Brann-benken: Eirik Holmen Johansen, Japhet Sery Larsen, Ulrik Mathisen, Joachim Soltvedt, Aune Heggebø, Moonga Simba, Jonas Torsvik, Eivind Helland.
    Slik stiller AZ Alkmaar (4-3-3): Mathew Ryan - Yukari Sugawara, Riechedly Bazoer, Pantelis Hartziakos, David Møller Wolfe - Sven Mijnans, Dani de Wit, Kenzo Goudmijn - Mayckel Lahdo, Vangelis Pavlidis, Ruben van Bommel.
    Kampen sendes på VG+ Sport i videovinduet øverst!
    76%
    Nei.
    24%
    2345 stemmer
    En av assistentdommerne står ved målstreken før avspark nå. Virker som om nettet ikke er helt i orden! Merkelig situasjon.
    Sjelden man ser, men ser nå ut til at nettet er i orden.
    Nettet funker, og vi er i gang i Bergen!
    1'
    Det blusses godt bak målet til Brann i åpningsminuttet. Elektrisk stemning på tribunene! Foto: NTB
    1'
    Brann kontrer.
    2'
    Castro finner Finne på venstrekanten, men spissen snur før han får utfordret AZ-forsvareren. Brann mister.
    2'
    Innkast til gjestene høyt i banen.
    2'
    Ender med et innlegg fra høyre mot van Bommel. Crone går ned i duellen med vingen og får frispark i 16-meteren.
    3'
    Brann triller på egen halvdel før Dyngeland dunker opp mot Castro. Vingen taper hodeduellen, og AZ overtar.
    5'
    Frispark til gjestene. Tas raskt.
    5'
    Van Bommel misser med et innlegg fra venstre.
    6'
    Frispark til Børsting og Brann i brukbar posisjon. Tas raskt dette også.
    6'
    Innkast til Castro og Brann høyt i banen.
    7'
    AZ med et lovende angrep. Møller Wolfe avslutter det fra distanse, men blokkeres.
    7'
    5-meter til Dyngeland og Brann.
    9'
    Castro stoppes på midten. Vinner igjen etter noen sekunder før han felles og får frispark.
    9'
    Dyngeland finter ut Pavlidis med en lekker skuddfinte i egen 16-meter. Lekkert.
    10'
    Crone klarerer et lavt innlegg på bakerste stolpe.
    11'
    Mål for AZ Alkmaar!
    Brann 0 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Mayckel Lahdo
    Målgivende: Dani De Wit
    GJESTENE TAR LEDELSEN! Sven Mijnas får gå og gå på Branns halvdel før han spiller til de Wit. Midtbanespilleren finner svenske Lahdo som dunker til. Med en markkryper utenfor 16-meteren gir han bortelaget en drømmestart i Bergen! Foto: NTB
    12'
    Blytung start for Brann, som har slitt med å skape noe foran AZ' mål det første kvarteret.
    15'
    Frispark til AZ i god innleggsposisjon.
    15'
    For en sjanse for AZ! Sugawara slår frisparket inn, og Heltne Nilsen sliter med klareringen. Ender hos van Bommel, som dunker ballen i tverrliggeren og over! Heldige der, Brann!
    16'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Vangelis Pavlidis
    Pavlidis med en albue på Tore Pedersen etter at AZ har fått et frispark på Branns halvdel.
    19'
    God Brann-sjanse! Felix Horn Myhre avanserer og chipper opp på Bård Finne. Tar den ned på brystet og skyter med venstrefoten, men får ikke drømmetreff. Ryan får kontroll.
    21'
    Brann i angrep nå.
    22'
    Castro slår inn på Finne i feltet. Spissen er feilvendt, og får ikke kontroll med mann i rygg. Ryan plukker.
    23'
    Skudd på mål
    Van Bommel drar seg inn og skyter, men skuddet går noen meter til side for mål.
    23'
    Castro når et innlegg på bakerste stolpe, men får ikke noe trøkk med avslutningen.
    25'
    Offside
    Van Bommel i offside.
    26'
    AZ med et nytt, farlig angrep. Lahdo får slått inn to ganger, men Sugawara får ikke den siste avslutningen på mål. Gjestene fyller boksen med spillere når de kontrer!
    26'
    Brann 0 - 2 AZ Alkmaar
    Mål: Sven Mijnans
    Målgivende: Vangelis Pavlidis
    0-2! Gjestene stormer i angrep igjen. Flytter opp mange spillere før Mijnans får stå upresset utenfor 16-meteren. Midtbanespilleren får sikte og lade, og plasserer inn gjestenes andre på vakkert vis! Foto: NTB
    28'
    Hva nå, Brann?
