3-2
12 828
1 550

Ble dekket av Andreas Jørgensen

Hei og velkommen til livedekningen av returoppgjøret mellom Bodø/Glimt og Sepsi OSK, og den avgjørende kampen i playoffen til Conference League.
    2-2 i første kamp betyr at kveldens vinner sikrer seg en plass i gruppespillet av Conference League.
    Lagoppstillingene er klare.
    Slik starter Sepsi OSK(4-2-3-1): Niczuly - Dumitrescu, Ninaj, Balasa, Ciobotariu - Rodriguez, Paun - Stefanescu, Alimi, Varga - Safranko.
    Bodø/Glimt (4-3-3): Haikin - Bjørkan, Bjørtuft, Moe, Wembangomo - Grønbæk, Berg, Saltnes - Pellegrinno, Faris, Sørli
    Ingen endringer i forsvarsrekka til Glimt fra første kamp for én uke siden i Romaia, men Kjetil Knutsen gjør to endringer fremover. Sondre Brunstad Fet erstattes av Ulrik Saltnes, mens Sondre Sørli kommer inn for Tobias Gulliksen.
    Sepsi OSK gjør kun én endring. Ion Gheorghe byttes ut med Roland Varga.
    VG Live svarer
    O.J.O
    Blir kampen sendt på tv?
    Kampen kan du se på VG+ Sport.
    Det endte 2-2 i det første oppgjøret i Romania forrige uke. Faris Pemi satte 1-0 for Glimt i førsteomgang, før Alimi utlignet fra straffemerket for Sepsi OSK i andreomgang. Patrick Berg sendte Glimt tilbake i ledelsen med drøyt 20 minutter igjen å spille, men med sin andre straffe for dagen fikk Sespi muligheten til å ta med seg et godt resultat til Aspmyra. Matei sørget for uavgjort.
    Ismail
    Hei Andreas..om d ender uavgjort etter fulltid så r d vel ekstra omgang og straffe eventuelt?
    Det stemmer. Det er ingen bortemålsregel, og står det uavgjort etter 120 minutter får vi straffesparkkonkurranse på Aspmyra.
    Antall stemmer: 823
    Om Bodø/Glimt vinner i kveld vil det være tredje sesong på rad bodøværingene tar seg til gruppespill i én av Europas tre gjeveste turneringer.
    Kampen kan du se på VGTV med VG+ Sport-abonnement.
    Sih
    Spilles denne kampen med VAR?
    Det gjør den.
    Det nærmer seg avspark på Aspmyra!
    Bodø/Glimt sparker i gang kampen!
    1'
    Glimt tar kontroll her innledningsvis.
    2'
    Frispark til Bodø/Glimt.
    3'
    Grønbæk felles og får frispark i meget gunstig posisjon. Her skal det vel skytes!
    4'
    Grønbæk fyrer av, men ballen suser et lite stykke over mål.
    4'
    Alimi feier med seg både ball og Ulrik Saltnes. Glimt får frispark.
    5'
    chris
    når er europa og conference trekning til gruppespill?
    Det skjer i morgen klokken 13:00.
    Wembangomo finner Saltnes i Sepsi-boksen, men litt hardt og sistnevntes berøring forsvinner ut til femmeter for bortelaget.
    8'
    Sepsi kan komme på en overgang!
    9'
    God forsvarsjobb av Wembangomo. Får også frispark.
    9'
    Saltnes vender helt over til Pellegrino som spiller inn til Grønbæk, men Balasa banker ballen vekk.
    11'
    Bodø/Glimt tar ledelsen når Pellegrino bøyer ballen i lengste!
    14'
    VAR skal se på den. Har ballen vært ute da?
    14'
    Ja, det har den. Målet annulleres.
    14'
    Sepsi slipper med skrekken. Saltnes svinger inn mot Pemi Faris som får muligheten fra kloss hold uten å få kontroll på ballen. I stedet spiller han ut til Pellegrino som står alene skrått fra mål. Storscoreren bøyer ballen elegant i lengste og hele Aspmyra trodde det stod 1-0. Det ble først dømt scoring, men så tilsynelatende korrekt annullert.
