Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    Jeremie Frimpong
    Bayer Leverkusen angriper i Dortmund. Jeremie Frimpong fyrer av et skudd som går utenfor.
    1'
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Dortmund. Jeremie Frimpong avslutter, men treffer ikke mål.
    1'
    Bayer Leverkusen får tildelt et frispark
    I Dortmund har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    Jeremie Frimpong (Leverkusen) visar framfötterna men nickar utanför.
    8'
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) header mot mål, men ballen går utenfor.
    8'
    Borussia Dortmund får tildelt et frispark
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Borussia Dortmund på egen banehalvdel.
    8'
    Jonas Hofmann
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Jonas Hofmann avslutter utenfor.
    14'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på Signal Iduna Park, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Bayer Leverkusen blir avblåst for offside
    Bayer Leverkusen angriper i Dortmund, men blir avblåst for offside.
    15'
    Skudd utenfor mål, Borussia Dortmund
    Julian Ryerson
    Borussia Dortmund angriper, men avslutningen til Julian Ryerson går utenfor.
    16'
    Julian Ryerson (Borussia Dortmund) kommer seg fri på Signal Iduna Park, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Bayer Leverkusen får tildelt et hjørnespark
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på Signal Iduna Park.
    21'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    Nathan Tella
    Nathan Tella (Bayer Leverkusen) header ballen mot mål, men Borussia Dortmund klarerer.
    21'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Nathan Tella (Bayer Leverkusen) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    21'
    Frispark til Borussia Dortmund på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    23'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark Borussia Dortmund.
    28'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Nathan Tella (Bayer Leverkusen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til Bayer Leverkusen
    30'
    Ingen straffe til Bayer Leverkusen
    31'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    31'
    33'
    Borussia Dortmund tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Alex Grimaldo
    Målsjanse! Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    37'
    Gult kort til Borussia Dortmund
    Ian Maatsen
    Dommeren gir Ian Maatsen (Borussia Dortmund) et gult kort.
    37'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på Signal Iduna Park, men klarer ikke å score.
    39'
    39'
    41'
    Skudd på mål, Borussia Dortmund
    Marcel Sabitzer
    Sjanse til Borussia Dortmund! Marcel Sabitzer er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    Borussia Dortmund, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    45'
    45'+1
    Bayer Leverkusen angriper, men Daniel Siebert blåser for offside.
    45'+2
    Emre Can
    Emre Can (Borussia Dortmund) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    45'+3
    Niclas Füllkrug
    Niclas Füllkrug (Borussia Dortmund) pådrar seg et gult kort.
    45'+3
    Spillerbytte - Borussia Dortmund
    Inn: Marius Wolf
    Ut: Ian Maatsen
    Ian Maatsen (Borussia Dortmund) erstattes av Marius Wolf.
    46'
    Borussia Dortmund får tildelt et hjørnespark
    Julian Brandt
    I Dortmund slår Julian Brandt en corner fra høyre.
    46'
    Daniel Siebert tildeler Borussia Dortmund en corner. Julian Brandt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    Niclas Füllkrug vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    52'
    Niclas Füllkrug er på beina igjen og fortsetter kampen.
    53'
    Nathan Tella (Bayer Leverkusen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Kan Bayer Leverkusen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    Sjanse i Dortmund! Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på Signal Iduna Park.
    57'
    60'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    60'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    65'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Borussia Dortmund.
    66'
    I Dortmund slår Alex Grimaldo en corner fra høyre.
    68'
    Målsjanse til Bayer Leverkusen! Nathan Tella treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    Inn: Felix Nmecha
    Ut: Emre Can
    Borussia Dortmund bytter ut Emre Can med Felix Nmecha.
    69'
    Inn: Marco Reus
    Ut: Jadon Sancho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Borussia Dortmund. Inn kommer Marco Reus, mens Jadon Sancho tar plass på benken.
    69'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Florian Wirtz
    Ut: Nathan Tella
    Bytte for Bayer Leverkusen. Florian Wirtz kommer inn for Nathan Tella på Signal Iduna Park.
    70'
    73'
    Frisparket tildelt Bayer Leverkusen er farlig nær Borussia Dortmunds målområde.
    75'
    Bayer Leverkusen angriper, men avslutningen til Jeremie Frimpong går utenfor.
    75'
    77'
    77'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på Signal Iduna Park.
    79'
    Mål for Borussia Dortmund!
    Borussia Dortmund 1 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Niclas Füllkrug
    Målgivende: Marcel Sabitzer
    Mål! Borussia Dortmund tar ledelsen 1-0 ved Niclas Füllkrug. Marcel Sabitzer var nest sist på ballen.
    81'
    Frispark for Borussia Dortmund på egen banehalvdel.
    82'
    Inn: Julien Duranville
    Ut: Jamie Gittens
    Borussia Dortmund gjør sitt fjerde bytte. Jamie Bynoe Gittens erstattes av Julien Duranville.
    83'
    Inn: Salih Ozcan
    Ut: Julian Brandt
    Borussia Dortmund bytter ut Julian Brandt med Salih Ozcan.
    83'
    Inn: Patrik Schick
    Ut: Jonas Hofmann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Patrik Schick, mens Jonas Hofmann tar plass på benken.
    83'
    Inn: Victor Boniface
    Ut: Piero Hincapie
    Piero Hincapie (Bayer Leverkusen) erstattes av Victor Boniface.
    84'
    En av Bayer Leverkusens spillere blir avblåst for offside.
    85'
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) mottar sitt første gule kort for dagen på Signal Iduna Park.
    88'
    Nico Schlotterbeck
    Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund) får et gult kort av dommer Daniel Siebert.
    88'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'
    Ikke rødt kort likevel
    90'+1
    Granit Xhaka
    Dommer Daniel Siebert viser Granit Xhaka (Bayer Leverkusen) det gule kortet.
    90'+1
    90'+3
    Julien Duranville
    90'+5
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) avanserer forover på Signal Iduna Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+7
    Florian Wirtz
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på Signal Iduna Park.
    90'+7
    90'+7
    Daniel Siebert tildeler Bayer Leverkusen en corner. Florian Wirtz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+7
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Borussia Dortmund 1 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Josip Stanisic
    Målgivende: Florian Wirtz
    Josip Stanisic (Bayer Leverkusen) utligner med en heading på Signal Iduna Park. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Florian Wirtz.