0-2
1-2
Diouf90'+3
2-2
Saltnes90'+6
3-2
Supporterfordeling på VG
3 167
4 085

[14002] - Noe gikk galt

Denne videoen er kun tilgjengelig i Norge

Author avatar

Ble dekket av NTB

    Hei, og hjertelig velkommen skal du være til livedekningen av "Slaget om Nord-Norge" mellom Bodø/Glimt og Tromsø i 4. runde av NM cup 2023!
    To lag med stolte cuptradisjoner barker sammen på Aspmyra stadion i kveld når cupmesterne fra 1975 og 1993 - Bodø/Glimt - får besøk av 1986- og 1996-mesterne fra Tromsø. De helgule vertene har tatt seg forbi Mosjøen (0-3), Junkeren (1-2) og Ranheim (0-2) for å sikre billett til fjerde runde. De tilreisende fra Nordens Paris har slått Hammerfest (0-8), Tromsdalen (1-1, 1-4 i str. konk.) og Alta (0-1) for å kunne smykke seg med deltakelse i fjerde runde av cupen.
    Begge lag har naturligvis vært i aksjon i Eliteserien forrige helg! Bodø/Glimt gikk på sesongens første tap i norsk fotballs øverste divisjon, da Strømsgodset viste seg for sterke på Marienlyst i Drammen. Etter tre metalltreff - ett for Godset og to for Glimt - var det drammenserne som tok ledelsen like før hvilen ved Jonathan Braut Brunes. Vertene holdt den helgule bølgen unna i andre akt - inkludert et mye omdiskutert annullert mål av Patrick Berg på overtid - før Tobias Gulliksen iskaldt vippet inn 2-0 på tampen og punkterte oppgjøret. Til tross for tapet sørpå, ligger Bodø/Glimt i skrivende stund på 1. plass i Eliteserien med 31 poeng etter 12 kamper.
    Tromsø fortsatte i samme spor de hadde lagt seg i før landslagspausen og kjempet til seg en 2-1-seier mot Stabæk på Romssa Arena forrige helg. Kasper Høgh sendte imidlertid gjestene i ledelsen i Tromsø, men det forspranget ble raskt utliknet av Yaw Paintsil etter en smått spinnvill målgivende pasning med utsiden av venstrrefoten fra Ruben Yttergård Jenssen. Formspiller Vegard Erlien var sikker som banken ti minutter før hvilen, og uten scoringer i de siste 45, endte det til slutt 2-1 i favør hjemmelaget. Trepoengeren forlenget en allerede fantastisk sesongstart for Tromsø - kveldens gjester ligger på en foreløpig 2. plass i Eliteserien med 23 poeng etter 11 kamper.
    Da lagene møttes i Eliteserien i vår var det til slutt de tilreisende fra Bodø som trakk det lengste strået. 2-3 endte det på Romssa Arena den gang etter nettsus fra Vegard Erlien (1-0), Faris Pemi Moumbagna (1-1), Amahl Pellegrino (1-2), Moumbagna (1-3) og Erlien (2-3). De siste tre møtene på Aspmyra stadion har endt i to Glimt-seiere og en uavgjort, mens Tromsøs forrige borteseier på denne banen kom 16. mai 2018. Den gang ble nåværende Bodø/Glimt-spiss - Runar Espejord - matchvinner for Tromsø i en 0-1-seier. Forrige gang lagene møttes i cupsammenheng var i 3. runde av cupen 2014. Den gang endte det 1-2 i Tromsø, og Bodø/Glimt kunne ferie avansement etter scoring fra Runar Espejord (1-0), Trond Olsen (1-1) og Vieux Sané (1-2).
