I La Paz slår Maicon Solis en corner fra venstre.
    Mål for CD El Nacional!
    CA Nacional Potosi 0 - 1 CD El Nacional
    Mål: Jorge Antonio Ordonez Galarce
    Målgivende: Jerry Parrales
    Mål! Jorge Antonio Ordonez Galarce gir El Nacional ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Jerry Parrales var nest sist på ballen.
    5'
    Yender Herrera signaliserer et frispark til El Nacional på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til CA Nacional Potosi
    Martin Sebastian Prost
    Martin Sebastian Prost (CA Nacional Potosi) får et gult kort av dommer Yender Herrera.
    8'
    Frispark El Nacional.
    9'
    Maicon Solis (El Nacional) slår en corner fra venstre side på Estadio Hernando Siles.
    13'
    CA Nacional Potosi 0 - 2 CD El Nacional
    Mål: Walter Chala
    Målgivende: Maicon Solis
    Walter Chala header ballen i mål og El Nacional går opp til en komfortabel 0-2-ledelse i La Paz. Det er en fin assist fra Maicon Solis.
    13'
    Ronie Carrillo
    Sjanse i La Paz! Ronie Carrillo (El Nacional) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    CA Nacional Potosi, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Yender Herrera tildeler El Nacional en corner. Eddy Joel Mejia Montero sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Skudd på mål, CD El Nacional
    16'
    16'
    CA Nacional Potosi 0 - 3 CD El Nacional
    Mål: Ronie Carrillo
    El Nacional går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Ronie Carrillo.
    16'
    Frispark til CA Nacional Potosi på halvdelen til El Nacional.
    17'
    Skudd utenfor mål, CA Nacional Potosi
    18'
    23'
    Spillerbytte - CA Nacional Potosi
    Inn: Tommy Reyes
    Ut: Martin Chiatti
    Victor Hugo Andrada Canalis (CA Nacional Potosi) gjør sitt første bytte for dagen. Tommy Reyes erstatter Martin Chiatti.
    23'
    Jefferson Valverde
    Sjanse! El Nacional avanserer forover, men Jefferson Valverde avslutter utenfor.
    23'
    I La Paz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Gult kort til CD El Nacional
    Jerry Parrales
    Dommer Yender Herrera gir Jerry Parrales (El Nacional) et gult kort.
    26'
    Gustavo Alberto Cristaldo Britez
    CA Nacional Potosi fosser forover og Gustavo Alberto Cristaldo Britez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    CD El Nacional, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Jorge Antonio Ordonez Galarce
    29'
    El Nacional tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    El Nacional avanserer forover i La Paz. Jerry Parrales avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    33'
    33'
    Frispark for CA Nacional Potosi på egen banehalvdel.
    34'
    Yender Herrera signaliserer et frispark til El Nacional.
    35'
    Jorge Marcos Andia Pizarro
    Dommeren gir Jorge Marcos Andia Pizarro (CA Nacional Potosi) et gult kort.
    35'
    Dommer Yender Herrera venter med å sette i gang spillet fordi Jerry Parrales ligger nede.
    35'
    37'
    37'
    Tilbake fra skade: Jerry Parrales - CD El Nacional
    37'
    CA Nacional Potosi 0 - 4 CD El Nacional
    Målgivende: Ronie Carrillo
    I La Paz øker El Nacional ledelsen til 0-4 takket være et mål av Jorge Antonio Ordonez Galarce. Flott spill fra Ronie Carrillo før målet.
    38'
    El Nacional angriper, men Yender Herrera blåser for offside.
    38'
    Målet til CD El Nacional sjekkes av VAR
    40'
    Målet til CD El Nacional blir stående
    41'
    CA Nacional Potosi angriper, men avslutningen til Gustavo Alberto Cristaldo Britez går utenfor.
    42'
    CA Nacional Potosi tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Ronie Carrillo (El Nacional) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    Spillet på Estadio Hernando Siles er stoppet midlertidig fordi Saidt Mustafa ligger nede.
    44'
    Tilbake fra skade: Saidt Mustafa - CA Nacional Potosi
    44'
    I La Paz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Maicon Solis
    El Nacional angriper. Maicon Solis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    45'
    Mål for CA Nacional Potosi!
