Mascarell (sm)59'
1-1
63
130
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Cadiz på egen banehalvdel.
    2'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Cadiz en corner. Isaac Carcelén sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Jeremías Ledesma vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    7'
    Jeremías Ledesma er på beina igjen og fortsetter kampen.
    8'
    Cadiz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for RCD Mallorca på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Mallorca!
    Cadiz 0 - 1 Mallorca
    Mål: Vedat Muriqi
    Målgivende: Martin Valjent
    RCD Mallorca tar ledelsen 0-1 i Cadiz etter en heading av Vedat Muriqi! Martin Valjent sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Cadiz.
    17'
    Giovanni Gonzalez
    Giovanni Gonzalez (RCD Mallorca) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Frispark til Cadiz på halvdelen til RCD Mallorca.
    20'
    RCD Mallorca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frisparket tildelt Cadiz er farlig nær RCD Mallorcas målområde.
    24'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til RCD Mallorca på egen banehalvdel.
    25'
    29'
    Frispark RCD Mallorca.
    30'
    Frispark for Cadiz på egen banehalvdel.
    31'
    31'
    I Cadiz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Gult kort til Cadiz
    Lucas Pires
    Dommeren gir Lucas Pires (Cadiz) et gult kort.
    32'
    36'
    Frispark Cadiz.
    41'
    41'
    Chris Ramos
    Chris Ramos (Cadiz) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Ramon de Carranza.
    41'
    43'
    Gult kort til Mallorca
    Dani Rodriguez
    Dani Rodriguez (RCD Mallorca) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    45'+2
    I Cadiz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+3
    Chris Ramos
    Cadiz angriper i Cadiz. Chris Ramos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+4
    Mallorca, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til RCD Mallorca.
    45'+5
    Spillerbytte - Cadiz
    Inn: Javier Hernandez Carrera
    Ut: Lucas Pires
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cadiz. Inn kommer Javier Hernandez Carrera, mens Lucas Pires tar plass på benken.
    46'
    Inn: Sergi Guardiola
    Ut: Aiham Ousou
    Cadiz gjør sitt andre bytte. Aiham Ousou erstattes av Sergi Guardiola.
    46'
    RCD Mallorca må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cadiz.
    48'
    52'
    53'
    Omar Mascarell
    Omar Mascarell (RCD Mallorca) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Robert Navarro
    Robert Navarro (Cadiz) kommer til en målsjanse på Estadio Ramon de Carranza, men klarer ikke å score.
    56'
    Spillerbytte - Mallorca
    Inn: Antonio Sanchez
    Ut: Nemanja Radonjic
    Javier Aguirre (RCD Mallorca) gjør sitt første bytte for dagen. Antonio Sanchez erstatter Nemanja Radonjic.
    57'
    58'
    Mallorca scorer selvmål!
    Cadiz 1 - 1 Mallorca
    Mål: Omar Mascarell
    Mål! hjemmelag utligner ved Omar Mascarell. Stillingen er nå 1-1.
    59'
    61'
    Sergi Guardiola
    Cadiz angriper på Estadio Ramon de Carranza. Sergi Guardiola header utenfor.
    62'
    63'
    Martin Valjent
    I Cadiz får Martin Valjent (RCD Mallorca) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    64'
    Cadiz, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    RCD Mallorca fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    64'
    Inn: Maxi Gomez
    Ut: Juanmi
    Bytte for Cadiz. Maxi Gomez kommer inn for Juanmi på Estadio Ramon de Carranza.
    65'
    En av RCD Mallorcas spillere blir avblåst for offside.
    66'
    I Cadiz slår Dani Rodriguez en corner fra venstre.
    67'
    Alex
    Cadiz angriper i Cadiz. Alex fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Inn: Manu Morlanes
    Ut: Dani Rodriguez
    RCD Mallorca bytter ut Dani Rodriguez med Manu Morlanes.
    70'
    Inn: Sergi Darder
    Ut: Samu
    Javier Aguirre gjør dagens tredje bytte i Cadiz, når han tar ut Samu og setter inn Sergi Darder.
    70'
    Frispark i en god posisjon for RCD Mallorca!
    73'
    Fali
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos gir Fali (Cadiz) et gult kort.
    73'
    Sergi Darder
    Sjanse! RCD Mallorca avanserer forover, men Sergi Darder avslutter utenfor.
    75'
    75'
    Alex (Cadiz) slår en corner fra venstre side på Estadio Ramon de Carranza.
    76'
    Chris Ramos
    Chris Ramos (Cadiz) header mot mål, men ballen går utenfor.
    76'
    RCD Mallorca avanserer forover i Cadiz. Sergi Darder avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Inn: Darwin Machis
    Ut: Robert Navarro
    Cadiz bytter ut Robert Navarro med Darwin Machis. Dette er det fjerde byttet som Mauricio Andres Pellegrino gjør i dagens kamp.
    79'
    Kan Cadiz utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Inn: Roger Marti
    Ut: Chris Ramos
    Mauricio Andres Pellegrino gjør dagens femte bytte i Cadiz, når han tar ut Chris Ramos og setter inn Roger Marti.
    80'
    82'
    Inn: Toni Lato
    Ut: Pablo Maffeo
    Bytte for RCD Mallorca. Toni Lato kommer inn for Pablo Maffeo på Estadio Ramon de Carranza.
    83'
    Inn: Abdon
    Ut: Vedat Muriqi
    RCD Mallorca bytter ut Vedat Muriqi med Abdon. Dette er det femte byttet som Javier Aguirre gjør i dagens kamp.
    83'
    84'
    85'
    Sjanse i Cadiz! Sergi Darder (RCD Mallorca) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.