    Til tross for at det norske overgangsvinduet ikke åpner før august, er markedet for alvor i ferd med å skyte fart ute på kontinentet. Og på flere europeiske klubbers shoppingliste står naturligvis stjerneskudd fra kveldens kamphaner - Norges eneste nord-norske representanter på øverste nivå og per nå Eliteseriens to beste fotballag. Joel Mvuka spiller, til tross litt forvirring i etterkant av Strømsgodset-kampen, sin foreløpig siste kamp i helgult i kveld før utlånsavtalen utløper og han vender snuten mot Lorient og Frankrike. Hugo Vetlesen har bekreftet at en overgang til Club Brugge er nært forestående, men vil ikke uttale seg om noen avreisedato til Belgia helt enda. Hos gjestene har 18-årigen Daniel Bassi vært et hett navn i sommerens marked. Unggutten har imponert stort i sesonginnledningen, har kun kontrakt ut året og skal visstnok jaktes av flere klubber ute på kontinentet, i tillegg til noen innenfor Norges landegrenser - deriblant Bodø/Glimt. Like etter helgen meldte imidlertid lokalpressen i Tromsø at Bassi og TIL nærmer seg en avtale om kontraktsforlengelse, men vingbackens kontraktssaga har foreløpig ikke fått sitt endelige punktum helt enda.
    Kveldens hoveddommer er Rohit Saggi fra Drafn, SBK. Med seg langs linjene får han assistentdommerne Morten Jensen (Fjellhamar) og Øystein Simon Ytterland (Valder, IL - Fotball), mens fjerdedommer Stian Røvig Sletner (Rustad Abildsø Sportsklubb) fullbyrder dommerkvartetten.
    Lagoppstillingene er klare, og vi åpner med hjemmelagetsutvalgte! Kjetil Knutsen gjør to endringer på laget som tapte 2-0 på Marienlyst for Strømsgodset søndag kveld. Brice Wembangomo måtte av med skade i første omgang mot Godset og erstattes i kveldens lagoppstilling av samme mann som kom inn fra benken i Drammen - Omar Elabdellaoui. I tillegg har Odin Bjørtuft erstattet Brede Moe i vertenes midtforsvar. Bodø/Glimts lagoppstilling fra høyre (4-3-3): Haikin - Elabdellaoui, Bjørtuft, Lode, Sørensen - Vetlesen, Berg, Grønbæk - Mvuka, Moumbagna, Pellegrino.
    Gaute Helstrup gjør, på sin side, fire endringer på laget som sikret seg en 2-1-seier mot Stabæk søndag. Bakerst har Casper Øyvann og Christophe Psyché blitt erstattet av Anders Jenssen og Miika Koskela. Daniel Bassi har reist for å spille U19-EM med Norge og erstattes derfor av el Hadji Malick Diouf på vingbacken. Til slutt måtte Kent-Are Antonsen av med skade før hvilen mot Stabæk. Han er dermed ikke med i troppen til Bodø og har blitt erstattet av Jens Hjertø-Dahl. Tromsøs lagoppstilling fra høyre (3-5-2): Thomas - Jenssen, Koskela, Gundersen - Vesterlund, Opsahl, Yttergård Jenssen, Hjertø-Dahl, Diouf - Paintsil, Erlien.
    Lagene entrer i skrivende stund kunstgresset på Aspmyra stadion! Vi er straks klare for første akt av "Slaget om Nord-Norge" mellom Bodø/Glimt og Tromsø i 4. runde av NM cup 2023!
    Julian Faye Lund entrer for øvrig kunstgresset som Bodø/Glimts sisteskanse! Nikita Haikin ble annonsert som målvakt foran kampstart, men her ser det med andre ord ut som om det kan ha skjedd noe under oppvarmingen med burvokteren.
    Kampen har startet
    1'
    Erlien triller til Yttergård Jenssen og dermed er vi i gang i Bodø!
    1'
    Sørensen med et innleggsforsøk fra dypet mot Mvuka, men Thomas er raskt ute og fanger ballen foran.
    1'
    Mvuka prøver seg! Kantspilleren blir strålende løftet fri av Vetlesen, drar seg innover i banen og klemmer til mot nærmeste stolpe med venstrebeinet. Thomas henger imidlertid med på notene og får slått ut til corner.
    2'
    Bodø/Glimt får tildelt et hjørnespark
    Hugo Vetlesen
    Tas lynhurtig på Berg. Ender i et innlegg fra vertene som stusses unna.
    2'
    Mvuka forsøker å dra seg forbi Diouf, men sistnevnte får satt inn en strålende sklitakling.
