Chris Beath signaliserer et frispark til Egypt på egen banehalvdel.
    Frispark til Brasil på halvdelen til Egypt.
    20'
    Mohamed El Shenawy vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    21'
    Mohamed El Shenawy ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Saitama.
    22'
    Skudd på mål, Egypt
    25'
    Brasil, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Richarlison
    Brasil fosser forover og Richarlison fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    Egypt, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Mohamed El Shenawy (Egypt) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Saitama Stadium 2002.
    30'
    Egypt slipper å klare seg uten Mohamed El Shenawy som kommer tilbake på banen i Saitama.
    30'
    Frispark Egypt.
    32'
    Gult kort til Brasil
    Antony
    Dommeren gir Antony Santos (Brasil) et gult kort.
    33'
    Ahmed Abou El Fotouh
    Målsjanse! Ahmed Abou El Fotouh (Egypt) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Douglas Luiz
    Douglas Luiz (Brasil) kommer seg fri på Saitama Stadium 2002, men avslutningen går utenfor.
    34'
    En av Egypts spillere blir avblåst for offside på Saitama Stadium 2002.
    35'
    Mål for Brasil!
    Brasil 1 - 0 Egypt
    Mål: Matheus Cunha
    Målgivende: Richarlison
    Matheus Cunha dundrer ballen i mål og Brasil tar ledelsen 1-0 på Saitama Stadium 2002. Richarlison var nest sist på ballen.
    37'
    Det blir farlig! Frispark for Brasil er nær straffområde.
    42'
    Gult kort til Egypt
    Akram Tawfik (Egypt) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Brasil tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Kan Brasil utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'
    Douglas Luiz (Brasil) kommer til en målsjanse på Saitama Stadium 2002, men klarer ikke å score.
    45'+1
    45'+2
    Claudinho
    Claudinho (Brasil) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Claudinho
    Brasil angriper i Saitama. Claudinho fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Matheus Cunha
    Brasil angriper i Saitama. Matheus Cunha avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mohamed El Shenawy (Egypt) vrir seg av smerte i gresset.
    48'
    Chris Beath tildeler Brasil en corner. Claudinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Mohamed El Shenawy er på beina igjen og fortsetter kampen på Saitama Stadium 2002.
    50'
    Frispark for Egypt på egen banehalvdel.
    50'
    Dommer Chris Beath venter med å sette i gang spillet fordi Matheus Cunha ligger nede.
    51'
    Matheus Cunha kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Saitama Stadium 2002.
    52'
    Spillerbytte - Brasil
    Inn: Paulinho
    Ut: Matheus Cunha
    Paulinho (Brasil) erstatter Matheus Cunha som ser ut til å måtte forlate Saitama Stadium 2002 med en skade.
    54'
    Guilherme Arana
    Målsjanse på Saitama Stadium 2002! Guilherme Arana fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    Claudinho (Brasil) løfter inn en corner fra venstre på Saitama Stadium 2002.
    56'
    57'
    58'
    Brasil avanserer forover i Saitama. Douglas Luiz avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Spillerbytte - Egypt
    Inn: Salah Mohsen
    Ut: Ahmed Yasser Anwar Mohamed
    Ahmed Yasser Anwar Mohamed (Egypt) erstattes av Salah Mohsen.
    62'
    Inn: Eman Ashour
    Ut: Karim El Eraki
    Shawky Gharib gjør dagens andre bytte i Saitama, når han tar ut Karim El Eraki og setter inn Eman Ashour.
    62'
    Hjørnespark til Egypt
    64'
    Salah Mohsen
    Egypt angriper og Salah Mohsen får avsluttet. Headingen treffer ikke Brasil-målet.
    64'
    Inn: Malcom
    Ut: Antony
    Brasil bytter ut Antony Santos med Malcom.
    65'
    Inn: Reinier
    Ut: Claudinho
    Brasil bytter ut Claudinho med Reinier. Dette er det tredje byttet som Andre Jardine gjør i dagens kamp.
    65'
    65'
    Chris Beath signaliserer et frispark til Egypt.
    66'
    Paulinho
    Målsjanse til Brasil! Paulinho treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    Egypt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Egypt angriper. Salah Mohsen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    71'
    Frispark for Brasil på egen banehalvdel.
    72'
    Paulinho
    Sjanse til Brasil! Paulinho er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    75'
    Frispark Brasil.
    76'
    79'
    En av Egypts spillere blir avblåst for offside.
    81'
    81'
    83'
    Inn: Nasser Maher
    Ut: Taher Mohamed
    Egypt gjør sitt tredje bytte. Taher Mohamed erstattes av Nasser Maher.
    84'
    Inn: Nasser Mansi
    Ut: Amar Hamdi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Egypt. Inn kommer Nasser Mansi, mens Amar Hamdi tar plass på benken.
    84'
    Frispark til Egypt på halvdelen til Brasil.
    85'
    Målsjanse til Egypt! Salah Mohsen treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    89'
    90'+1
    90'+2
    Inn: Gabriel Menino
    Ut: Richarlison
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brasil. Inn kommer Gabriel Menino, mens Richarlison tar plass på benken.