    29'
    Corner til AZ.
    32'
    Går over alt og alle.
    32'
    Brann etablerer angrep på gjestenes halvdel nå.
    32'
    Børsting takles i feltet. Innkast til vertene.
    33'
    Thore Pedersen prøver seg med en volley fra 30 meter. Går noen meter over mål.
    33'
    Ganske rolig utpå der nå. Brann med innkast på gjestenes halvdel.
    37'
    5-meter til Ryan og AZ Alkmaar.
    37'
    Gult kort til Brann
    Sivert Heltne Nilsen
    Kakker på bakfoten til spissen Pavlidis. Unødvendig.
    38'
    Frispark til AZ.
    39'
    Møller Wolfe og Kartum smeller sammen i en hodeduell. Begge ligger nede.
    39'
    Møller Wolfe får tilsyn ute på banen nå. Er oppe på beina igjen.
    42'
    Kartum får bandasje rundt hodet og er klar til å fortsette.
    43'
    Hjørnespark
    Castro jobber frem en corner for Brann.
    44'
    Hjørnespark
    Klareres til ny corner.
    45'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 2 AZ Alkmaar
    Mål: Fredrik Pallesen Knudsen
    Målgivende: Niklas Fernando Castro
    TENNER HÅPET! Midtstopperen stanger inn reduseringen etter corneren fra Castro! Foto: NTB
    45'
    Det legges til tre minutter.
    45'+2
    Kampen er i gang igjen!
    46'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Japhet Sery Larsen
    Ut: Ruben Kristiansen
    46'
    Inn: Ulrik Mathisen
    Ut: Sander Erik Kartum
    46'
    Brann gjør to bytter etter første omgang:
    48'
    AZ i angrep. Det slås inn fra høyre, men klareres til innkast.
    48'
    Mijnans tester skuddfoten igjen. Dyngeland holder.
    49'
    Fine tendenser i Branns angrep før AZ avverger. Brann vinner ballen tilbake igjen.
    49'
    Brann 1 - 3 AZ Alkmaar
    Mål: Ruben van Bommel
    Målgivende: Mayckel Lahdo
    MARERITTSTART IGJEN! Brann slipper inn tidlig i omgangen - som i den første. Lahdo er både god og heldig når han kommer seg forbi flere Brann-forsvarere i feltet. Ser opp og finner van Bommel, som mer eller mindre kan spasere inn 3-1 for gjestene. Foto: Bildbyrån
    50'
    Offside
    Pavlidis i offside.
    52'
    De Wit feller Heltne Nilsen på vei fremover på en kontring. Slipper unna med frisparket, men burde fått gult kort der.
    53'
    Fredrik Pallesen Knudsen
    Stempler De Wit på kanten.
    54'
    Frispark til AZ i fin innleggsposisjon.
    55'
    Sery Larsen misser med pasningen mot Børsting.
    55'
    Det lugger i Brann-angrepene nå. Lite som stemmer fremover i banen for vertene.
    57'
    Dani De Wit
    Der får AZ' nummer 10 det gule. Altfor sent inne med en albue i hodet på Sivert Heltne Nilsen.
    58'
    Hjørnespark
    Corner til Brann!
    60'
    Inn fra Castro igjen, men dømmes frispark imot Pallesen Knudsen i feltet.
    60'
    Soltvedt gjør seg klar på benken!
    61'
    Dommeren bruker lang tid før han blåser i gang spillet. Brann-spillerne er irriterte.
    62'
    Pavlidis sendes gjennom med en gjennombruddspasning, men Sery Larsen bryter foran og rydder opp. Nydelig stopperspill!
    62'
    Inn: Joachim Soltvedt
    Ut: Svenn Crone
    63'
    Pallesen Knudsen bryter en pasning, men følger opp med et elendig fremspill selv. AZ får dermed ballen.
    64'
    Finne setter fart én mot fire. Tvinger frem frispark og et gult kort til Wolfe.
    64'
    David Moller Wolfe
    65'
    Frisparket er ca 25 meter fra mål.
    66'
    Brann 2 - 3 AZ Alkmaar
    Mål: Joachim Soltvedt
    For en scoring av Branns nyervervelse! Venstrebacken limer den helt oppe i det høyre hjørnet til Ryan. For en perle! Og da er det full spenning igjen.
    66'
    Han er jo kjent for sin gode dødballfot, Soltvedt. Nå er han i ferd med å betale tilbake umiddelbart!
    66'
    Nytt frispark til Brann, denne gangen i høyre korridor. Soltvedt skal ta den.
