I Buenos Aires slår Leonardo Gil en corner fra venstre.
    Frispark for CA River Plate på egen banehalvdel.
    Frispark til CA River Plate på halvdelen til Colo Colo.
    Mål for CA River Plate!
    CA River Plate 1 - 0 Colo Colo
    Mål: Facundo Colidio
    Målgivende: Santiago Simon
    Mål! Facundo Colidio gir CA River Plate ledelsen 1-0 i Buenos Aires. Santiago Simon var nest sist på ballen.
    16'
    Colo Colo får tildelt et frispark
    Colo Colo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    CA River Plate får tildelt et hjørnespark
    19'
    19'
    Skudd på mål, CA River Plate
    Miguel Angel Borja
    CA River Plate avanserer forover på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti og Miguel Angel Borja kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Colo Colo.
    20'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Ignacio Fernandez
    Andres Matonte tildeler CA River Plate en corner. Ignacio Fernandez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Skudd utenfor mål, CA River Plate
    Maximiliano Meza
    Målsjanse! Maximiliano Meza (CA River Plate) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til CA River Plate på egen banehalvdel.
    29'
    CA River Plate angriper i Buenos Aires. Ignacio Fernandez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    31'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    36'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til CA River Plate.
    42'
    CA River Plate tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Gult kort til Colo Colo
    Carlos Alonso Enrique Palacios Nunez
    Carlos Alonso Enrique Palacios Nunez (Colo Colo) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    44'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Colo Colo på egen banehalvdel.
    46'
    Skudd utenfor mål, Colo Colo
    Lucas Cepeda
    Lucas Cepeda (Colo Colo) kommer til en målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men klarer ikke å score.
    49'
    51'
    Santiago Simon
    Santiago Simon (CA River Plate) avanserer forover på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Andres Matonte tildeler CA River Plate en corner. Maximiliano Meza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Gult kort til CA River Plate
    Marcos Acuna
    Marcos Acuna (CA River Plate) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Arturo Vidal
    Dommer Andres Matonte viser Arturo Vidal (Colo Colo) det gule kortet.
    54'
    56'
    Sjanse! CA River Plate avanserer forover, men Ignacio Fernandez avslutter utenfor.
    59'
    Ignacio Fernandez (CA River Plate) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    60'
    Frispark for Colo Colo på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Manuel Lanzini
    Ut: Maximiliano Meza
    CA River Plate bytter ut Maximiliano Meza med Manuel Lanzini.
    62'
    Esteban Pavez
    Colo Colo angriper, men avslutningen til Esteban Pavez går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Colo Colo
    Inn: Guillermo Miguel Paiva Ayala
    Ut: Javier Correa
    Bytte for Colo Colo. Guillermo Miguel Paiva Ayala kommer inn for Javier Correa på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    66'
    Mauricio Isla
    En av Colo Colos spillere blir avblåst for offside på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    67'
    Inn: Adam Bareiro
    Ut: Miguel Angel Borja
    Marcelo Gallardo gjør dagens andre bytte i Buenos Aires, når han tar ut Miguel Angel Borja og setter inn Adam Bareiro.
    69'
    Inn: Nicolas Fonseca
    Ut: Matias Kranevitter
    CA River Plate bytter ut Matias Kranevitter med Nicolas Fonseca. Dette er det tredje byttet som Marcelo Gallardo gjør i dagens kamp.
    69'
    69'
    Franco Armani
    Dommer Andres Matonte gir Franco Armani (CA River Plate) et gult kort.
    71'
    71'
    Manuel Lanzini
    I Buenos Aires slår Manuel Lanzini en corner fra høyre.
    73'
    74'
    Inn: Cristian Zavala
    Ut: Mauricio Isla
    Jorge Almiron (Colo Colo) gjør sitt andre bytte for dagen. Cristian Zavala erstatter Mauricio Isla.
    75'
    Inn: Gonzalo Castellani
    Ut: Leonardo Gil
    Colo Colo gjør sitt tredje bytte. Leonardo Gil erstattes av Gonzalo Castellani.
    75'
    75'
    76'
    Inn: Franco Mastantuono
    Ut: Santiago Simon
    Marcelo Gallardo gjør dagens fjerde bytte i Buenos Aires, når han tar ut Santiago Simon og setter inn Franco Mastantuono.
    79'
    Inn: Marcos Nikolas Bolados Hidalgo
    Ut: Esteban Pavez
    Esteban Pavez (Colo Colo) erstattes av Marcos Nikolas Bolados Hidalgo.
    81'
    Skudd på mål, Colo Colo
    Cristian Zavala
    Målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti! Cristian Zavala fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    Colo Colo, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    Ignacio Fernandez (CA River Plate) får et gult kort av dommer Andres Matonte.
    83'
    86'
    Frispark CA River Plate.
    88'
    CA River Plate avanserer forover i Buenos Aires. Manuel Lanzini avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    90'
    Emiliano Amor
    Emiliano Amor (Colo Colo) pådrar seg et gult kort.
    90'
    90'+1
    Guillermo Miguel Paiva Ayala
    Guillermo Miguel Paiva Ayala (Colo Colo) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    90'+1
    90'+5
    Emiliano Amor (Colo Colo) prøver å heade ballen i mål på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men mislykkes.