    3'
    Vetlesen med nok en bakromsball i retning Mvuka, men i denne omgang blir pasningen for lang og forsvinner ut over dødlinjen.
    4'
    Glimt har mye ball i åpningsminuttene på Aspmyra stadion. Har tatt litt grep om taktpinnen de første minuttene, vertene.
    6'
    Lode er nære på å rote det til for seg selv, men får med nød og neppe avverget til corner!
    6'
    Tromsø får tildelt et hjørnespark
    Sakarias Opsahl
    Avverges inne foran Glimt-buret.
    7'
    Pellegrino med et innleggsforsøk fra venstre, men forsøket forsvinner over alt og alle inne i TIL-feltet.
    8'
    To ganger ropes det om frispark - én gang fra begge leire. Yttergård Jenssen mener han blir revet ned på 30 meter, men Saggi lystrer ikke. Deretter ønsker Vetlesen seg en hands i kontringsforsøket, men igjen lar kamplederen den gå.
    10'
    Tromsø med litt mer ball nå enn de hadde i de første åpningsminuttene. Viser at også de kan spille fotball her, Gutan.
    11'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Omar Elabdellaoui
    Slås i støtte mot Bjørtuft på midten.
    11'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Amahl Pellegrino
    Frispark i god innleggsposisjon - like utenfor sekstenmeteren på venstre side! Pellegrino svinger inn i feltet og ballen stanges til værs! Ballen havner i oversiden av tverrliggeren, Tromsø sliter med å få klarert, og Grønbækr får sleivet ballen mot mål på volley i etterkant, men Thomas holder det ufarlige forsøket i fast grep.
    12'
    Glimt med ballen i laget. Er nok et kampbilde vi får se mye av i denne kampen, dette. Tromsø ligger solid og kompakt bakover i banen.
    15'
    Tromsø får tildelt et frispark
    Jostein Gundersen
    Tas kort på Opsahl inne på egen halvdel.
    16'
    Erlien forsøker å stikke fri rekkekamerat Paintsil, men pasningen blir for lang og forsvinner helt inn til Faye Lund.
    17'
    Pellegrino med en lekker flikk for å slippe fri Grønbæk, men dansken løpes opp av Koskela som får tuppet ballen ut over sidelinjen.
    18'
    Elabdellaoui leter etter Mvuka langs høyre, men pasningen fra backen blir for unøyaktig.
    18'
    Bjørtuft er i ferd med å rote det ordentlig til i frispillingen bakfra, men løper opp Erlien i full spurt og får taklet ballen ut over sidelinjen.
    20'
    Mål for Tromsø!
    Bodø/Glimt 0 - 1 Tromsø
    Mål: Jens Hjertø-Dahl
    Målgivende: Niklas Vesterlund
    Jens Hjertø-Dahl stanger gjestene i ledelsen! Vesterlund spilles fint opp ute til høyre og dansken finstiller innelggsfoten! Serven fra vingbacken er upåklagelig slått - mot en umarkert Jens Hjertø-Dahl som har sneket seg inn mellom Odin Bjørtuft og Omar Elabdellaoui inne i Glimt-feltet. Umarkert kan han stange den ballen kontant i nettmaskene! 0-1 på Aspmyra stadion!
    20'
    Elabdellaoui serverer inn i TIL-feltet, men forsøket stanges unna.
    23'
    Nok et Glimt-innlegg fra høyre - i denne omgang plukkes den av tidligere Glimt-burvokter Simon Thomas.
    23'
    Diouf svinger inn og Lode ser seg nødt til å beine ballen ut til corner.
    24'
    Tromsø får tildelt et hjørnespark
    Sakarias Opsahl
    Slås med mye luft under mot bakre stolpe. Ballen forsvinner forbi alle inne foran, men plukkes opp og svinges inn på ny av Erlien. Sørensen beiner imidlertid forsøket unna.
    24'
    Glimt forsøker å kontre motsatt vei i kjølvannet av corneren, men en lang tå hindrer Mvukas pasning i retning Pellegrino å finne vei til toppscoreren.
    26'
    Paintsil blir forsøker spilt fri i bakrom, men Glimt-forsvaret får skjermet den helt inn til Faye Lund.
