Ble dekket av Magnus Gamlem

Hei og velkommen til denne livedekningen av Dortmund mot Augsburg! Vi tar en titt på lagoppstillingene.
    Dortmund (4-2-3-1): Hitz - Morey, Akanji, Hummels, Guerreiro - Delaney, Brandt - Sancho, Reyna, Reus - Haaland
    Augsburg (3-4-3): Gikiewicz - Oxford, Gouweleeuw, Uduokhai - Caliguri, Strobl, Gruezo, Iago - Richter, Niederlechner, Hahn
    Erling Braut Haaland starter for Dortmund. Nordmannen scoret to mål i forrige kamp mot Mönchengladbach. Kan ha følge opp i dag?
    Dortmund har tapt de to siste kampene i ligaen, og her helt nede på 7.-plass. Det er likevel bare to poeng opp til Champions League-plass for Haaland og co.
    Der er vi i gang!
    1'
    Dortmund i utgangspunktet store favoritter her, men gultrøyene har ikke vist imponerende form den siste tiden. Sparkingen av Lucien Favre har hatt minimal effekt.
    2'
    Sancho danser litt og forsøker å slå ballen på tvers av feltet. Augsburg klarerer.
    2'
    Frispark til Dortmund. Tar det kort.
    3'
    Hjørnespark
    Augsburg takler innlegget fra Reyna ut til corner.
    3'
    Skudd på mål
    Delaney får headet den på mål, men enkelt for keeper.
    4'
    Haaland har vært lite involvert så langt. Dortmund sliter med å trenge gjennom.
    7'
    Sancho forsøker å curle ballen i lengste kryss. Går et stykke over.
    7'
    Brandt stikkes gjennom alene med keeper, men kommer litt for kloss på målvakten. Parreres til corner.
    8'
    Borussia Dortmund får tildelt et hjørnespark
    8'
    Sancho prøver å finne Haaland, men kommunikasjonen er ikke på topp.
    9'
    Oioi! Haaland kommer på et innlegg, men styrer den en liten meter utenfor krysset. Stor sjanse for nordmannen!
    10'
    Mål for FC Augsburg!
    Borussia Dortmund 0 - 1 FC Augsburg
    Mål: Andre Hahn
    Målgivende: Florian Niederlechner
    Hahn får dratt av en mann og banket ballen i mål etter et innlegg. Smell for Haaland og co.
    10'
    Dortmund angriper, men stanger mot forsvaret. Ingen imponerende start på kampen.
    13'
    Augsburg får slått inn og Dortmund sliter med å klarere. Kommer seg helskinnet fra det.
    15'
    Dommeren studerer bilder av en mulign straffe til Dortmund. Hands i feltet.
    20'
    Straffe til Borussia Dortmund. Haaland skal ta den.
    20'
    Gult kort til FC Augsburg
    Iago
    20'
    Borussia Dortmund bommer på straffe! Haaland skyter i tverrliggeren!
    21'
    Dortmund har initiativet i kampen, men står målløse på hjemmebane enn så lenge.
    24'
    Sancho felles på kanten. Frispark i brukbar innleggsposisjon for hjemmelaget.
    26'
    Mål for Borussia Dortmund!
    Borussia Dortmund 1 - 1 FC Augsburg
    Mål: Thomas Delaney
    Målgivende: Marco Reus
    Frisparket fra Reus er hardt og presist. I feltet stiger dansken til værs og forlenger ballen inn i det lengste hjørnet.
    26'
    Dortmund går rett i angrep og er nære å komme til en sjanse etter et innlegg fra kanten.
    27'
    Haaland og Reus kombinerer fint inn i Augsburgs 16-meter. Tyskeren forsøker å runde keeper, men får et langt touch. Dortmund mister ballen.
    29'
    Reus lager frispark på midtbanen. En liten pustepause for Augsburg, som har blitt satt under press den siste tiden.
    31'
    Reus i bakken og roper på straffe. Får det ikke.
    32'
    Fryktelig tversoverpasning fra Hummels. Ut til innkast og Augsburg overtar.
