Frispark til Boluspor på halvdelen til Altinordu FK.
    3'
    I Bolu har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Feyttullah Gurluk
    Altinordu FK angriper. Emircan Gurluk får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    Boluspor, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Boluspor angriper, men Can Cengiz blåser for offside.
    6'
    Gokberf Efe
    Altinordu FK angriper i Bolu. Gokberf Efe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    8'
    Altinordu FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Boluspor på egen banehalvdel.
    12'
    Hakan Bilgic
    Hakan Bilgic (Boluspor) kommer til en målsjanse på Bolu Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    13'
    Can Cengiz signaliserer et frispark til Boluspor på egen banehalvdel.
    14'
    Ali Dere
    Sjanse i Bolu! Ali Dere (Altinordu FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    15'
    Emircan Gurluk (Altinordu FK) kommer seg fri på Bolu Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Can Cengiz signaliserer et frispark til Boluspor.
    16'
    Kursad Surmeli
    Sjanse til Altinordu FK! Kursad Surmeli er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    18'
    Frispark Altinordu FK.
    19'
    Skudd utenfor mål, Altinordu FK
    20'
    20'
    Frispark for Altinordu FK på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    Arda Koksal
    Arda Koksal (Boluspor) avanserer forover på Bolu Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    25'
    Can Cengiz signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    27'
    Boluspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    En av Boluspors spillere går i offside.
    29'
    30'
    Mål for Boluspor!
    Boluspor 1 - 0 Altinordu FK
    Mål: Bekim Balaj
    I Bolu tar Boluspor ledelsen 1-0 etter et mål av Bekim Balaj.
    32'
    Can Cengiz tildeler Altinordu FK en corner. Emircan Gurluk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    35'
    35'
    Gult kort til Altinordu FK
    Kubilay Aktas
    Dommeren gir Kubilay Aktas (Altinordu FK) et gult kort.
    35'
    Seref Ozcan
    Altinordu FK fosser forover og Seref Ozcan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    41'
    Gokberf Efe
    Altinordu FK angriper, men avslutningen til Gokberf Efe går utenfor.
    42'
    I Bolu har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    43'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Furkan Metin
    Ut: Ridvan Kocak
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altinordu FK. Inn kommer Furkan Metin, mens Ridvan Kocak tar plass på benken.
    46'
    Inn: Muzaffer Kocaer
    Ut: Sami Satilmis
    Ufuk Kahraman (Altinordu FK) gjør sitt andre bytte for dagen. Muzaffer Kocaer erstatter Sami Satilmis.
    46'
    Skade: Boluspor
    46'
    Tilbake fra skade: Boluspor
    48'
    Seref Ozcan (Altinordu FK) løfter inn en corner fra høyre på Bolu Atatürk Stadium.
    50'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Altinordu FK får straffe!
    51'
    Spillerbytte - Boluspor
    Inn: Bulent Cevahir
    Ut: Rahim Dursun
    Boluspor bytter ut Rahim Dursun med Bulent Cevahir. Dette er det første byttet som Osman Nuri Isilar gjør i dagens kamp.
    52'
    Altinordu FK scorer på straffe!
    Boluspor 1 - 1 Altinordu FK
    Mål: Seref Ozcan
    Seref Ozcan utligner til 1-1 for Altinordu FK etter et velplassert straffespark på Bolu Atatürk Stadium.
    52'
    Skudd utenfor mål, Boluspor
    55'
    Can Cengiz signaliserer et frispark til Altinordu FK.
    56'
    Gokberf Efe
    Altinordu FK avanserer forover i Bolu. Gokberf Efe avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Can Cengiz signaliserer et frispark til Boluspor like utenfor Altinordu FK-området.
    57'
    Serhat Oztasdelen
    Serhat Oztasdelen (Altinordu FK) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Inn: Ahmet Dereli
    Ut: Gokberf Efe
    Ufuk Kahraman gjør dagens tredje bytte i Bolu, når han tar ut Gokberf Efe og setter inn Ahmet Dereli.
    58'
    Jakob Novak
    I Bolu får Jakob Novak (Boluspor) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    58'
    58'
    Bekim Balaj
    Målsjanse til Boluspor! Bekim Balaj treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    Arda Koksal
    Boluspor angriper i Bolu. Arda Koksal fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    I Bolu slår Arda Koksal en corner fra høyre.
    61'
    Seref Ozcan
    Sjanse! Altinordu FK avanserer forover, men Seref Ozcan avslutter utenfor.
    64'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bolu fordi Ali Keten får behandling for en skade på banen.
    66'
    Ali Keten er tilbake i kampen igjen.
    66'
    Spillet på Bolu Atatürk Stadium er stoppet midlertidig fordi Ali Keten ligger nede.
    67'
    Frispark i en god posisjon for Boluspor!
    70'
    Inn: Metehan Yilmaz
    Ut: Kubilay Aktas
    Bytte for Altinordu FK. Metehan Yilmaz kommer inn for Kubilay Aktas på Bolu Atatürk Stadium.
    70'
    Inn: Erdem Can Polat
    Ut: Tugay Kacar
    Boluspor bytter ut Tugay Kacar med Erdem Can Polat.
    71'
    Inn: Emin Bayram
    Ut: Ali Keten
    Emin Bayram (Boluspor) erstatter Ali Keten som muligens er skadet.
    71'
    Inn: Abdoulaye Diarrassouba
    Ut: Arda Koksal
    Bytte for Boluspor. Abdoulaye Diarrassouba kommer inn for Arda Koksal på Bolu Atatürk Stadium.
    71'
    74'
    Hakan Bilgic (Boluspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bolu Atatürk Stadium.
    76'
    Hakan Bilgic er tilbake på banen igjen.
    77'
    79'
    Inn: Talha Erdogan
    Ut: Bertu Ozyurek
    Osman Nuri Isilar (Boluspor) gjør sitt femte bytte for dagen. Talha Erdogan erstatter Bertu Ozyurek.
    81'
    Inn: Kenan Fakili
    Ut: Seref Ozcan
    Ufuk Kahraman gjør dagens femte bytte i Bolu, når han tar ut Seref Ozcan og setter inn Kenan Fakili.
    81'
    88'
    Altinordu FK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Boluspor.
    88'
    Ali Dere
    Ali Dere (Altinordu FK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    Boluspor 2 - 1 Altinordu FK
    Mål: Erdem Can Polat
    Erdem Can Polat dundrer ballen i mål og Boluspor tar ledelsen 2-1 på Bolu Atatürk Stadium.