I London slår Sergi Canos en corner fra venstre.
    6'
    Darren England signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    9'
    Anthony Gordon (Everton FC) slår en corner fra venstre side på Brentford Community Stadium.
    10'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Sergi Canos (Brentford FC) løfter inn en corner fra venstre på Brentford Community Stadium.
    20'
    Darren England tildeler Brentford FC en corner. Sergi Canos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Spillet på Brentford Community Stadium er stoppet midlertidig fordi Frank Onyeka ligger nede.
    21'
    VAR sjekker om det er straffe til Brentford
    22'
    Dommeren dømmer straffe til Brentford
    22'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Brentford FC får straffe av Darren England på Brentford Community Stadium.
    22'
    Brentford scorer på straffe!
    Brentford 1 - 0 Everton
    Mål: Ivan Toney
    Mål! Ivan Toney gir Brentford FC ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    24'
    Frank Onyeka er tilbake i kampen igjen.
    25'
    Salomon Rondon
    Målsjanse på Brentford Community Stadium! Salomon Rondon fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Salomon Rondon (Everton FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    26'
    26'
    Ethan Pinnock
    Målsjanse til Brentford FC! Ethan Pinnock treffer mål, men keeper redder.
    28'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    34'
    Darren England signaliserer et frispark til Everton FC.
    35'
    Sergi Canos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    36'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Everton FC.
    38'
    Gult kort til Everton
    Andros Townsend
    Andros Townsend (Everton FC) får et gult kort av dommer Darren England.
    38'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Bryan Mbeumo
    Brentford FC fosser forover og Bryan Mbeumo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Kan Everton FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    Gult kort til Brentford
    Frank Onyeka
    Dommer Darren England viser Frank Onyeka (Brentford FC) det gule kortet.
    43'
    Lucas Digne
    Lucas Digne (Everton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Sergi Canos er tilbake på banen igjen.
    44'
    Andros Townsend (Everton FC) løfter inn en corner fra høyre på Brentford Community Stadium.
    45'+2
    Sergi Canos
    Sjanse! Brentford FC avanserer forover, men Sergi Canos avslutter utenfor.
    46'
    Salomon Rondon (Everton FC) vinkes av for offside i London.
    48'
    Everton FC angriper i London. Salomon Rondon fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    51'
    Sergi Canos
    Sergi Canos (Brentford FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Brentford Community Stadium.
    51'
    Sergi Canos (Brentford FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Brentford Community Stadium.
    53'
    Brentford FC slipper å klare seg uten Sergi Canos som kommer tilbake på banen i London.
    54'
    57'
    Alex Iwobi
    Everton FC angriper. Alex Iwobi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    Offside! Anthony Gordon (Everton FC) er alene igjennom, men dommer Darren England ser at linjemannen er oppe med flagget.
    61'
    Darren England signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    62'
    Frispark Brentford FC.
    63'
    Frispark til Everton FC på halvdelen til Brentford FC.
    65'
    Salomon Rondon (Everton FC) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Pontus Jansson
    Dommer Darren England gir Pontus Jansson (Brentford FC) et gult kort.
    66'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Shandon Baptiste
    Ut: Christian Nørgaard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Shandon Baptiste, mens Christian Nørgaard tar plass på benken.
    70'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Andros Townsend
    Everton FC bytter ut Andros Townsend med Demarai Gray.
    70'
    Demarai Gray
    Demarai Gray (Everton FC) avanserer forover på Brentford Community Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    Inn: Mads Roerslev Rasmussen
    Ut: Rico Henry
    Bytte for Brentford FC. Mads Roerslev Rasmussen kommer inn for Rico Henry på Brentford Community Stadium.
    77'
    79'
    Everton FC angriper, men Anthony Gordon vinkes av for offside.
    80'
    Darren England signaliserer et frispark til Brentford FC.
    80'
    Ben Godfrey
    Ben Godfrey (Everton FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    82'
    Everton FC angriper og Salomon Rondon får avsluttet. Headingen treffer ikke Brentford FC-målet.