    26'
    0-1-scoringen virker virkelig å ha satt en vitamininnsprøytning i gjestene her! Har vært gode i etterkant av scoringen, Tromsø!
    27'
    Tromsø får tildelt et frispark
    Ruben Yttergård Jenssen
    Tas kort på Jenssen.
    27'
    Koskela forsøker seg i lengderetning mot Vesterlund, men Sørensen får nikket unna. Herlig dansk backduell ute på den siden for øvrig!
    28'
    Sørensen får løsnet skudd på 14-15 meters hold, men Yttergård Jenssen kaster seg heroisk foran og blokkerer.
    30'
    Tromsø får tildelt et frispark
    Sakarias Opsahl
    Slås mot Kosekla like utenfor egen sekstenmeter.
    31'
    Omar Elabdellaoui er nære å servere Vegar Erlien en gavepakke! Høyrebacken sender et uvørent tilbakespill mot Faye Lund som Erlien snapper! Tromsøs toppscorer forsøker å gå rundt Glimts sisteskanse og lykkes nesten! Ballen spretter via Faye Lund, Erlien får nikket til med pannebrasken, men aldri styrt den på mål. Muligheten renner etter hver litt ut i sanden.
    31'
    Saggi ønsker seg en prat med Yttergård Jenssen og Vetlesen. Det har smelt godt i duellene mellom lagene de siste minuttene.
    34'
    Bodø/Glimt får tildelt et hjørnespark
    Hugo Vetlesen
    Tas lynhurtig. Ender i innlegg fra Berg som stusses mot nettmaskene av et gult hode inne foran - i feil side av nettaket.
    34'
    Tromsø får tildelt et frispark
    Ruben Yttergård Jenssen
    Sendes i støtte mot Koskela.
    35'
    Spiller på små flater og lykkes glimrende nå, Tromsø! Herlig å se presisjonen når gjestenes ballkunstnere setter i gang!
    36'
    Hjertø-Dahl til innlegg fra venstre - den spretter via Erliens kne og muligheten renner ut i sanden.
    37'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Omar Elabdellaoui
    Tas kort på Berg inne på egen halvdel.
    37'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Patrick Berg
    Korridorfrispark fra høyre! Berg slår kort på Sørensen som svinger inn - Gundersen stanger unna.
    38'
    Kjempemulighet når Tromsø slår kontra! Paintsil spilles strålende fri og lurer seg unna offsiden når han spilles fri inne på Tromsøs halvdel. Angriperen sprinter mot Glimt-buret, men løpes delvis opp av Sørensen i fullt firsprang mot egne nettmasker. Faye Lund kommer ut, får fistet ballen unna beina på Paintsil i første omgang før han deretter fanger andreballen etter duellen like foran tåspissene på TIL-angriperen!
    39'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Amahl Pellegrino
    Ballen svinges inn, men blokkeres ut til Berg som nesten får skutt fra like utenfor sekstenmeteren. Glimts midtbaneanker får til slutt kun forlenget den inn i feltet, men TIL klarerer.
    40'
    Elabdellaoui svinger inn fra dypet og Vesterlund bommer i klareringen sin! Heldigvis for vingbacken er det kun Thomas som er i umiddelbar nærhet og sisteskansen kan dermed fange andreballen.
    42'
    Vesterlund med et småskummelt innlegg mot bakre stolpe, men der står ingen i rødt og hvitt for å ekspedere den i nettmaskene. Den ender i femmeter for Faye Lund.
    44'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Patrick Berg
    Tas kort og hurtig mot Bjørtuft.
    44'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Omar Elabdellaoui
    Nok et kort frispark - denne gang mot Berg.
    45'
    Gult kort til Tromsø
    Jostein Gundersen
    Er alt for tøft og sent inne i duellen med Grønbæk. Belønnes med gult kort.
    45'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Amahl Pellegrino
    Svinges inn foran fra venstre korridor. Tromsø får halvklarert før de deretter tildeles frispark.
    45'+1
    Tromsø får tildelt et frispark
    Simon Thomas
    Beines langt opp i banen fra canadieren.