    34'
    Haaland bruker å lage mål. Nå kan det være at han blokkerte et for Dortmund. Hjemmelaget angriper fint og Brandt får god tid til å sikte fra 16-meter. Haaland går på løp i skuddbanen og stopper forsøket.
    35'
    38'
    Scorer Erling Braut Haaland i dag?
    Ja
    62%
    Nei
    38%
    5295 stemmer
    Delaneys mål i reprise her. Ser ut som han setter den med skulderen. Marco Reus er forøvrig spilleren med flest målgivende i Dortmunds historie. 87 er tallet.
    41'
    Reus forsøker å tråkle seg gjennom, men et dårlig touch sender ballen ut til utspark for gjestene.
    41'
    Dortmund presser. Kan de få en drømmescoring rett før pause?
    44'
    Sancho får slått inn fra venstre. Flere som lusker i feltet, men det er Augsburg som får klarert.
    45'+1
    45'+1
    En siste sjanse til å score før pause for Dortmund.
    45'+2
    45 minutter for Dortmund til å skaffe tre poeng på hjemmebane.
    46'
    Brandt slår mot Haaland, men Augsburg-forsvaret kommer først på den.
    47'
    Sancho som legger inn denne gangen. Ballen blokkeres før den finner veien til nordmannen.
    47'
    Kaos i feltet. Guerreiro som forsøker å trikse den med seg, men etter noen headinger rett opp i luften, får Augsburg endelig klarert.
    48'
    Haaland lurer på offsidegrensen. Innlegget har brukbar retning, men er likevel litt for høyt for nordmannen, som strekker foten så høyt han kan.
    50'
    Ingen tvil om hvem som presser og har initiativet i kampen, men Augsburg står godt imot og stanger unna.
    51'
    Hjørnespark
    Pent angrep, men gjestene får slått unna til corner.
    53'
    Dortmund tar corneren kort og kommer seg inn i feltet, men klarer ikke å få noe ut av situasjonen.
    53'
    Det koker i Augsburgs felt! Sancho kommer fri og chipper ballen forbi keeper mot Reyna på bakerste. Får utrolig nok ikke hodet på den.
    55'
    55'
    Augsburg kommer først på corneren.
    55'
    56'
    Augsburg har vel knapt vært over midtbanen denne kampen. En sjelden visit med innkast høyt i banen nå.
    57'
    Dortmund roter mye når de skal klarere. Augsburg kommer til slutt til innlegg og får headet - men utenfor.
    58'
    Skjønner hvorfor Dortmund foretrekker å ha ballen høyt i banen og presse motstanderen, for det rotes fryktelig mye på egen halvdel. Gjestene klarer derimot ikke å utnytte balltapene.
    60'
    Brandt felles og skaffer frispark. Kan bli slått inn i feltet.
    61'
    Hjørnespark
    Et innlegg går hele veien mot Haaland på bakerste stolpe, men spissen klarer ikke å stikke foten frem. Blir corner i stedet.
    63'
    Borussia Dortmund 2 - 1 FC Augsburg
    Mål: Jadon Sancho
    Målgivende: Raphael Guerreiro
    Portugiseren med en strålende stikker til Sancho, som skjærer inn i feltet. Alene med keeper er han sikker og triller ballen i hjørnet.
    63'
    Dortmund fortsette å trykke på. Kombinerer fint offensivt, og nå var Reus nære å finne Haaland. Lukter flere mål her.
    67'
    Reyna jakter på bakerste stolpe, men er akkurat for sent ute til det innlegget.
    70'
    Det smeller fra Augsburg! Skuddet blir blokkert, men Dortmund kan få angre på at de ikke har satt flere av sjansene sine.
    73'
    FC Augsburg scorer selvmål!
    Borussia Dortmund 3 - 1 FC Augsburg
    Mål: Felix Uduokhai
    Haaland slår lavt og hardt inn i feltet. Den styres i eget nett av Uduokhai. Der er vel kampen avgjort for Dortmund.
    76'
    Denne kamper virker å være punktert. Det er lite liv i Augsburg, som nok innser at oppgaven er for tøff.
    80'
    Haaland mottar ballen litt utenfor 16-meteren og dytter unna forsvarsspilleren. Avsklutter, men en liten styring sender ballen like utenfor mål.