    14'
    Marcus
    Hvilken kanal sender europa league og conference league gruppespill?
    Viaplay
    Gult kort til ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe
    Roland Niczuly
    Niczuly får gult kort for ropene mot dommeren etter at ballen gikk i mål.
    14'
    Frispark til Glimt.
    17'
    I stolpen fra Saltnes! Pellegrino finner Saltnes med en flott pasning i Sepsis 16-meter, og midtbanespilleren skal bare trille ballen i nettet, men stolpen står i veien.
    21'
    Glimt kan kontre etter et Sepsi-angrep!
    22'
    Velger å roe det ned, hjemmelaget.
    22'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 0 ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe
    Mål: Sondre Sørli
    Målgivende: Amahl Pellegrino
    Der tar Glimt ledelsen likevel! Med hodet styrer Sondre Sørli et perfekt slått innlegg fra Pellegrino i nettet. Utagbart for Niczuly.
    22'
    Glimt igjen! Faris Pemi prøver seg på en frekk hælflikk på et nytt innlegg fra Pellegrino, men får det ikke helt til. Niczuly med kontroll.
    23'
    Jonathan Rodriguez
    27'
    Glimt får frispark.
    27'
    Bodø/Glimt 2 - 0 ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe
    Mål: Amahl Pellegrino
    Så sitter nummer to for Glimt! Storscoreren får en enkel jobb med å sette inn en retur etter et skudd fra Patrick Berg. Og denne gangen blir vel målet fra Pellegrino stående?
    27'
    Eller? VAR skal se på den. En mulig offside på Pellegrino.
    28'
    Den står! Pellegrino sørger for 2-0!
    29'
    Det meste handler om Bodø/Glimt her.
    31'
    Sepsi sliter med å komme seg ut av egen banehalvdel. Glimt har foreløpig full kontroll på dette.
    34'
    Ja, så kommer de seg frem. Og det ropes på straffe.
    35'
    VAR ser på den. Dommer vinker spiller videre. Ikke straffe.
    36'
    Oisann. Sondre Sørlig holder seg til låret og setter seg ned.
    37'
    Det kroppsspråket er vel ikke til å ta feil av. Dette ser ut som en strekk.
    38'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Tobias Fjeld Gulliksen
    Ut: Sondre Sørli
    42'
    Mål for ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe!
    Bodø/Glimt 2 - 1 ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe
    Mål: Isnik Alimi
    Målgivende: Andres Dumitrescu
    Sepsi reduserer! Dumitrescu svinger inn et innlegg i retning Isnik Alimi som må hoppe litt bakover. Hodestøtet blir likevel bra nok, og Haikin klarer ikke å gjøre mer enn å bokse ballen i nettet.
    42'
    Fem minutter legges til.
    45'
    Frispark til Sepsi.
    45'+1
    God mulighet for Glimt. Pemi Faris får stå relativt alene på bakerste stolpe, men får ikke kontroll på innlegget fra Pellegrino, og Dumitrescu er på plass i grevens tid.
    45'+3
    Pause på Aspmyra. Bodø/Glimt har hatt mer eller mindre full kontroll på Sepsi, men slapp likevel inn en redusering på tampen av omgangen. Før det ledet Glimt fullt fortjent 2-0 etter scoringer fra Sondre Sørli og Amahl Pellegrino, og det kunne stått mer. Gultrøyene har i tillegg til å ha fått en scoring annullert kommet til flust av muligheter.
    Der er de siste 45 minuttene underveis!
    46'
    Bodø/Glimt 2 - 2 ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe
    Mål: Roland Varga
    Målgivende: Isnik Alimi
    Sepsi går rett i strupen på Glimt, og får uttelling! Roland Varga stormer mot Glimt-boksen med ballen i beina, og fyrer av et skudd i steget som sniker seg helt inntil stolperota og inn til 2-2. For en åpning av gjestene! Da er vi like langt.
