På Stadio Mario Rigamonti fyrer Dimitri Bisoli (Brescia Calcio) av et skudd - i stolpen!
    Brescia Calcio fosser fremover, men Simone Galipo blåser for offside på Stadio Mario Rigamonti.
    Frispark for Brescia Calcio på egen banehalvdel.
    4'
    Brescia Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Matthias Verreth (Brescia Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio Mario Rigamonti.
    11'
    Dimitri Bisoli (Brescia Calcio) kommer seg fri på Stadio Mario Rigamonti, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Simone Galipo signaliserer et frispark til Brescia Calcio like utenfor AS Cittadella-området.
    13'
    Brescia Calcio angriper på Stadio Mario Rigamonti, men Massimo Bertagnoli header utenfor.
    14'
    AS Cittadella får tildelt et frispark
    Simone Galipo signaliserer et frispark til AS Cittadella.
    15'
    AS Cittadella får tildelt et hjørnespark
    Edoardo Masciangelo
    Edoardo Masciangelo (AS Cittadella) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Mario Rigamonti.
    17'
    Skudd utenfor mål, AS Cittadella
    Federico Casolari
    AS Cittadella avanserer forover i Brescia. Federico Casolari avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Frispark til Brescia Calcio på halvdelen til AS Cittadella.
    18'
    Lorenzo Dickmann
    Brescia Calcio angriper i Brescia. Lorenzo Dickmann fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Simone Galipo tildeler AS Cittadella en corner. Federico Casolari sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Frispark AS Cittadella.
    21'
    Simone Rabbi
    I Brescia får Simone Rabbi (Cittadella) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    22'
    I Brescia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Skudd på mål, AS Cittadella
    Jacopo Desogus
    AS Cittadella fosser forover og Jacopo Desogus fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Lorenzo Carissoni
    Sjanse i Brescia! Lorenzo Carissoni (AS Cittadella) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    27'
    27'
    Gult kort til AS Cittadella
    Matteo Angeli
    Dommeren gir Matteo Angeli (AS Cittadella) et gult kort.
    27'
    Gennaro Borrelli ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    28'
    Gennaro Borrelli ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Brescia.
    30'
    Gennaro Borrelli
    Gennaro Borrelli (Brescia Calcio) kommer til avslutning på Stadio Mario Rigamonti. Ballen heades i stolpen! Oi, oi, oi.
    30'
    Simone Galipo signaliserer et frispark til Brescia Calcio.
    30'
    Simone Rabbi (AS Cittadella) avanserer forover på Stadio Mario Rigamonti. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    Federico Casolari (AS Cittadella) slår en corner fra høyre side på Stadio Mario Rigamonti.
    33'
    I Brescia slår Federico Casolari en corner fra høyre.
    33'
    Simone Galipo signaliserer et frispark til Brescia Calcio på egen banehalvdel.
    33'
    Nicola Pavan
    Dommer Simone Galipo viser Nicola Pavan (AS Cittadella) det gule kortet.
    34'
    35'
    37'
    Frispark Brescia Calcio.
    38'
    Brescia Calcio angriper på Stadio Mario Rigamonti, men Gennaro Borrelli header utenfor.
    39'
    Jacopo Desogus (AS Cittadella) kommer til en målsjanse på Stadio Mario Rigamonti, men klarer ikke å score.
    41'
    44'
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    44'
    Frisparket tildelt AS Cittadella er farlig nær Brescia Calcios målområde.
    45'
    Gult kort til Brescia Calcio
    Davide Adorni
    Davide Adorni (Brescia Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Mario Rigamonti.
    45'
    Edoardo Masciangelo (AS Cittadella) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Dimitri Bisoli (Brescia Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+3
    VAR sjekker om det er straffe til Brescia Calcio
    45'+4
    Ingen straffe til Brescia Calcio
    45'+4
    Spillerbytte - Brescia Calcio
    Inn: Michele Besaggio
    Ut: Massimo Bertagnoli
    Brescia Calcio bytter ut Massimo Bertagnoli med Michele Besaggio.
    46'
    Målsjanse! Jacopo Desogus (AS Cittadella) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    49'
    51'
    AS Cittadella angriper på Stadio Mario Rigamonti. Simone Rabbi header utenfor.