    67'
    Heades ut, men Brann opprettholder trøkket.
    68'
    Pallesen Knudsen havner én mot én på høyresiden. Det blir et hjørnespark til AZ.
    68'
    Hjørnespark
    Pallesen Knudsen header unna selv. Det blir til slutt enda en corner til AZ.
    69'
    Hjørnespark
    Forlenges ut av boksen.
    70'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Myron Van Brederode
    Ut: David Moller Wolfe
    70'
    Inn: Ernest Poku
    Ut: Ruben van Bommel
    71'
    Hjørnespark
    Nok en corner til AZ. Brann klarer igjen å rydde unna.
    72'
    De begynner å se slitne ut, en del av AZ-spillerne. Det er i så fall godt nytt for Brann.
    73'
    Brann vinner et frispark på venstrekanten. Unødvendig av Sugawara å lage det.
    73'
    Feit sjanse! Igjen er det fantastisk slått av Soltvedt. Sery Larsen setter hodet frem cirka fem meter fra mål, men ballen sklir av hodet på dansken.
    74'
    Mathew Ryan
    Får det for drøying.
    75'
    Innbytter Poku prøver å drible seg forbi Thore Pedersen, men klarer det ikke. Da velger nederlenderen å spille bakover i banen.
    76'
    Mayckel Lahdo
    Sparker bort ballen.
    77'
    Ole
    Hva tror du stillingen blir etter 90 minutter?
    3-3!
    Misforståelse mellom Børsting og Mathisen. Det gjør at ballen triller ut til et innkast AZs vei.
    78'
    Castro skyter, via en motspiller, til innkast.
    79'
    To Brann-spillere ligger nede.
    79'
    Børsting og Mathisen er på beina igjen.
    80'
    Inn: Monga Aluta Simba
    Ut: Thore Pedersen
    80'
    Inn: Aune Heggebø
    Ut: Niklas Fernando Castro
    80'
    Aj
    Hvis brann kommer vider kan de havne i samme gruppe som glimt
    Nei, man kan ikke havne i gruppe med lag fra samme land :)
    Finne takles på vei fremover!
    81'
    Yukinari Sugawara
    81'
    Cirka 30 meter fra mål. Soltvedt skal vel prøve seg igjen!
    81'
    Det blir et innlegg som heades ut av AZ-forsvaret.
    81'
    Soltvedt skyter via en AZ-spiller og ut til corner. Nå er Brann gode her!
    82'
    Brann 3 - 3 AZ Alkmaar
    Mål: Japhet Sery Larsen
    Målgivende: Joachim Soltvedt
    Og der sitter 3-3!! Corneren er utoverskrudd og knallhard fra Soltvedt. Sery Larsen kommer stormende og stanger inn utligningen fra cirka 8-9 meter. Det tar fyr i Bergen!
    82'
    For en kamp vi er vitne til da!
    82'
    Småfarlig angrep av AZ, men Brann får ryddet unna!
    85'
    Offside
    Heggebø vinkes av for en offside.
    86'
    Finne jobber knallhardt og får slått inn fra høyre, men innlegget blir dessverre noe upresist.
    87'
    Stein
    Blir det av ekstraomganger eller rett på straffespark??
    Ekstraomganger!
    Simba fremprovoserer et farlig brudd, men får et langt touch selv og mister derfor ballen. Kunne blitt en fin sjanse.
    87'
    Horneland ser helt gæren ut på sidelinjen nå. Maner til kamp nå, Brann-treneren!
    88'
    Nytt frispark til Brann, men før det tas må det tøyes for kramper i AZ-leiren.
    89'
    RR
    Hvem står sterkest fysisk ved ekstra omg tror du?
    Brann! Det ser sånn ut nå og AZ er jo tidlig i sesongen.
    Arne trengereid
    Gjelder ikke bortemålsregelen?
    Nei, så nå går det mot ekstraomganger
    Inn: Alexandre Penetra
    Ut: Kenzo Goudmijn
    90'+1
    Det blir ikke noe farlig ut av frisparket til Brann.
    90'+1
    Olav
    Hvem synes du har vært Branns beste foreløpig?
    Hehe, det er jo vanskelig å komme utenom Sery Larsen og Soltvedt.
    Maxi
    Hvor går kampen
    VG+ Sport!
    Brann spiller på seg et stygt brudd, men Pallesen Knudsen får ryddet opp i siste liten!
    90'+3
    Minimum seks minutter er lagt til!
    90'+3
    Brann får et frispark på egen banehalvdel.
    90'+3
    Bare noen minutter igjen nå før det eventuelt blir ekstraomganger!