    45'+1
    Pause
    45'+2
    Første omgang er ved veis ende på Aspmyra stadion og lagene går til hvilen med 0-1 i målprotokollen! Kampen åpnet slik mange hadde forhåndsspådd - Bodø/Glimt tok grep om taktpinnen i åpningen, styrte mye av banespillet og produserte også noen brukbare muligheter ved Mvuka og Grønbæk. Tromsøs 0-1-scoring markerte på mange måter taktskiftet i denne omgangen, for etter at Jens Hjertø-Dahl stanges Niklas Vesterlunds innlegg i nettmaskene, har mye dreid seg om gjestene på kunstgresset i Bodø! Vegard Erlien var nære å øke ledelsen etter et uvørent tilbakespill av Omar Elabdellaoui, mens Yaw Paintsil kun ble hindret av et glimrende defensivt samarbeid mellom Adam Sørensen og Julian Faye Lund. Enn så lenge står det 0-1 i denne utgaven av "Slaget om Nord-Norge" - vi er straks tilbake med andre akt fra Aspmyra stadion!
    2. omgang
    45'+1
    Moumbagna med avspark i akt to!
    45'+1
    Grønbæk spilles opp av Sørensen inne i TIL-feltet, men indreløperen blir raskt stoppet.
    47'
    Pellegrino til en gylden dobbelmulighet! Toppscoreren får ikke ordentlig treff på første forsøk etter innlegg fra høyre, men gid et forsøk nummer to. Kantspilleren legger over på venstre og brenner til - rett i TIL-.blokka.
    47'
    Bodø/Glimt får tildelt et hjørnespark
    Patrick Berg
    Nære på for Bjørtuft! Corneren svinges inn mot første stolpe og Bjørtuft får stusset ballen i bue mot nettmaskene! Dessverre for glimt havner den på feil side av nettaket.
    48'
    Tromsø får tildelt et hjørnespark
    Sakarias Opsahl
    Klareres unna på første stolpe.
    50'
    Glimt forsøker å kontre umiddelbart etter, men Bergs stikker mot Mvuka løper opp av Paintsil.
    50'
    Bodø/Glimt blir avblåst for offside
    Faris Pemi Moumbagna
    Glimt forsøker seg med to innlegg fra høyre. Første forsøk stanges unna, andre forsøk stusses videre før det plukkes opp av en offsideplassert Moumbagna.
    51'
    Mye Glimt i åpningen av andre omgang. Tydelig at de har fått noen velvalgte ord i pausen her, vertene.
    53'
    Vetlesen med et innleggs forsøk, men Kosekla nikker unna.
    53'
    Sørensen prøver deretter å svinge inn fra venstre, men heller ikke denne gang kommer noen i helgult på ballen.
    53'
    Grønbæk er nære ved å få trikset med seg ballen gjennom, men den beines unna av Koskela.
    54'
    Tromsø med en etterlengtet kontringsmulighet, men Diouf løpes lynraskt opp og Glimt overtar på ny.
    54'
    Thomas banker ballen ut over sidelinjen under hardt press fra Moumbagna - til Aspmyra-publikummets store glede.
    55'
    Paintsil ser etter Opsahl i bakrom, men Bjørtuft får beinet unna.
    56'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Maï Traoré
    Ut: Jens Hjertø-Dahl
    Helstrup tar grep tidlig i andre omgang! Traoré kommer inn for kampens foreløpig eneste målscorer - Hjertø-Dahl.
    56'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Julian Faye Lund
    Tas kort mot Bjørtuft.
    57'
    Vetlesen med et innlegg fra høyre, men den svinges himmelhøyt og forbi alle inne i TIL-feltet.
    58'
    Paintsil forsøker å dra seg forbi Lode, men Glimts stopperkjempe står støtt og får skjermet ballen inn til Faye Lund som kommer ut og fanger.
    59'
    Bodø/Glimt får tildelt et hjørnespark
    Patrick Berg
    Stanges til værs av Traoré før Grønbæk nikker inn foran, men ballen stanges unna farlig område for gjestene.
    60'
    Bodø/Glimt blir avblåst for offside
    Amahl Pellegrino
    Vetlesen forlenger i bakrom med en smart stikker, men Pellegrino avvinkes for offside.