    51'
    52'
    52'
    Nicolas Galazzi
    Brescia Calcio angriper i Brescia. Nicolas Galazzi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    Giacomo Olzer
    Giacomo Olzer (Brescia Calcio) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    53'
    53'
    Andre gule kort til AS Cittadella
    Utvisning! Nicola Pavan (AS Cittadella) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    58'
    58'
    Andrea Cistana
    Andrea Cistana (Brescia Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Mario Rigamonti, men klarer ikke å score.
    61'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Edoardo Sottini
    Ut: Edoardo Masciangelo
    AS Cittadella bytter ut Edoardo Masciangelo med Edoardo Sottini. Dette er det første byttet som Edoardo Gorini gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Alessandro Salvi
    Ut: Jacopo Desogus
    Edoardo Gorini gjør dagens andre bytte i Brescia, når han tar ut Jacopo Desogus og setter inn Alessandro Salvi.
    62'
    Mål for AS Cittadella!
    Brescia Calcio 0 - 1 AS Cittadella
    Mål: Lorenzo Carissoni
    Lorenzo Carissoni dundrer ballen i mål og AS Cittadella tar ledelsen 0-1 på Stadio Mario Rigamonti.
    63'
    Simone Branca
    Sjanse til AS Cittadella! Simone Branca er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    Inn: Ante Matej Juric
    Ut: Nicolas Galazzi
    Rolando Maran (Brescia Calcio) gjør sitt andre bytte for dagen. Ante Matej Juric erstatter Nicolas Galazzi.
    65'
    Kan Brescia Calcio utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    68'
    Målsjanse på Stadio Mario Rigamonti! Giacomo Olzer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    Inn: Birkir Bjarnason
    Ut: Giacomo Olzer
    Bytte for Brescia Calcio. Birkir Bjarnason kommer inn for Giacomo Olzer på Stadio Mario Rigamonti.
    71'
    Inn: Niccolo Corrado
    Ut: Davide Adorni
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brescia Calcio. Inn kommer Niccolo Corrado, mens Davide Adorni tar plass på benken.
    71'
    Simone Rabbi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Inn: Mario Ravasio
    Ut: Simone Rabbi
    AS Cittadella bytter ut Simone Rabbi som ikke ser ut til å kunne fortsette. Edoardo Gorini blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Mario Ravasio.
    74'
    75'
    Simone Galipo signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    76'
    Mario Ravasio
    AS Cittadella angriper, men avslutningen til Mario Ravasio går utenfor.
    78'
    Gennaro Borrelli (Brescia Calcio) header mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Elhan Kastrati
    Dommer Simone Galipo gir Elhan Kastrati (AS Cittadella) et gult kort.
    80'
    81'
    Dommer Simone Galipo venter med å sette i gang spillet fordi Simone Branca ligger nede.
    83'
    Simone Branca er tilbake i kampen igjen.
    83'
    Inn: Flavio Junior Bianchi
    Ut: Lorenzo Dickmann
    Rolando Maran (Brescia Calcio) gjør sitt femte bytte for dagen. Flavio Junior Bianchi erstatter Lorenzo Dickmann.
    84'
    Gennaro Borrelli (Brescia Calcio) kommer til avslutning på Stadio Mario Rigamonti, men headingen blir reddet.
    85'
    85'
    Niccolo Corrado
    Niccolo Corrado (Brescia Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Mario Rigamonti.
    86'
    Simone Galipo tildeler Brescia Calcio en corner. Niccolo Corrado sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    Ante Matej Juric
    Sjanse! Brescia Calcio avanserer forover, men Ante Matej Juric avslutter utenfor.
    87'
    Inn: Francesco D'Alessio
    Ut: Simone Branca
    Edoardo Gorini (AS Cittadella) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Francesco D'Alessio erstatter Simone Branca som sannsynligvis er skadet.
    88'
    AS Cittadella avanserer forover i Brescia. Mario Ravasio avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    90'+1
    90'+1
    Målet til Brescia Calcio sjekkes av VAR
    90'+3
    Målet til Brescia Calcio blir annullert
    90'+4
    Flavio Junior Bianchi
    Flavio Junior Bianchi (Brescia Calcio) vinkes av for offside i Brescia.
    90'+4
    90'+6
    Birkir Bjarnason
    Birkir Bjarnason (Brescia Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Mario Rigamonti.