    90'+4
    Sevvis
    Hvor mye til lagt tid ble det
    Seks minutter, minst!
    Børsting river ned en motspiller og lager et frispark utenfor AZ sin boks.
    90'+4
    Did
    Bra gjett dær "3-3 etter 90 min"
    :)
    Frederik Borsting
    Kjefter på seg det gule kortet.
    90'+6
    AZ med et siste angrep. Kan Brann holde unna?
    90'+6
    Og da blir det ekstraomganger på Brann Stadion!
    1. ekstraomgang
    Ekstraomgangene er i gang!
    91'
    Hjørnespark
    Brann klarerer en corner.
    91'
    91'
    Mark
    Hvem har rettigheter til og conference league og europa league
    Viaplay!
    Børsting kakker en AZ-spiller på leggen og lager frispark på nederlendernes banehalvdel.
    92'
    Olav
    Hvor kan man se kampen?
    VG+ Sport!
    Fin overgangsmulighet for Brann, men Horn Myhres pasning er dessverre for upresis.
    93'
    Thomas
    Kjøpte VG + i dag. Angrer ikke et sekund. For en kamp
    Godt å høre!
    AZ bruker mye tid med ball når de har sjansen.
    94'
    Duell mellom Poku og Børsting på Branns høyrekant. AZ-spilleren går seirende ut av den og får et innkast.
    95'
    Heltne Nilsen kaster seg inn i en takling og blir sittende for å tøye ut. Han må kanskje ut nå?
    96'
    Odgaard tar armen rundt halsen til Sery Larsen og lager et frispark.
    96'
    Skudd på mål, Brann
    Brann-sjanse! Mathisen viser god spenst når han slår AZ-keeper Ryan i en kamp om ballen. Mens Ryan spreller på bakken forsøker Horn Myhre å heade returen i mål fra tyve meter, men forsøket går utenfor.
    97'
    Solid sjanse igjen, denne gangen av Mathisen! Brann får en kontring og Heltne Nilsen slår en god pasning opp mot Mathisen. Han skyter fra ca 20 meter, men skuddet går like utenfor Ryans høyre stolpe.
    100'
    Nok en fin overgangsmulighet for Brann, men den rotes bort.
    102'
    Bazoer sitter nede. AZ spiller ballen ut over sidelinjen.
    103'
    Minimum ett minutt legges til.
    105'
    Og der er første ekstraomgang over.
    LL
    Hvorfor viser ikke Viaplay kampen, i og med de har rettighetene til Europa og Conf. ? Og hvorfor VG+ av alle ting (No offence).
    Jeg kan ikke snakke for Viaplay, men dette er jo en playoff - ikke en del av Europa League eller Conference League sånn sett. Mens Champions League-playoffen spilles jo med hymne og anses som "første" CL-kamp.
    2. ekstraomgang
    Og vi er i gang igjen med de siste 15 minuttene!
    105'
    Dyngeland redder Brann! AZ går rett i angrep og vinner en andreball. Mijnans banker til fra distanse, men Dyngeland får slått ut til corner.
    106'
    Hjørnespark
    Chatzidiakos header over mål.
    106'
    Chatzidiakos blir liggende etter egen heading. Får en smell i duell med Sery Larsen.
    107'
    Spillet er i gang igjen.
    108'
    Og så er det Heltne Nilsen som tar telling etter en tøff hodeduell på midten med De Wit. Kommer seg heldigvis på beina igjen ganske så raskt.
    109'
    Nok en AZ-sjanse! Det er Poku som spilles gjennom, men Simba er rask og får tvunget Poku ut på siden. Dermed må han skyte fra svært skrått hold: I nettveggen.
    110'
    Heltne Nilsen og De Wit skaller sammen.
    111'
    Inn: Djordje Mihailovic
    Ut: Riechedly Bazoer
    112'
    Inn: Tiago Dantas
    Ut: Mayckel Lahdo
    112'
    Heltne Nilsen og De Wit er på beina igjen. Og spillet er også i gang igjen.
    112'
    Thomas
    Bør ikke Sivert bli byttet ut ? Han virker helt sluttkjørt
    Kanskje, men de vil nok ha han til en eventuell straffekonk. Unge Torsvik og Helland er eneste utespillere igjen på benken.
    Det slås mye langt for øyeblikket. Ingen av lagene vil ta noen store sjanser.
    115'
    Frispark i høyre korridor for AZ.
    116'
    Igjen må Heltne Nilsen tøyes. Han er seig nå, Brann-kapteinen.
