På benken (Glimt): Sergey Pogorily, Emil Jonassen, Ulrik Saltnes, Morten Konradsen, Vadim Manzon, Vebjørn Vinje, Jens Petter Hauge
    Viking (4-3-3): Iven Austbø - Joackim Jørgensen, Per Magnus Steiring, Julian Ryerson, Claes Kronberg - Chris Dawson, André Danielsen, Michael Haukås - Patrick Pedersen, Tor André Aasheim, Usmani Sale
    På benken (Viking): Pål Vestly Heigre, Rasmus Martinsen, Samuel Adegbenro, Zymer Bytyqi, Aniekpeno Udoh, Mathias Bringaker
    Lagene har ankommet banen. Kampen straks i gang.
    Viking har avspark.
    0'
    Der er kampen i gang.
    1'
    Glimt bygger opp et angrep, men gjennombruddspasningen fra Berg til Olsen mislykkes. Viking overtar.
    2'
    Normann forsøker å slå Azemi gjennom, men Viking-forsvaret rydder unna.
    3'
    Steiring slår langt mot Sale. Får ikke tak i ballen. Innkast til Glimt langt ned på høyresiden.
    4'
    Halvorsen blir spilt gjennom på Glimts høyreside. Forsøker å finne Azemi i midten, men keeper Austbø har kontroll.
    5'
    Skudd på mål
    Haukås fyrer fra 25 meter. Ballen får en lei sprett og Thomas må gi retur. Får etterhvert kontroll.
    6'
    Frispark Viking. Berg mister ballen i god posisjon rett utenfor 16-meteren. Er for tøff i den påfølgende duellen.
    6'
    Hjørnespark
    Corner Viking. Aasheim dribler seg forbi Jacobsen, slår inn, men Jacobsen får en fot på den og ballen går over kortlinjen.
    7'
    Glimt rydder unna på corneren.
    7'
    Glimt legger press på Viking. Dårlig touch fra Halvorsen på høyresiden, og Viking overtar.
    9'
    Kronberg forsøker å tre Sale gjennom på venstresiden, men pasningen er for lang. Glimt begynner bakfra.
    10'
    Frispark til Viking, rundt 40 meter fra mål. Tas kjapt.
    11'
    Wow! Merkelig situasjon. Azemi snapper ballen på 40 meter og ser at keeper Austbø står langt ute. Skyter og Austbø må strekke seg langt for å hindre scoring. Corner til Glimt.
    11'
    Nok en ny corner til Glimt. Etter den første corneren havner ballen hos Jakobsen, som fyrer av på halvspretten. Ballen går via en Viking-spiller og utover kortlinjen.
    12'
    Viking får ballen vekk fra farlig sone. Innkast til Glimt høyt på høyre side.
    12'
    Jakobsen tar tak i trøyen til Steiring. Frispark til Viking rett utenfor egen 16-meter.
    13'
    God crosser fra Normann til Olsen. Ryerson måker unna til innkast for Glimt.
    14'
    Danielsen fyrer av fra langt hold etter fine kombinasjoner med Haukås. Får dårlig treff og ballen går langt til side for mål.
    16'
    Nok en stor Glimt-sjanse! Normann slår Azemi gjennom og Austbø må ut å avverge på 30 meter. Header ballen unna, rett i føttene på Jakobsen, som etterhvert får skutt. Skuddet er ikke hardt nok og Viking-forsvaret får avverget scoring med nød og neppe.
    17'
    Austbø tar seg god tid med ballen etter noen minutter med Glimt-press.
    18'
    Frispark til Viking ved midtstreken. Publikum piper og Halvorsen er tydelig misfornøyd med dommer Døvle.
    19'
    Jørgensen prøver seg på en langpasning fra midtstopperplass, men ballen går utover kortlinjen. Utspill Glimt.
    20'
    Nesten-sjansen for Glimt. Halvorsen slår inn mot Azemi, men Glimt-spissen får ikke hodet på den. Kast på motsatt side.
    21'
    Ballen havner i feltet etter innkastet og Azemi forsøker på en brasse. Bommer og ballen går langt over mål.
    22'
    Patrick Berg kommer til skudd fra drøyt 18 meter etter noen minutter med Glimt-press. Ballen går lavt og et godt stykke til side for mål.
    22'
    Nok en Glimt-sjanse. Halvorsen kommer seg fri på høyresiden, slår inn lavt mot Olsen på bakerste stolpe. En Viking-forsvarer slenger seg ut for foten på ball - og vekk fra farlig sone.
    24'
    Berg slår inn fra venstre etter fint kombinasjonsspill. Aspmyra roper på hands, men Døvle lar spillet gå videre.
    26'
    Mockenhaupt slår en lang crossball mot Olsen. Skyter med feilfoten (høyre) fra rundt 20 meter. Austbø full kontroll.
    28'
    Normann trer Jakobsen fint gjennom. Dansken demper ballen med hånda drøyt 25 fra mål og Døvle blåser frispark til Viking.
    29'
    Nesten for Sale. Krangler seg forbi Edvardsen og kombinerer med Dawson. Touchen han skal bruke til å komme seg gjennom blir for lang. Glimt overtar.