    61'
    Tromsø får tildelt et frispark
    Ruben Yttergård Jenssen
    Tas kort på midtbanekollega Opsahl på midten.
    62'
    Tromsø får tildelt et frispark
    El Hadji Diouf
    Kort i støtte mot Jenssen fra vingbacken.
    63'
    Tar seg veldig god tid på faste situasjoner nå, Tromsø. Gjestene øyner muligheten for en svært deilig seier over rivalen på fremmed kunstgressmatte nå.
    64'
    Traoré blir forsøkt løftet gjennom, men Bjørtuft nikker rutinert hjem til Faye Lund.
    65'
    Erlien blir liggende etter et ublidt møte med Elabdellaoui i en duell.
    66'
    Ser ut til å komme seg på beina igjen her, den tidligere Ranheim-proffen.
    66'
    Tromsø blir avblåst for offside
    Maï Traoré
    Traoré blir forsøkt løftet gjennom i bakrom, men innbytteren avvinkes.
    66'
    Traoré blåser en kjempesjanse! Diouf svinger inn i feltet fra venstrekanten og Traoré har plassert seg så smart at han kan ta ned på brystet før han fyrer til med venstrebeinet på volley fra ni-ti meter! Innbytteren setter imidlertid den himmelhøyt over Glimt-buret!
    68'
    Mål for Tromsø!
    Bodø/Glimt 0 - 2 Tromsø
    Mål: Vegard Erlien
    Målgivende: Yaw Paintsil
    Vegard Erlien bøyer ballen i lengste! Mai Traoré åpner det hele med en elegant stikker i bakrom mot Yaw Paintsil! TIL-angriperen venter inn presset strålende før han slipper ut 45 grader mot Erlien som har tatt plass like utenfor feltet! Tromsøs toppscorer setter høyrebeinet til på direkten og bøyer ballen med utoverskru - vekk fra Faye Lund - og i lengste! Et kunststykke av en avslutning og 0-2 på Aspmyra stadion!
    69'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Sondre Brunstad Fet
    Ut: Hugo Vetlesen
    70'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Fredrik Sjøvold
    Ut: Omar Elabdellaoui
    70'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Nino Zugelj
    Ut: Joel Mvuka
    70'
    Triippelbytte fra Knutsen da! Kan Zugelj, Sjøvold eller Brunstad Fet utgjøre en forskjell de siste knappe 20 minuttene her?
    72'
    Erlien har tatt telling og det signaliseres for bytte bort til TIL-benken.
    73'
    Tromsø får tildelt et frispark
    Sakarias Opsahl
    Opsahl bøyer ballen inn i Glimt-feltet, men det blåses for forseelse og frispark i favør Glimt.
    73'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Patrick Berg
    Tas kort på Lode.
    74'
    Bodø/Glimt får tildelt et hjørnespark
    Nino Zugelj
    Tas hurtig på Berg. Ender i innlegg fra Sørensen som nikkes i bue over mål.
    74'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Tobias Hafstad
    Ut: Vegard Erlien
    75'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Casper Øyvann
    Ut: Miika Koskela
    75'
    Tromsø får tildelt et frispark
    Niklas Vesterlund
    Tas kort i støtte.
    75'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 2 Tromsø
    Mål: Nino Zugelj
    Målgivende: Odin Bjørtuft
    Nino Zugelj banker ballen i nettaket! Odin Bjørtuft åpner det hele med en strålende boksåpnerpasning fra det bakre leddet - mellom back og stopper hos gjestene - og i beina på en Nino Zugelj i fult firsprang på tur inn i bakrom! Sloveneren tar med seg ballen mot Tromsø-buret før han banker til fra seks-sju meter! Ballen forsvinner over hanskene på Thomas og synger i nettaket bak gjestenes burvokter! 1-2 på Aspmyra stadion!
    77'
    Tromsø får tildelt et frispark
    Tas kort på midten av gjestene.
    79'
    Tromsø får tildelt et frispark
    Sakarias Opsahl
    Opsahl finner Traoré inne foran, men innbytterens hodestøt er aldri i nærheten av å setter Faye Lund på noen ordentlig prøve. Sisteskansen holder den i fast grep.
