en corner. Joca sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Boavista Portos Bruno Lourenco blåses av for offside på Estadio do Bessa XXI.
    60'
    I Porto slår Umaro Embalo en corner fra høyre.
    61'
    Andre gule kort til Rio Ave FC
    Dommer Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida gir Emmanuel Boateng (Rio Ave) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    62'
    62'
    65'
    Dommer Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida viser Robert Bozenik (Boavista Porto) det gule kortet.
    65'
    65'
    I Porto slår Joca en corner fra høyre.
    66'
    Spillerbytte - Boavista
    Inn: Ilija Vukotic
    Ut: Sebastian Perez
    Boavista Porto bytter ut Sebastian Perez med Ilija Vukotic. Dette er det første byttet som Ricardo Paiva gjør i dagens kamp.
    69'
    Dommer Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida ser at linjemannen løfter flagget, og Rio Aves Aziz blåses av for offside.
    69'
    71'
    Robert Bozenik (Boavista Porto) kommer til en målsjanse på Estadio do Bessa XXI, men klarer ikke å score.
    72'
    73'
    74'
    Reisinho
    Reisinho får gult kort av dommer Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida, og må dermed stå over en kamp for Boavista Porto.
    76'
    77'
    78'
    Inn: Joel Silva
    Ut: Reisinho
    Boavista Porto gjør sitt andre bytte. Reisinho erstattes av Joel Silva.
    78'
    79'
    81'
    Bruno Lourenco
    Bruno Lourenco (Boavista Porto) kommer seg fri på Estadio do Bessa XXI, men avslutningen går utenfor.
    83'
    Bruno Lourenco (Boavista Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Bessa XXI.
    84'
    Rodrigo Abascal
    Boavista Porto avanserer forover i Porto. Rodrigo Abascal avslutter, men treffer ikke mål.