66'
1-0
1-1

Velkommen til live-dekning her fra Aspmyra! Vi følger eliteseriens 24. serierunde.
    Drøye kvareret igjen til det viktige oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Start. Glimt burde vinne for og fortsatt holde seg over neddrykksstreken, mens Start på sin side burde vinne for å ha mulighet på medalje i årets serie.
    Rolf Daniel Vikstøl (20) debuterer fra start i Tippeligaen på venstreback.
    Glimt mangler flere sentrale spillere til dagens oppgjør. Midtbaneankeret Christian Berg sliter med en strekk i låret, og spiller ikke dagens kamp noe som åpner for at André Hanssen får sin redebut fra start i Tippeligaen. Stian Theting og Alo Bärengrub har pådratt seg sykdom og er heller ikke med i dagens tropp, mens Thiago Martins soner karantene.
    Start mangler Branislav Milicevic og Cristian Bolaños, som fortsatt soner karantene etter det røde kortet han fikk mot Lyn for to serierunder siden.
    Da lagene møtte hverandre på Sør Arena tidligere denne sesongen, vant Start hele 4-0 etter å ha rundspilt Glimt igjennom hele kampen. Stjerneskuddet Mads Stokkelien satte inn to av scoringene, og håper nok helt sikkert på en ønskereprise i dagens kamp.
    Sist gang lagene møtte hverandre på Aspmyra var i 2005, og oppgjøret endte 1-1. Et resultat som førte til at Glimt måtte ta den tunge veien ned en divisjon.
    Lagene har kommet ut på banen, og vi gjør oss klare til kampstart.
    Start stiller for anledningen i blå overdeler og hvite shortser.
    Bortelaget fra Kristiansand er ventet å gå ut i en 4-4-1-1 formasjon med Geir Ludvig Fevang som hengende spiss bak Stokkelien. Glimt stiller i sin sedvanlige 4-3-3 formasjon.
    Veteranene Stig Johansen og Runar Berg sparker i gang kampen.
    1'
    Konradsen forsøker å spille fri Forko som kommer på et offensivt løp, men dagens dommer Terje Hauge avblåser for offside.
    2'
    Kampens første farlighet står Start for. En lang ball slås mot Fevang som prøver å heade ned mot Stokkelien, Londak kommer ut og avverger.
    5'
    Gjestene fra Kristiansand har vært friskest i åpningsminuttene her på Aspmyra.
    7'
    Glimt slår inn fra høyresiden. Johansen kaster seg foran Borgersen og header utenfor.
    11'
    Hamoud tar med seg ballen opp i banen og skyter fra omtrent 25 meter. Høie slår ballen i tverrliggeren. Konradsen erobrer returen og skyter utenfor fra 16 meter.
    12'
    Fine kombinasjoner mellom Berg og Ludvigsen fører til at Glimt skaffer seg et hjørnespark.
    13'
    Bodø/Glimt får tildelt et hjørnespark
    Jan Derek Sørensen
    13'
    Ludvigsen og Sørensen har byttet side med hverandre. Sørensen er nå på høyresiden.
    14'
    Stokkelien plukker opp ett innlegg fra Børufsen. Slår inn mot Fevang, som header utenfor fra 10 meter.
    16'
    Konradsen finner Sørensen som slår inn fra venstre. Vikstøl beiner ballen ut fra straffefeltet.
    17'
    20 år gamle Vikstøl har åpnet godt i sin debut fra start i eliteserien.
    19'
    Ludvigsen skaffer Glimt et frispark nede ved dødlinjen.
    20'
    Sørensen svinger en hard ball inn i feltet, men en Start-forsvarer klarerer med et hodestøt.
    21'
    Kleiven slår inn fra høyre, ballen går via Forko og til hjørnespark - Starts første for kampen.
    23'
    Start får tildelt et hjørnespark
    Petter Bruer Hanssen
    23'
    Runar Berg finner nesten Johansen. Bård Borgersen header til hjørnespark.
    24'
    24'
    Forko svinger inn mot Johansen, men Høie kommer ut og plukker ballen enkelt.
    28'
    Kleiven kommer seg forbi Forko på Starts høyreside og forsøker seg med et lavt innlegg. Rønning beiner ballen unna.
    29'
    Petter Bruer Hanssen svinger inn et Start-frispark. Londak kommer helt uforstyrret ut og kan enkelt fange ballen.
    31'
    32'
    Lite underholdende første halvtime på Aspmyra. Få sjanser og til tider dårlig spill må ta skylden for dette.
    33'
    Freeman løfter ballen inn i feltet, men innlegget går over samtlige ut over dødlinjen.
    36'
    Owello tar med seg ballen og skyter uforstyrret fra 25 meter. Ballen fyker drøye meteren over Londaks venstre kryss. Brukbar mulighet for sørlendingene.
    37'
    Fevang trer ballen mot en feilvendt Stokkelien. Lædre Bjørdal står tett i ryggen på han, noe som fører til at Start-kometen mister ballen.
    39'
    Start-forsvaret ligger usedvanlig tett og kompakt, noe som gjør det vanskelig for Glimt å finne rom i gjestenes forsvar.
