3 - 2
1-0
2-0

Ble dekket av Camilla Vesteng

Da er det siste kvalifiseringsrunde før play off-runde, så er det gruppespille i Conference League. Og i kveld møter Glimt Prishtina på Aspmyra. Gjestene vant første kamp 2-1.
    Glimt starter slik: Haikin - Sampsted, Moe, Lode, Bjørkan - Brunstad Fet, Berg, Saltnes -Vetlesen, Botheim, Solbakken.
    Prishtina starter slik: Haxho - Mici, Bekteshi, Vangjeli, Krasniqi - Avdyli, Krasniqi, Boshnjaku - Kryeziu, John, Mankenda.
    Bortemålsregelen er død, derfor holder det med ettmålsseier for Glimt for å få ekstraomganger. Og uansett hvor mange mål gjestene scorer, så lenge Glimt scorer to flere, så er Glimt videre.
    Antall stemmer: 677
    Dette er (kanskje ikke såååå overraskende) andre gang disse to klubbene møtes i fotballhistorien. Nå reiser Glimt-supporterne seg for å synge. Skjerfene heves og flaggene vaier. Halvdan Sivertsen er blant dem som stemmer i.
    Spillerne kommer ut på banen. Og nå kommer også de blå, altså gjestene på banen.
    Det spilles AC/DC og Thunderstruck på stadion. Bør få opp pulsen det.
    Kampen vises altså på VGTV. Så bare å trykke på startknappen!
    Glimt med ballen. Spiller seg fremover.
    1'
    Glimt og Berg forsøker et gjennomspill. Upresist. Men god start.
    3'
    Innkast til gjestene ved midtstreken. Glimt bryter.
    6'
    Berg sentral, men får mange på seg på vei frem.
    6'
    Solbakken går og går. Kommer til skudd. Men det er svakt.
    7'
    Du store tid. Så kløner Prishtina-keeper det til på en heading fra Vetlesen. Men han redder det til slutt med hjelp av stolpen. Corner.
    9'
    Solbakken slår hjøresparket, keeper Haxho trygg ute og henter ballen denne gangen.
    10'
    Frisk start av de helgule!
    11'
    Gjestene fremover. Kommer på venstresiden. Men Glimt rydder opp. Før Prishtina kommer igjen.
    12'
    Prishtina på venstresiden igjen. Men blir tvunget til å spille bakover. Ender med frispark til Glimt etter en duell.
    14'
    Bjørkan slår inn. Gjestene får ballen ut. De forsøker en kontring, men Moe har kontroll bakover.
    15'
    Berg slår corner. Ballen ut på banen. Glimt tar den ved midtbanen.
    16'
    Solbakken testet skuddfoten. Godt med venstrefoten fra distanse, men den går utenfor.
    17'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 0 FC Prishtina
    Mål: Erik Botheim
    Målgivende: Hugo Vetlesen
    Vetlesen legger inn foran mål, og der kommer Botheim i god fart med pannen først og header inn ledelse for Glimt i kampen, og utligning totalt over to kamper.
    18'
    Det lukter svidd av Glimt nå. Kjører på. Jager.
    21'
    Berg slår corneren. Den går forbi alt og alle, men var en liten tur innom et Prishtina-hode. Ny corner, fra den andre siden.
    22'
    Straffe til Glimt!
    23'
    Gult kort til FC Prishtina
    Vangjeli feller Botheim på bakerste stolpe, drar ham ned, når hjørnesparket går. Dermed blåser dommer fra Færøyene straffe.
    23'
    Bodø/Glimt bommer på straffe! Berg bruker all kraft han har og drar til, og smeller ballen over mål.
    24'
    Ny Glimt-sjanse. Koker litt på Aspmyra nå. Glimt fortjener en scoring.
    26'
    Kjempestart av Glimt.
    Ja, dette er gøy. Blir seier dette.
    60%
    Ja, men jeg er ikke sååååå imponert.