    CA Nacional Potosi 1 - 4 CD El Nacional
    Mål: Martin Sebastian Prost
    Målgivende: Maximiliano Ezequiel Nunez
    Martin Sebastian Prost holder CA Nacional Potosi inne i matchen ved a heade inn 1-4. Maximiliano Ezequiel Nunez sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    CA Nacional Potosi 1 - 5 CD El Nacional
    Mål: Maicon Solis
    Mål! Maicon Solis øker El Nacionals ledelse til 1-5 på Estadio Hernando Siles. Det er en fin assist fra Ronie Carrillo.
    45'+4
    Inn: Saulo Henry Guerra Perez
    Ut: Daniel Mancilla Duran
    CA Nacional Potosi bytter ut Daniel Mancilla Duran med Saulo Henry Guerra Perez.
    46'
    Inn: Heber Edgar Leanos
    Ut: Luis Fernando Pavia Mamani
    CA Nacional Potosi bytter ut Luis Fernando Pavia Mamani med Heber Edgar Leanos. Dette er det tredje byttet som Victor Hugo Andrada Canalis gjør i dagens kamp.
    46'
    Gustavo Alberto Cristaldo Britez (CA Nacional Potosi) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    CA Nacional Potosi fosser fremover, men Yender Herrera blåser for offside på Estadio Hernando Siles.
    49'
    Sjanse! El Nacional avanserer forover, men Jorge Antonio Ordonez Galarce avslutter utenfor.
    52'
    52'
    Skudd på mål, CA Nacional Potosi
    54'
    54'
    54'
    56'
    Spillerbytte - CD El Nacional
    Inn: Byron Efrain Palacios Velez
    Ut: Jorge Antonio Ordonez Galarce
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for El Nacional. Inn kommer Byron Efrain Palacios Velez, mens Jorge Antonio Ordonez Galarce tar plass på benken.
    58'
    Inn: Daniel Alberto Patino Mencias
    Ut: Eddy Joel Mejia Montero
    Ever Hugo Almeida gjør dagens andre bytte i La Paz, når han tar ut Eddy Joel Mejia Montero og setter inn Daniel Alberto Patino Mencias.
    58'
    Skade: CD El Nacional
    59'
    Inn: Gustavo Asprilla
    Ut: Ronie Carrillo
    Bytte for El Nacional. Gustavo Asprilla kommer inn for Ronie Carrillo på Estadio Hernando Siles.
    59'
    Martin Sebastian Prost (CA Nacional Potosi) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Hernando Siles.
    61'
    62'
    62'
    Frispark CA Nacional Potosi.
    66'
    67'
    Yender Herrera signaliserer et frispark til CA Nacional Potosi.
    67'
    Maicon Solis (El Nacional) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Det blir farlig! Frispark for CA Nacional Potosi er nær straffområde.
    71'
    CA Nacional Potosi angriper, men avslutningen til Martin Sebastian Prost går utenfor.
    74'
    75'
    Martin Sebastian Prost (CA Nacional Potosi) avanserer forover på Estadio Hernando Siles. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    Saulo Henry Guerra Perez
    Saulo Henry Guerra Perez (CA Nacional Potosi) kommer seg fri på Estadio Hernando Siles, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Inn: Jipson George Orovio Arroyo
    Ut: Madison Marcelo Julio Santos
    Madison Marcelo Julio Santos (El Nacional) erstattes av Jipson George Orovio Arroyo.
    78'
    Målsjanse! Gustavo Alberto Cristaldo Britez (CA Nacional Potosi) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Yender Herrera signaliserer et frispark til El Nacional like utenfor CA Nacional Potosi-området.
    80'
    Hjørnespark til CA Nacional Potosi
    82'
    83'
    84'
    85'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jefferson Valverde (El Nacional) vrir seg av smerte i gresset.
    86'
    Tilbake fra skade: Jefferson Valverde - CD El Nacional
    87'
    87'
    Bryan Nazareno
    Bryan Nazareno (El Nacional) pådrar seg et gult kort.
    87'
    Inn: Faberth Manuel Balda Rodriguez
    Ut: Jefferson Valverde
    Ever Hugo Almeida gjør dagens femte bytte i La Paz, når han tar ut Jefferson Valverde og setter inn Faberth Manuel Balda Rodriguez.
    87'
    Norman Micolta
    Norman Micolta (El Nacional) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    CA Nacional Potosi 1 - 6 CD El Nacional
    Mål: Gustavo Asprilla
    Målgivende: Byron Efrain Palacios Velez
    Gustavo Asprilla setter ballen i mål og øker El Nacionals ledelse til 1-6 i La Paz. Byron Efrain Palacios Velez sto for den målgivende pasningen.