    40'
    Et dårlig oppspill fra Rønning, fører til at Børufsen kan ta med seg ballen opp mot et uetablert Glimt-forsvar. En dårlig pasning mot Stokkelien blir imidlertid løpt opp av Hamoud.
    44'
    Start har sendt Bernt Hulsker i oppvarming.
    45'
    45'+1
    En usedvanlig kjedelig første omgang her på Aspmyra. Et tverrligger-skudd fra Mounir Hamoud tidlig i kampen er kampens sålangt største sjanse. Begge lag angriper med relativt lite folk, noe som fører til en dårlig offensiv kamp. Vi ser frem til en annen omgang som har mer på spill, enn hva banespillet i første omgang tilsa.
    45'
    Fevang og Stokkelien sparker i gang andre omgang.
    46'
    Børufsen skyter på direkten etter en pasning fra Bruer Hanssen. Skuddet fra 16 meter, går både over og utenfor.
    50'
    Andre omgang har åpnet der den første slapp. Dårlig presisjon i den oppbyggende fasen av spillet, og dårlig med opplagte muligheter.
    53'
    Glimt har sendt Thomas Rønning, Håvard Sakariassen og Stefan Johansen i oppvarming. Start på sin side har Oladapo Olufemi, Bernt Hulsker og Morten Hæstad i oppvarming.
    55'
    58'
    Kjempemulighet til Glimt! Konradsen slår Forko igjennom, som avanserer mot mål fra venstresiden. Slår korrekt ut til Johansen som enkelt bare skal sette ballen i mål fra fem meter. Snubler i det han skal avslutte og setter ballen like utenfor.
    60'
    4123 tilskuere har funnet veien til dagens kamp på Aspmyra. Glissent oppmøte sammenlignet med hvor viktig kampen er for Glimts videre eksistens i landets øverste divisjon.
    62'
    Børufsen kommer seg forbi Hamoud og slår hardt og lavt inn foran mål. Londak kaster seg ut og holder og avverger, men misser i det han skal holde ballen. En start spiller blåses imidlertid av for angrep på keeper, i det han sparker ballen ut av hendene på Glimt-keeperen.
    64'
    Hamoud fosser frem på høyresiden og takles over ende inne i Starts straffefelt. Terje Hauge vinker spillet videre.
    65'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 0 Start
    Målgivende: Jan Derek Sørensen
    Hamoud slår inn fra høyresiden til en Jan-Derek Sørensen som flikker ballen videre på første stolpe. Lengre bak i feltet venter Stig Johansen, som i duell med en Start-spiller setter ballen kontrollert i mål fra kloss hold. Mannen som har vært usynlig i store perioder av dagens kamp setter inn sitt sjette seriemål for sesongen - hans 82. på toppnivå for Glimt.
    66'
    Fortsatt lite som skjer på Aspmyra. Mye slurv i siste tredel av banen, er hovedgrunnen til dette.
    73'
    Trippelmulighet til Glimt! Først får Stig Johansen hodet på et innlegg, som han setter i stolpen. Returen får Ludvigsen som skyter på direkten, men Høie leverer en praktredning. Nok en retur blir denne gang plukket opp av Konradsen som setter ballen like over fra 15 meter.
    76'
    Ludvigsen tar med seg ballen og fyrer løs fra skrått hold. Med en mesterlig redning avverger Høie til corner. Nok en stor Glimt-mulighet.
    77'
    77'
    Et langt innkast fra Olufemi stusses bakover i feltet av Hulsker. Sakariassen får såvidt klarert ballen bort fra farlig sone.
    81'
    Sakariassen hælsparker til Konradsen som skyter med venstrefoten fra 16-meteren. Ballen går noen meter utenfor Starts mål.
    84'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Trond Fredrik Ludvigsen
    Forsøker å skaffe seg et straffespark ved hjelp av ulovlige midler.
    84'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Thomas Rønning
    Ut: Trond Fredrik Ludvigsen
    85'
    Mål for Start!
    Bodø/Glimt 1 - 1 Start
    Mål: Rolf Daniel Vikstøl
    Et langt frispark slås opp mot en Start-spiller som får levert en god heading. Pavel Londak reagerer raskt og redder vakkert. Ballen går deretter ut i returrommet, hvor debutanten fra start, Rolf Daniel Vikstøl ligger og venter. Fra 20 meter hamrer han ballen vakkert inn i lengste hjørne. Fantastisk scoring av 20-åringen.
    86'
    Sørensen finner Rønning med et innoverskrudd frispark. Blir hardt presset av en Start-spiller og headingen går utenfor.
    90'
    Per Verner Rønning blir av en lokal jury kåret til hjemmelagets beste spiller.
    90'+1
    Minimum to minutter blir lagt til.
    90'+1
    Start fosser fremover på høyresiden. Slår inn og finner Hæstad inne i feltet som får levert en god heading. Desverre for gjestene går avslutningen midt på Londak. Solid sjanse for gjestene til å stjele med seg alle poengene.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Glimt og Start deler poengene, slik de gjorde sist gang lagene møtte hverandre her på Aspmyra. Glimt tok en fortjent ledelse etter 66 minutter, men Start svarte med å utligne på tampen av kampen. For Glimts del er dette to poeng tapt i kampen mot nedrykk, mens Start kan si seg mest fornøyd med å ha tatt ett poeng her på Aspmyra.