Dagens dommer, Roi Reinshreiber, blåser i gang kampen.
    Samuel Kalu (FC Girondins Bordeaux) kommer til en målsjanse på Matmut Atlantique, men klarer ikke å score.
    Roi Reinshreiber signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    10'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Samuel Kalu
    FC Girondins Bordeaux fosser forover og Samuel Kalu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    I Bordeaux slår Samuel Kalu en corner fra venstre.
    13'
    Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Bordeaux
    Jimmy Briand
    Jimmy Briand (FC Girondins Bordeaux) får et gult kort av dommer Roi Reinshreiber.
    14'
    Roi Reinshreiber signaliserer et frispark til FC København.
    14'
    Jan Gregus (FC København) løfter inn en corner fra venstre på Matmut Atlantique.
    16'
    FC Girondins Bordeaux tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Samuel Kalu (FC Girondins Bordeaux) slår en corner fra høyre side på Matmut Atlantique.
    17'
    17'
    Younousse Sankhare
    Younousse Sankhare (FC Girondins Bordeaux) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    18'
    Francois Kamano
    Francois Kamano (FC Girondins Bordeaux) kommer seg fri på Matmut Atlantique, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Frispark for FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til FC Girondins Bordeaux på halvdelen til FC København.
    19'
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Roi Reinshreiber signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    25'
    27'
    30'
    FC Girondins Bordeaux angriper i Bordeaux. Francois Kamano avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    Skudd utenfor mål, Bordeaux
    30'
    34'
    FC Girondins Bordeaux fosser fremover, men Roi Reinshreiber blåser for offside på Matmut Atlantique.
    34'
    I Bordeaux har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Gult kort til FC København
    William Kvist
    William Kvist (FC København) mottar sitt første gule kort for dagen på Matmut Atlantique.
    39'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Younousse Sankhare (FC Girondins Bordeaux) vrir seg av smerte i gresset.
    39'
    41'
    Roi Reinshreiber tildeler FC København en corner. Jan Gregus sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    FC Girondins Bordeaux slipper å klare seg uten Younousse Sankhare som kommer tilbake på banen i Bordeaux.
    42'
    Mål for FC København!
    Bordeaux 0 - 1 FC København
    Mål: Pieros Sotiriou
    Målgivende: Jan Gregus
    Pieros Sotiriou header ballen i mål og FC København tar ledelsen 0-1 på Matmut Atlantique. Det er en fin assist fra Jan Gregus.
    42'
    En av FC Girondins Bordeauxs spillere blir avblåst for offside.
    45'
    FC Girondins Bordeaux har fått straffe!
    45'+3
    Sotirios Papagiannopoulos
    Dommer Roi Reinshreiber gir Sotirios Papagiannopoulos (FC København) et gult kort.
    45'+3
    FC Girondins Bordeaux får tildelt et straffespark på Matmut Atlantique. Francois Kamano tar straffen ... og bommer!
    45'+4
    FC Girondins Bordeaux angriper, men blir avblåst for offside.
    47'
    Frispark FC Girondins Bordeaux.
    47'
    Samuel Kalu (FC Girondins Bordeaux) løfter inn en corner fra venstre på Matmut Atlantique.
    49'
    50'
    Maxime Poundje
    Sjanse i Bordeaux! Maxime Poundje (FC Girondins Bordeaux) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    FC Girondins Bordeaux fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    51'
    51'
    52'
    Pieros Sotiriou
    Dommer Roi Reinshreiber viser Pieros Sotiriou (FC København) det gule kortet.
    52'
    53'
    Skudd utenfor mål, FC København
    54'
    55'
    Dame N'Doye
    FC København angriper i Bordeaux. Dame N'Doye fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Robert Skov
    Ut: William Kvist
    FC København bytter ut William Kvist med Robert Skov. Dette er det første byttet som Ståle Solbakken gjør i dagens kamp.
    58'
    I Bordeaux slår Jan Gregus en corner fra høyre.
    58'
    Skudd på mål, FC København
    59'
    Bordeaux, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    59'
    Spillerbytte - Bordeaux
    Inn: Andreas Cornelius
    Ut: Jimmy Briand
    FC Girondins Bordeaux gjør sitt første bytte. Jimmy Briand erstattes av Andreas Cornelius.
    62'
    Inn: Yann Karamoh
    Ut: Francois Kamano
    Eric Bedouet (FC Girondins Bordeaux) gjør sitt andre bytte for dagen. Yann Karamoh erstatter Francois Kamano.
    63'
    Yann Karamoh
    Sjanse til FC Girondins Bordeaux! Yann Karamoh er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    Samuel Kalu
    Samuel Kalu (FC Girondins Bordeaux) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Frispark FC København.
    65'
    Pablo Castro
    Pablo Castro (FC Girondins Bordeaux) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Roi Reinshreiber tildeler FC Girondins Bordeaux en corner. Samuel Kalu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    FC Girondins Bordeaux angriper, men avslutningen til Yann Karamoh går utenfor.
    67'
    Inn: Rasmus Falk
    Ut: Nicolaj Thomsen
    Bytte for FC København. Rasmus Falk kommer inn for Nicolaj Thomsen på Matmut Atlantique.
    70'
    70'
    Zeca
    Dommeren gir Zeca (FC København) et gult kort.
    70'
    Samuel Kalu
    FC Girondins Bordeaux avanserer forover i Bordeaux. Samuel Kalu avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Målsjanse på Matmut Atlantique! Yann Karamoh fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    74'
    78'
    Inn: Aurelien Tchouameni
    Ut: Lukas Lerager
    Eric Bedouet gjør dagens tredje bytte i Bordeaux, når han tar ut Lukas Lerager og setter inn Aurelien Tchouameni.
    78'
    Jan Gregus
    Jan Gregus (FC København) avanserer forover på Matmut Atlantique. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    79'
    79'
    I Bordeaux har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    Aurelien Tchouameni
    Aurelien Tchouameni skyter i stolpen! Stor sjanse for FC Girondins Bordeaux i Bordeaux.
    81'
    I Bordeaux slår Jan Gregus en corner fra venstre.
    82'
    Mål for Bordeaux!
    Bordeaux 1 - 1 FC København
    Mål: Younousse Sankhare
    Målgivende: Andreas Cornelius
    Mål! Younousse Sankhare utligner for FC Girondins Bordeaux. Stillingen er dermed 1-1 i Bordeaux. Andreas Cornelius var nest sist på ballen.
    84'
    85'
    85'
    86'
    Inn: Denis Vavro
    Ut: Sotirios Papagiannopoulos
    Sotirios Papagiannopoulos (FC København) erstattes av Denis Vavro.
    86'
    Frispark til FC København på halvdelen til FC Girondins Bordeaux.
    87'
    87'
    89'
    89'
    90'+1
    90'+1
    Bordeaux 1 - 2 FC København
    Mål: Robert Skov
    Målgivende: Rasmus Falk
    I Bordeaux tar FC Københavnledelsen 1-2 etter et mål av Robert Skov. Flott spill fra Rasmus Falk før målet.
    90'+2
    Andre gule kort til FC København
    Zeca
    Utvisning! Zeca (FC København) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    90'+3
    Samuel Kalu (FC Girondins Bordeaux) løfter inn en corner fra høyre på Matmut Atlantique.