    46'
    Stygg feilpasning fra Haikin. Keeperen spiller ballen rett i beina på en Sepsi-spiller som prøver å banke ballen fra langt hold i det åpne målet, men heldigvis for Haikin og Glimt går skuddet langt utenfor.
    50'
    RR
    Helt utrolig at Glimt nesten gir bort mål i begge disse oppgjørene. Er ikke til å fatte at det er mulig!!!
    Bjørkan vil ha straffe, men får ikke det.
    52'
    Her kommer Sepsi!
    52'
    Får ingenting ut av det angrepet, Sepsi.
    52'
    Glimt med ball nå.
    55'
    Frispark til Wembangomo.
    56'
    God kok på tribunen på Aspmyra nå!
    56'
    Denis Ciobotariu
    58'
    Tobias Fjeld Gulliksen
    61'
    Frispark til Sapsi.
    63'
    Offside for ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe
    64'
    Det er ikke en veldig fartsfylt andreomgang vi har fått servert her foreløpig.
    65'
    Foruten 2-2-målet til Sepsi uteblir de store sjansene enn så lenge.
    65'
    Hjørnespark til Bodø/Glimt
    66'
    Sepsi avverger.
    66'
    Glimt setter et lite press her nå.
    68'
    Sepsi faller lavt.
    68'
    Pemi Faris går i gresset og vil ha straffe, men det er vel spissen selv som skaper situasjonen. Ikke straffe.
    68'
    Pavol Safranko
    69'
    70'
    Grønbæk kommer til en halvsjanse, men det er fryktelig mange Sepsi-spillere i boksen. Dansken får dratt av et skudd, men det går to-tre meter til side for mål.
    70'
    Hjørnespark til ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe
    72'
    Haikin får etter hvert kontroll.
    72'
    73'
    Et lite stopp i spillet før frisparket på grunn av hodeskader.
    77'
    Sepsi feier frisparket ut til corner.
    77'
    77'
    Kaos i boksen. Ballen lander hos Faris Pemi som regelrett bommer på ballen som blir liggende litt i feltet før Sepsi feier ballen vekk.
    77'
    Jakob
    Er det ekstra tid eller rett til straffe?
    Ekstraomganger ved uavgjort.
    Inn: Sondre Brunstad Fet
    Ut: Ulrik Saltnes
    78'
    Inn: Fredrik Sjøvold
    Ut: Brice Wembangomo
    80'
    80'
    Grønbæk klarerer.
    80'
    Flott gjort av Grønbæk. Dansken tar med seg ballen i full fart fremover forbi flere Sepsi-spillere. Han rives til slutt ned av Paun som får gult kort.
    80'
    Nicolae Ionuț Paun
    81'
    Brunstad Fet prøver et skudd som går rett i blokka.
    82'
    Sepsi kommer på en overgang.
    84'
    Løser også det fint, rumenerne.
    84'
    84'
    Så blåses det frispark til Glimt for noe holding i 16-meteren.
    85'
    Spillerbytte - ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe
    Inn: Vitalie Damascan
    Ut: Roland Varga
    85'
    Robertas
    Om glimt taper her, er Europa over for i år?
    Da er Glimt ute av Europa for i år, ja.
    88'
    Har du sett! Haikin gjør nesten en gedigen tabbe. Keeperen står langt ute fra mål, og det utnytter Stefanescu. Skuddet er ikke veldig bra, men Haikin klarer nesten å fomle ballen inn på egen hånd.
    88'
    89'
    Det legges til tre minutter.
    90'+1
    Det må skje noe brennkvikt om vi skal få en vinner i ordinær tid nå.
    90'+2
    Pellegrino klarer nesten å tre ballen gjennom til Bjørkan, men sistnevnte når ikke helt frem.
    90'+2
    Skal Sepsi få en siste mulighet da?
    90'+2
    Nei, det skal de ikke. Det blir ekstraomganger på Aspmyra.
