Frispark i en god posisjon for VfL Bochum!
    1'
    Bayer Leverkusen får tildelt et hjørnespark
    Nadiem Amiri
    Nadiem Amiri (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på Vonovia Ruhrstadion.
    2'
    Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    Exequiel Palacios
    Målsjanse! Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Frispark VfL Bochum.
    7'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    7'
    Rødt kort!
    Spilleren på Bayer Leverkusen får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    8'
    Rødt kort til Bayer Leverkusen
    Amine Adli
    Bayer Leverkusen må klare seg uten Amine Adli etter at han får et direkte rødt kort!
    8'
    Bayer Leverkusen blir avblåst for offside
    Jeremie Frimpong
    En av Bayer Leverkusens spillere går i offside.
    11'
    Bayer Leverkusen får tildelt et frispark
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    11'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til VfL Bochum.
    14'
    I Bochum slår Nadiem Amiri en corner fra venstre.
    16'
    Mål for Bochum!
    Bochum 1 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Philipp Forster
    Målgivende: Takuma Asano
    Philipp Forster dundrer ballen i mål og VfL Bochum tar ledelsen 1-0 på Vonovia Ruhrstadion. Det er en fin assist fra Takuma Asano.
    19'
    Skudd utenfor mål, Bochum
    Anthony Losilla
    Anthony Losilla (VfL Bochum) kommer seg fri på Vonovia Ruhrstadion, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Gult kort til Bochum
    Kevin Stoger
    Kevin Stoger (VfL Bochum) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    Moussa Diaby ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    22'
    Bayer Leverkusen slipper å klare seg uten Moussa Diaby som kommer tilbake på banen i Bochum.
    22'
    Moussa Diaby
    Bayer Leverkusen angriper i Bochum. Moussa Diaby fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    27'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Philipp Forster
    Dommer Tobias Welz gir Philipp Forster (VfL Bochum) et gult kort.
    28'
    Ivan Ordets
    Ivan Ordets (VfL Bochum) header utenfor.
    31'
    Takuma Asano
    Takuma Asano (VfL Bochum) kommer til en målsjanse på Vonovia Ruhrstadion, men klarer ikke å score.
    32'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til VfL Bochum på egen banehalvdel.
    33'
    Bochum får tildelt et hjørnespark
    Tobias Welz tildeler VfL Bochum en corner. Kevin Stoger sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Bochum 2 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Takuma Asano
    Målgivende: Kevin Stoger
    Takuma Asano øker VfL Bochums ledelse til 2-0! Flott spill fra Kevin Stoger før målet.
    34'
    Florian Wirtz
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) avanserer forover på Vonovia Ruhrstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    36'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på Vonovia Ruhrstadion.
    37'
    Christopher Antwi-Adjej
    VfL Bochum avanserer forover i Bochum. Christopher Antwi-Adjej avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Skudd på mål, Bochum
    Philipp Hofmann
    Sjanse til VfL Bochum! Philipp Hofmann er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    Bochum, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    VfL Bochum tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Bochum blir avblåst for offside
    VfL Bochum fosser fremover, men Tobias Welz blåser for offside på Vonovia Ruhrstadion.
    47'
    I Bochum har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til VfL Bochum.
    54'
    Spillet på Vonovia Ruhrstadion er stoppet midlertidig fordi Dominique Heintz ligger nede.
    55'
    Spillerbytte - Bochum
    Inn: Patrick Osterhage
    Ut: Philipp Forster
    Philipp Forster (VfL Bochum) erstattes av Patrick Osterhage.
    56'
    Inn: Keven Schlotterbeck
    Ut: Dominique Heintz
    Dominique Heintz (VfL Bochum) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Keven Schlotterbeck.
    56'
    Frispark for VfL Bochum på egen banehalvdel.
    57'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    60'
    Frisparket tildelt Bayer Leverkusen er farlig nær VfL Bochums målområde.
    60'
    Tobias Welz tildeler Bayer Leverkusen en corner. Florian Wirtz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Bayer Leverkusen avanserer forover og Jeremie Frimpong får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    63'
    Frispark til VfL Bochum på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    63'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Edmond Tapsoba
    Dommeren gir Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen) et gult kort.
    63'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på Vonovia Ruhrstadion.
    66'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    66'
    Kan VfL Bochum utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    Mitchel Bakker
    Mitchel Bakker (Bayer Leverkusen) får et gult kort av dommer Tobias Welz.
    69'
    70'
    71'
    Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) pådrar seg et gult kort.
    71'
    72'
    Dommer Tobias Welz viser Philipp Hofmann (VfL Bochum) det gule kortet.
    72'
    Skade: Bochum
    73'
    Tilbake fra skade: Bochum
    74'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til VfL Bochum like utenfor Bayer Leverkusen-området.
    76'
    78'
    78'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Adam Hlozek
    Ut: Nadiem Amiri
    Bayer Leverkusen bytter ut Nadiem Amiri med Adam Hlozek.
    78'
    Inn: Simon Zoller
    Ut: Takuma Asano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Bochum. Inn kommer Simon Zoller, mens Takuma Asano tar plass på benken.
    80'
    Inn: Moritz Broschinski
    Ut: Philipp Hofmann
    VfL Bochum gjør sitt fjerde bytte. Philipp Hofmann erstattes av Moritz Broschinski.
    80'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    84'
    Patrick Osterhage
    Patrick Osterhage (VfL Bochum) får et gult kort av dommer Tobias Welz.
    84'
    Bochum 3 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Kevin Stoger
    Målgivende: Simon Zoller
    Mål! Kevin Stoger øker VfL Bochums ledelse til 3-0 på Vonovia Ruhrstadion. Simon Zoller sto for den målgivende pasningen.