    79'
    Brunstad Fet danser seg inn i feltet og klemmer til, men avslutningen blokkeres.
    80'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Amahl Pellegrino
    Slås mot Sjøvold like inne på gjestenes halvdel.
    82'
    Det begynner å haste for Glimt! De helgule virker mer og mer tydelig frustrert over Tromsøs tidsbruk på fast situasjoner. Det vil overraske svært få dersom dette oppgjøret tenner litt til mot sluttminuttene her.
    84'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Fredrik Sjøvold
    Slås i støtte på Bjørtuft.
    84'
    Gult kort til Tromsø
    Anders Jenssen
    Går for tøft til i duell med Sondre Brunstad Fet og får dermed gult kort.
    85'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Patrick Berg
    Berg svinger inn i feltet, men forsøket klareres unna.
    85'
    Berg forsøker et skudd fra drøyt 25 meter, men sender den et godt stykke over tverrliggeren.
    86'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Jakob Romsaas
    Ut: Yaw Paintsil
    86'
    Gult kort til Tromsø
    El Hadji Diouf
    Er alt for seint inne i en sklitakling på Zugelj.
    87'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Fredrik Sjøvold
    Tas kort av innbytteren.
    87'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Amahl Pellegrino
    Ballen piskes mot bakre av Pellegrino, men kantspilleren blåser den opp på tribunen bak TIL-buret.
    87'
    Tromsø blir avblåst for offside
    Maï Traoré
    Plutselig er Traoré på blank goal med en hel banehalvdel å løpe på, men innbytteren har gått akkurat litt for tidlig og avvinkes dermed for offside.
    89'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Amahl Pellegrino
    Løftes inn foran, men løftes forbi alt og alle.
    90'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Ulrik Saltnes
    Ut: Albert Grønbæk
    Saltnes gjør sitt comeback fra skade!
    90'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Lasse Nordås
    Ut: Adam Sorensen
    90'
    Det vises gule kort til to medlemmer av Tromsøs støtteapparat.
    90'+1
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Amahl Pellegrino
    Slår den umiddelbart motsatt mot Zugelj.
    90'+1
    Zugelj forsøker et innlegg fra dypet, men slovenerens forsøk forsvinner ut over dødlinjen.
    90'+2
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Amahl Pellegrino
    90'+3
    Andre gule kort til Tromsø
    El Hadji Diouf
    Diouf hekter opp Zugelj langs vertenes høyrekant og tidleles sitt andre gule kort! Unggutten får dermed det røde og Tromsø fullfører med ti mann.
    90'+3
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 2 - 2 Tromsø
    Mål: Odin Bjørtuft
    Målgivende: Amahl Pellegrino
    Odin Bjørtuft stanger inn utlikningen! Pellegrino serverer strålende inn i feltet, ballen stusses og på bakre står Odin Bjørtuft og styrer innlegget i nettmaskene! Utlikningen er et faktum! 2-2 på Aspmyra stadion!
    90'+4
    Tromsø blir avblåst for offside
    Maï Traoré
    Traoré løftes gjennom, men avvinkes på ny for offside.
    90'+4
    Tromsø får tildelt et frispark
    Jostein Gundersen
    Gundersen banker ballen over motsatt.
    90'+5
    Tromsø blir avblåst for offside
    Jakob Romsaas
    Spilles opp på venstrekanten, men avvinkes for offside.
    90'+6
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 3 - 2 Tromsø
    Mål: Ulrik Saltnes
    Ulrik Saltnes blir matchvinner i skadecomebacket! Nino Zugelj spinner rundt ute på høyrekanten og serverer et innlegg inn i feltet som Casper Øyvann nikker unna. Den tidligere Glimt-spilleren får imidlertid ikke den lenger enn til innbytter Saltnes som tar imot, legger over på venstrebeinet og banker ballen ned til høyre i buret! Thomas står med beina plantet i jorde og ser den trille inn i nettmaskene! 3-2 etter spinnville sluttminutter i Bodø!
    90'+6
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Amahl Pellegrino
    Drøyer tid i etterkant av scoringen.
    90'+7
    Kampen er slutt
    90'+8
VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her