0-1
0-2
0-3

Da er vi klare for dagens kamp her på Aspmyra. Lagene er godt i gang med oppvarmingen, i et strålende vær i Bodø. Det er drøyt 20 grader og tilnærmet vindstille.
    Lagene har gjort innmarsjen og er i gang med de siste forberedelsene. Ett minutt til kampstart!
    Dominik Chatto med en stor feil på midten, Odd får en god sjanse på hodet, men header skyhøyt over!
    2'
    Odd med initiativet de første minuttene, Glimt har knapt vært over midten.
    3'
    Bra gjort av Olsen! Drar seg fri og legger inn med høyre, Badou med en god heading, men headingen går rett på keeper. Corner til Glimt.
    5'
    Nok en gang gir Chatto Odd en kontringssjanse med en feilpasning. Innlegget fra venstre er derimot uten adresse.
    8'
    Saltnes med en fin detalj, stoppervikaren har klart seg greit de første minuttene
    8'
    Odd har kommet en del rundt på kantene, innleggene har derimot ikke resultert i sjanser
    11'
    Ågnes Konradsen får en god sjanse, men velger pasning istedet for skudd. Rett etterpå klinker Badou til fra 20 meter. Rett på keeper.
    13'
    Ibba med et par flotte dragninger, skyter fra 18 meter med venstre, rett utenfor, keeper har nok kontroll der.
    15'
    Kjempesjanse til Odd! Shala kommer seg fri i 16-meteren og drar til fra 7 meter, Staw med en flott redning!
    16'
    Nydelig fremspill fra Laajab til Trond Olsen. Legger lavt inn, Hansen får kontroll etter litt klabb og babb.
    18'
    Odd spiller seg flott fri på høyre, nok en gang er innlegget for dårlig, denne gang fra Hurme.
    20'
    Glimt har hatt et par gode kontringsmuligheter, fortsatt ikke resultert i sjanser
    22'
    Akabueze blir avblåst for hands, mener selv han får den i magen. Ligger litt nede med smerter, men er nå oppe igjen
    25'
    Odd med forferdelig presisjon på innleggene så langt, denne gang Akabueze som bommer, mulig det var ment som skudd.
    26'
    Herre min hatt for noen sjanser! Olsen kommer fri, etter strålende pasning av N'diaye, skyter først midt på keeper, får en sjanse til, men den reddes på strek!
    26'
    Storbæk kommer til skudd inne i 16-meteren, de skrur derimot et par meter utenfor.
    30'
    Hjørnespark til Odd
    30'
    Gult kort til Odd
    Herolind Shala
    Stopper en overgang.
    31'
    Hurme kommer plutselig i kjempeposisjon! Skuddet med venstre går derimot langt utenfor, der skal du score!
    33'
    Lars Kristian Eriksen med feilpasning, Laajab skusler vekk kontringssjansen med en dårlig pasning.
    34'
    Huurme med langt innkast, Glimt får til slutt klarert, der kunne det blitt farlig.
    35'
    Glimt faller veldig langt tilbake med laget, det gir Odd mye tid med ballen.
    37'
    Odd med et ballmessig overtak nå. Produserer derimot lite sjanser
    38'
    40'
    Ndiaye med en fin dragning, Eriksen nærmest rugbytakler han i bakken.
    41'
    Frispark til Glimt i god posisjon.
    43'
    Det blir Trond Olsen som skyter, rett i muren.
    43'
    Lagt til 1 minutt.
    45'+1
    45'+2
    En kjedelig 1. omgang, få sjanser til begge lag. Ingen av lagene har klart å etablere et press på motstanderen.
    Lagene er ute på banen, forhåpentligvis blir det mer action i 2. omgang!
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Frode Johnsen
    Ut: Herolind Shala
    45'
    45'
    Frode Johnsen er innpå, han kan gi Saltnes nye utfordringer i 2. omgang
    46'
    Storbæk med et bra skudd fra venstresiden, Staw bokser den unna!
    47'
    Ndiaye spiller nå midtspiss på Glimt, Storbæk er flyttet ned på midten for Odd, i rollen Shala hadde før pause.
    48'
    50'
    Odd med overtaket etter pause, Glimt kommer ikke opp i ballfører.
    51'
    Thomas Bråten med en livsviktig inngrepen da han blokkerer skuddet til Samuelsen. Den hadde god retning!
    52'
    Trond Olsen er plutselig alene med keeper! Får en lang touch og blir stoppet av Hansen! Nydelig fremspill av Badou.
    55'
    Frode Johnsen farlig frempå på et innlegg, crosseren litt for lang.
    58'
    Inn: Ole Jørgen Halvorsen
    Ut: Bentley
    59'
    Dane Richards med innlegg, Ndiaye med stor sjanse! Får et sleivtreff og Odd klarerer! Der var Hansen utspilt.
    63'
    Konradsen får ballen i god posisjon, klinker til på hel volley! Skyhøyt over.
    66'
    Ndiaye holder seg på baksiden av låret, kan tyde på en strekk.
    66'
    Ndiaye jogger til sidelinjen, klarer tydeligvis å fortsette.
    67'
    Herregud for en sjanse! Storbæk fra 2 meter, skyter i stanga!
    69'
    Mål for Odd!
    Bodø/Glimt 0 - 1 Odd
    Mål: Jone Samuelsen
    Målgivende: Thomas Grøgaard
    Samuelsen skyter fra 20 meter nede i Lasse Staws høyre hjørne! 1-0 til gjestene, som har hatt kontroll over denne omgangen.
    69'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Jim Johansen
    Ut: Moustapha Ndiaye
    69'
    Bodø/Glimt 0 - 2 Odd
    Mål: Elbasan Rashani
    Målgivende: Ole Jørgen Halvorsen
    Halvorsen med legg fra høyre, Rashani bresider den i mål, utagbart for Staw! Målet kommer etter feilpasning fra Thomas Braaten.
    72'
    Inn: Patrick Berg
    Ut: Morten Konradsen
    Sønnen til Ørjan Berg kommer inn til sin eliteseriedebut.
    73'
    Er de tilreisende fra Telemark som lager mest liv nå. Glimt virker nedbrutte, både på banen og tribunen.
    75'
    Bodø/Glimt 0 - 3 Odd
    Mål: Ole Jørgen Halvorsen
    Målgivende: Elbasan Rashani
    Nå renner de inn for Odd! Strålende innlegg fra Rashani, Halvorsen kan bare bredside den inn.
    79'
    Inn: Fredrik Nordkvelle
    Ut: Jone Samuelsen
    80'
    Hjørnespark til Bodø/Glimt
    84'
    Lite som skjer nå, Glimt prøver, men kommer ikke til sjanser. Odd kontrollerer dette inn.
    85'
    87'
    Glimt-fansen begynner å forlate stadion.
    88'
    3 minutter tillegg.
    90'+1
    90'+4
    Etter en jevn første omgang tar Odd fullstendig kontroll over kampen i andre. Fortjent seier til telemarkingene. Glimt har tapt de to første kampene etter sommerpausen.