0-1

Ble dekket av Eirik Nesset Hjelvik

Layouni med et glimrende innlegg bak Molde-forsvaret, men ingen Glimt-spillere er våken der. Den var farlig!
    11'
    God Molde-sjanse. Remmer mottar en lang ball, tar den ned og utfordrer. Kommer seg til skudd på ti meter. Ricardo redder skuddet til corner.
    15'
    Nesten for Glimt. Saltnes setter fart, spiller fri Layouni som slår nok et glimrende innlegg bak Molde-forsvaret. Zinckernagel på bakerste er centimetere unna å skli inn 1-0.
    25'
    Braut Haaland jakter ball i bakrom og ser ut til å komme seg forbi Lode. Sistnevnte går i bakken på rundt 20 meter og vil ha frispark. Dommeren vinker spillet videre. Det ser umiddelbart korrekt ut, siden Lode er først på ball, men samtidig er den diskutabel siden Lode tar Haaland i etterkant.
    29'
    Brukbar Glimt-sjanse. Saltnes med en fin jobb nede ved hjørneflagget. Ballen ender hos Bjørkan som drar seg innover og avslutter, men skuddet går rett i en Molde-forsvarer.
    39'
    Tverrligger for Bodø/Glimt! Et fint Glimt-angrep ender med at Zinckernagel brenner avgårde via en Molde-fot og i tverrliggeren. Returen løftes inn igjen i feltet, og der er det nære på at en Glimt-spiller får headet den mot mål. To gode sjanser der.
    45'+1
    Mål for Molde!
    Bodø/Glimt 0 - 1 Molde
    Mål: Erling Braut Haaland
    55'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Babacar Sarr
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    72'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Patrick Berg
    Ut: Vegard Leikvoll Moberg
    74'
    Inn: Håkon Evjen
    Ut: Fredrik Bjørkan
    80'
    Inn: Geir André Herrem
    Ut: Amor Layouni
    81'
    Bra Glimt-sjanse. Saltnes stiger til vers på en godt slått dødball fra Zinckernagel, men headingen går utenfor.
    82'
    Inn: Petter Strand
    Ut: Pawel Cibicki
    82'
    Gult kort til Molde
    Erling Braut Haaland
    82'
    Der kan du score, Patrick Berg. Får ballen på 13-14 meter, men oppofrende Molde-spillere gjør vinkelen vanskelig og skuddet går over.