    Det står altså 4-4 sammenlagt. Får vi ingen vinner i ekstraomgangene blir det straffesparkkonkurranse i Bodø.
    1. ekstraomgang
    Inn: Runar Espejord
    Ut: Faris Pemi Moumbagna
    91'
    91'
    Espejord får et innlegg mot seg og prøver å legge igjen ballen til Bjørtuft med brystet. Lykkes ikke.
    92'
    Gulliksen vender fint mot Pellegrino med en herlig langpasning, men sistnevnte får ikke kontroll. Glimt fremdeles med ball.
    92'
    93'
    Espejord lykkes dårlig med involveringene så langt. Andre gangen han spiller bort ballen på kort tid.
    94'
    Så nære for Glimt! Pellegrino prøver å klinke ballen i lengste. Niczuly gjør en meget god redning, men må gi retur. Den banker Gulliksen over mål.
    94'
    Inn: Mario Rondon
    Ut: Pavol Safranko
    95'
    Glimt prøver og prøver, men kommer seg ikke gjennom Sepsi-forsvaret.
    96'
    98'
    Straffe til Glimt!
    98'
    Pellegrino prøver nok et skudd mot det lengste hjørnet. Skuddet går klokkerent i hånda til Paun, og dommer peker på straffemerket.
    99'
    Bodø/Glimt 3 - 2 ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe
    Pellegrino er bombesikker fra ellevemeteren og hamrer ballen i nettaket. Den får ikke Niczuly gjort mye med. Meget godt satt av Pellegrino.
    100'
    Da tar det av på Aspmyra.
    100'
    Sepsi tror de har utlignet umiddelbart! Ballen går i nettet, men det blåses for offside.
    101'
    VAR skal inn og se på den.
    101'
    Korrekt offside. Annullert.
    102'
    Marius Stefanescu
    Stefanescu hekter Bjørkan og får et fullt fortjent gult kort.
    102'
    103'
    Glimt rett i angrep, men Sepsi forsvarer seg godt.
    103'
    104'
    Sepsi trykker på her nå.
    105'
    105'
    105'
    Inn: Ion Gheorghe
    Ut: Nicolae Ionuț Paun
    105'
    Ny skuddmulighet for Pellegrino. Venstrekanten klemmer til på volley. Rett i blokka.
    105'+1
    105'+2
    105'+2
    VG Live Bruker
    Når xtra minuttan e over e kampen over då?
    Nei, det er en ekstraomgang til.
    Første ekstraomgang er over.
    2. ekstraomgang
    Inn: Adnan Aganovic
    Ut: Andres Dumitrescu
    106'
    106'
    Inn: Daniel Bassi
    Ut: Tobias Fjeld Gulliksen
    107'
    107'
    Inn: Sherif Kallaku
    Ut: Jonathan Rodriguez
    109'
    Inn: Adam Sorensen
    Ut: Fredrik Bjørkan
    111'
    Mario Rondon
    112'
    Offside for Bodø/Glimt
    113'
    Her kommer Glimt!
    113'
    Både energien og tiden begynner å renne ut for Sepsi nå.
    114'
    116'
    En energifull Kjetil Knutsen er ute å dirigerer.
    117'
    119'
    Nå må det skje noe fra Sepsi om dette skal gå til straffespark.
    119'
    Glimt ser imidlertid ut til å ha full kontroll.
    120'
    120'
    Glimt stanger ut.
    120'+1
    Det legges til to minutter.
    120'+1
    Andre gule kort til ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe
    120'+1
    Stefanescu dytter Haikin over ende og får sitt andre gule.
    120'+1
    Sepsi banker ballen høyt i banen.
    120'+2
    120'+2
    Kampen er slutt etter ekstraomganger
    Der er det hele over og Bodø/Glimt sikrer sitt tredje gruppespill i Europa på tre år.
    Det ble tøft, men det holdt akkurat. Straffemålet fra Amahl Pellegrino i første ekstraomgang sørget for 5-4-seier sammenlagt.