    30'
    Glimt benytter seg av bakrommet nok en gang. Jakobsen lobber ballen gjennom til Halvorsen på høyresiden. Vingen slår 45 grader ut i håp om å treffe Berg, men Viking får avverget.
    32'
    Offside
    Olsen i offside på pasning fra Bjørnbak. Frispark Viking.
    32'
    Både Tromsø og Lillestrøm har scoret. Dårlig nytt for Glimt i nedrykksstriden.
    33'
    Sale drar seg inn fra sin venstre side og skyter mot lengste hjørne fra rundt 20 meter. Ballen langt over mål.
    35'
    Glimt står høyt. Vinner et innkast ved midtbanestreken.
    36'
    God Glimt-mulighet! Azemi tres gjennom og Austbø løper ut på 20 meter og avverger situasjonen. Jakobsen avslutter fra snaut 16 meter i det påfølgende angrepet, men en Viking-forsvarer får blokkert.
    38'
    Mål for Viking!
    Bodø/Glimt 0 - 1 Viking
    Mål: Usman Sale
    Målgivende: Patrick Pedersen
    Der sitter den for Viking! Danielsen slår langt opp og Pedersen vinner ballen inne i feltet. Finner Sale, som drar seg innover fra venstresiden og skyter via Bjørnbak og i mål bak Simon Thomas.
    39'
    Jakobsen vinner ballen på midten, slår til Halvorsen på høyresiden. Vingen slår mot Olsen på bakerste stolpe og Olsen bryster ballen, noe ufrivillig, til Berg. Unggutten skyter fra skrått hold, langt til side for mål.
    42'
    Jakobsen drar seg lekkert gjennom Viking-forsvaret og skyter fra skrått hold, drøyt 10 meter fra mål. Avslutningen går rett på keeper Austbø.
    44'
    Stor Glimt-sjanse! Azemi skyter fra rundt 15 meter inni boksen og forsøker å bøye den i lengste hjørne. Austbø får en hånd på ballen. Corner til Glimt. Ingen farligheter ut av den og kampleder Døvle sender lagene inn i garderoben. Pause.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Glimt sparker i gang den andre omgangen.
    45'
    Ingen spillerbytter i pausen.
    46'
    46'
    Glimt kontrer.
    48'
    Olsen får to innleggsmuligheter fra sin venstre side. Viking rydder unna.
    48'
    Mange feilpasninger i starten av den andre omgangen. Innkast til Viking på deres venstre side.
    49'
    Hjørnespark
    Corner til Viking. Bjørnbak får en fot på ballen etter innlegg fra venstre side. Triller utover kortlinjen.
    50'
    Utspill Glimt.
    50'
    Langpasning fra Bjørnbak til Olsen. Ryerson header ut til innkast for Glimt.
    51'
    Glimt må begynne bakfra igjen.
    51'
    Glimt-innkast på Viking halvdel, venstre side.
    52'
    Viking forsvarer seg godt. Glimt sliter med å tvinge seg gjennom.
    53'
    Aasheim tråkler seg gjennom en vegg med Glimt-spillere. Får frispark mot seg.
    54'
    Hjørnespark
    Corner til Glimt.
    55'
    Frispark til Glimt på motsatt side (høyre).
    55'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Vadim Manzon
    Ut: Patrick Berg
    56'
    Hjørnespark
    Ny Glimt-corner.
    56'
    Olsen får skutt, men ballen når ikke gjennom en mur av Viking-spillere. Glimt-corner igjen.
    57'
    Corneren går bak mål før en skrur innover i feltet. Utspill Viking.
    57'
    Hjemmepublikummet irritert på Austbø. Bruker lang tid på utspillet.
    57'
    God skuddmulighet for Normann. Får ballen fra Jakobsen og fyrer av fra 20 meter. Rett til side for mål.
    59'
    Olsen legger inn fra venstre etter nydeig ball fra Normann. Ingen Glimt-spillere får hodet på den.
    59'
    Glimt-innkast høyt på egen høyreside. Presser hardt nå, men Viking forsvarer seg godt. Ingen store muligheter for hjemmelaget i annen omgang.
    60'
    Glimt-frispark i god posisjon på venstresiden.
    62'
    Viking vinner ballen. Kan kontre.
    62'
    Innkast til Viking høyt på Glimts halvdel.
    62'
    Austbø ute og henter et innlegg fra Azemi på Glimts høyreside.
    64'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Aniekpeno Udo
    Ut: Patrick Pedersen
    65'
    Innkast til gjestene på egen halvdel. Glimt sliter med å komme til sjanser mot et lavtliggende Viking.
    65'
    Inn: Zymer Bytyqi
    Ut: Usman Sale
    Målscoreren tas ut.
    67'
    Hjørnespark
    Corner til Glimt. Austbø blir hardt presset og klarer ikke å holde ballen i spill.
    68'
    Ny Glimt-corner. Glimt-trener Bjørkan roper på straffe. Mange dueller i feltet, vanskelig å se hva som skjedde.
    68'
    Glimt og Aspmyra roper på straffe. Uoversiktlig situason nå. Ser ut til at det er dømt corner.