    13%
    Nei, i en kjempestart bommer man ikke på straffe.
    26%
    Antall stemmer: 892
    Glimt med ballen. De styrer spillet. Kontrollerer. Stort sett. Presser på.
    30'
    Prishtina har alle spillerne på rett side. Men Bjørkan legger inn. Saltnes opp og header, keeper knapt på halvdistanse, kan være glad Saltnes ikke traff bedre med hodet.
    31'
    En blå spiller ligger nede. Glimt-trener Knutsen gir noen beskjeder. Mankenda er oppe igjen for gjestene.
    32'
    Glimt spiller Prishtina helt ut med kjapt spill foran mål, men Saltnes bruker litt for lang tid med ball før han avslutter fra kloss hold. Dermed ble det bare en veldig stor sjanse.
    36'
    Botheim header i stolpen. Du verden. Det skjer noe hele tiden.
    37'
    Så var Prishtina oppe og forsøkte et angrep.
    38'
    Berg tar frisparket fra rundt 30 meter, men det treffer ingen lagkamerat.
    39'
    Innlegg fra Vetlesen, en Prishtina-spiller får en fot på ballen, men helt uten kontroll - ballen kunne gått i alle retninger. Gikk til corner.
    41'
    Spent på statistikk på ballbesittelse her, føles som 70-30 til Glimt. Minst.
    42'
    Innspill i retning Botheim. Går ikke helt frem. Nesten.
    43'
    Glimt får frispark på 18 meter. Berg skyter. Like utenfor.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Brunstad Fet legger inn. Og etter det blåser dommer av omgangen.
    45'+2
    Glimt og Solbakken setter ballen i mål, men linjedommer vinker for offside.
    47'
    Berg slår corner. Prishtina-keeperen tar den.
    49'
    Patrick Berg slår nok et hjørnespark. Haxho tar den i hendene foran Moe.
    54'
    Bjørkan kommer til avslutning, men det blir litt for skrått hold. Skuddet går utenfor.
    55'
    Så er Bjørkan hjemme og rydder opp et Prishtina-forsøk.
    56'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Alfons Sampsted
    57'
    Brunstad Fet kommer til en kjempeavslutning, men Prishtina-keeper Haxho er god.
    60'
    Glimt bygger opp. Spiller bakover. Løper over midtbanestreken. Gjennomspillet til Sampsted ikke godt nok, men Glimt beholder ballen.
    63'
    Glimt i angrep. Spiller på tvers, ser etter en åpning. Mer åp tvers.
    63'
    Vetlesen legger inn. Går rett i en motstander og ballen rett opp. Får frispark etter hvert.
    64'
    En Prishrina-spiller ligger nede. Holder seg på den venstre ankelen. Får is-spray på den. Mye.
    66'
    Hjørnespark til de gule, og da er Berg nok en gang klar. Den er god, men Bjørkan klarer ikke å stokke benene. Ballen kom med gavelappen på der.
    66'
    Glimt spiller. Maken til overkjøring. Selv om gjestene er hakket mer med nå, men det skulle ingenting til. Gjestene fikk en sjanse der.
    70'
    Krasniqi.
    72'
    Patrick Berg kommer til avslutning, men det er ikke hardt nok eller velplassert nok.
    75'
    Bodø/Glimt 2 - 0 FC Prishtina
    Målgivende: Ulrik Saltnes
    Botheim igjen!! Han spiller vegg med Saltnes og setter den lekkert og kontrollert i mål i det lengste hjørnet.
    78'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Morten Konradsen
    Ut: Hugo Vetlesen
    80'
    Inn: Joel Mugisha
    Ut: Ola Solbakken
    80'
    Og akkurat nå er Glimt videre i Europa.
    80'
    Gjestene forsøker seg fremover. Og kommer til en stor mulighet. Men Mankenda setter den like utenfor.
    86'
    Glimt har frispark like utenfor 16-meteren. Berg slår den, Bjørkan setter den i stolpen med hodet. Du verden for en sjanse.