    116'
    Heltne Nilsen header unna, men blir igjen liggende etter en tøff duell.
    117'
    Linus
    Er ikke sikkert Trosvik hadde vært såå dumt nå
    Hehe, jeg tror du har rett, Linus.
    Heltne Nilsen er tilbake på banen.
    118'
    Thoale
    Når du kjøper vg+sport for å se EN brannkamp så funker det ikke i tyrkia, i tillegg til at det ble en thriller av en kamp 😩😩😩
    Hvis du har 4G og norsk abonnement, kan du teste det på mobil!
    VAR ser faktisk på den. Han setter jo faktisk et strakt bein i leggen på De Wit der.
    120'
    Rødt kort til Brann
    Felix Horn Myhre
    Stopper et AZ-angrep. Viser knotter. Først gult kort, men så blir det rødt etter at dommeren har sett på situasjonen.
    120'+1
    Minimum tre minutter legges til her. Blir nok litt mer etter det røde kortet.
    120'+2
    Sery Larsen i knestående. Mange slitne spillere utpå der nå.
    120'+3
    Brann har et frispark på midten, men flytter ingen opp. De vil ha straffekonk nå.
    120'+3
    AZ triller ball utenfor Brann-boksen, før det slås inn, men Brann-forsvaret stanger unna.
    120'+4
    Det pipes voldsomt blant Brann-publikumet nå.
    120'+4
    Pallesen Knudsen stanger unna nok et innlegg.
    120'+4
    Og det blir straffekonk på Brann Stadion!
    RR
    De på stadion får valuta for kamp billetten i dag
    Brann-assistent Eirik Huseklepp tar styringen nå mens de bestemmer hvem som skal ta straffene og i hvilken rekkefølge.
    Straffene skal tas mot Brann-veggen! Og det ser ut som bergenserne også skal begynne, noe som statistisk sett lønner seg.
    Det knuffes på banen! AZ-spillerne vil ikke gi fra seg ballen selv om Brann skal starte. Det er mind games nå!
    Sery Larsen står klar med ballen, men gir den så fra seg til Bård Finne.
    Straffesparkkonkurranse
    Brann scorer på straffe!
    Brann 1 - 0 AZ Alkmaar
    Mål: Bård Finne
    Ryan går riktig vei, men slipper ballen under seg. Der er Finne og Brann svært heldige!
    AZ Alkmaar scorer på straffe!
    Brann 1 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Dani De Wit
    Dyngeland går feil vei. Godt tatt av De Wit også.
    Heltne Nilsen er nestemann!
    Brann 2 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Sivert Heltne Nilsen
    Har du sett?! Han finter keeper ned til siden og setter ballen til motsatt side. Iskaldt av kapteinen som har vært helt utslitt i ekstraomgangene.
    Brann 2 - 2 AZ Alkmaar
    Mål: Yukinari Sugawara
    Han går for samme taktikk. Finter Dyngeland ned, før han triller ballen til motsatt side.
    Og nå er det Heggebø!
    Ryan gjør sitt for å syke ut Heggebø nå.
    Brann 3 - 2 AZ Alkmaar
    Mål: Aune Heggebø
    Heggebø banker ballen lavt i det høyre hjørnet. Ryan kaster seg til motsatt side.
    Mål: Jens Odgaard
    Dansken banker den i høyre kryss. Dagens beste straffe hittil!
    Simba neste for Brann!
    Brann 4 - 3 AZ Alkmaar
    Mål: Monga Aluta Simba
    Iskaldt! Han tar et lite hopp, før han triller ballen helt nede ved venstre stolpe. Ryan ligger allerede nede på motsatt side i målet.
    Brann 4 - 4 AZ Alkmaar
    Nederlenderen gjør heller ingen feil. Banker kula nede i høyre hjørne, mens Dyngeland går til venstre.
    Soltvedt, helten fra ordinær tid, står for tur.
    Brann 5 - 4 AZ Alkmaar
    Ryan får hendene på den, men straffen er heldigvis så hard at han ikke klarer å holde den ute!
    Brann 5 - 5 AZ Alkmaar
    Mål: Djordje Mihailovic
    Dyngeland går til rett side, men straffen til Mihailovic er så godt plassert at Brann-keeperen ikke rekker bort.
    Børsting står klar.
    Ryan redder straffen til Børsting. Han later som han skal gå ned til siden, men blir stående og får så hånden på straffen til Børsting som settes midt på mål.
    Brann 5 - 6 AZ Alkmaar
    Mål: Alexandre Penetra
    Penetra setter den avgjørende straffen! Dermed er det AZ som er videre til Conference League-gruppespillet!