Cangzhou Mighty Lions får tildelt et frispark
    Frispark til Cangzhou Mighty L. på halvdelen til Meizhou Hakka.
    4'
    Cangzhou Mighty Lions får tildelt et hjørnespark
    Zheng Dalun
    Zheng Dalun (Cangzhou Mighty L.) løfter inn en corner fra venstre på Cangzhou Stadium.
    6'
    Zheng Dalun
    Di Wang tildeler Cangzhou Mighty L. en corner. Zheng Dalun sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Meizhou Hakka får tildelt et frispark
    Frispark Meizhou Hakka.
    9'
    Skudd på mål, Meizhou Hakka
    10'
    Meizhou Hakka, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Zheng Dalun
    I Cangzhou slår Zheng Dalun en corner fra høyre.
    12'
    Meizhou Hakka får tildelt et hjørnespark
    16'
    Frispark for Meizhou Hakka på egen banehalvdel.
    19'
    Skudd utenfor mål, Cangzhou Mighty Lions
    Ayo Obileye
    Ayo Obileye (Cangzhou Mighty L.) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Di Wang signaliserer et frispark til Meizhou Hakka like utenfor Cangzhou Mighty L.-området.
    23'
    Meizhou Hakka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Tze Nam Yue
    Meizhou Hakka fosser forover og Tze Nam Yue fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    24'
    Nebojsa Kosovic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    25'
    Meizhou Hakka slipper å klare seg uten Nebojsa Kosovic som kommer tilbake på banen igjen.
    27'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Cangzhou fordi Nebojsa Kosovic får behandling for en skade på banen.
    28'
    Spillerbytte - Meizhou Hakka
    Inn: Chen Jie
    Ut: Nebojsa Kosovic
    Nebojsa Kosovic, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Chen Jie kommer inn for Meizhou Hakka.
    29'
    29'
    Di Wang signaliserer et frispark til Meizhou Hakka på egen banehalvdel.
    30'
    I Cangzhou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Dommer Di Wang venter med å sette i gang spillet fordi Zheng Dalun ligger nede.
    34'
    Zheng Dalun ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cangzhou.
    35'
    Di Wang signaliserer et frispark til Cangzhou Mighty L..
    35'
    Heber
    Heber (Cangzhou Mighty L.) løfter inn en corner fra venstre på Cangzhou Stadium.
    37'
    37'
    Gult kort til Cangzhou Mighty Lions
    Peng Wang I
    Peng Wang I (Cangzhou Mighty L.) får et gult kort av dommer Di Wang.
    37'
    Ye Chugui
    Ye Chugui (Meizhou Hakka) slår en corner fra høyre side på Cangzhou Stadium.
    39'
    John Mary
    Sjanse i Cangzhou! John Mary (Meizhou Hakka) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    Skudd utenfor mål, Meizhou Hakka
    Darrick Morris
    Darrick Morris (Meizhou Hakka) kommer til en målsjanse på Cangzhou Stadium, men klarer ikke å score.
    39'
    Heber
    Di Wang tildeler Cangzhou Mighty L. en corner. Heber sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Mål for Cangzhou Mighty Lions!
    Cangzhou Mighty Lions 1 - 0 Meizhou Hakka
    Mål: Peng Wang I
    Cangzhou Mighty L. tar ledelsen 1-0 i Cangzhou etter en heading av Peng Wang I!
    40'
    Målet til Meizhou Hakka sjekkes av VAR
    44'
    Målet til Meizhou Hakka blir annullert
    45'+1
    45'+3
    Frispark i en god posisjon for Cangzhou Mighty L.!
    45'+3
    Ayo Obileye
    Målsjanse! Ayo Obileye (Cangzhou Mighty L.) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+4
    45'+6
    45'+6
    45'+6
    45'+6
    Cangzhou Mighty Lions 2 - 0 Meizhou Hakka
    Mål: Georgy Zhukov
    Målgivende: Heber
    I Cangzhou øker Cangzhou Mighty L. ledelsen til 2-0 takket være et mål av Georgy Zhukov. Det er en fin assist fra Heber.
    45'+7
    Inn: Tyrone Conraad
    Ut: Ye Chugui
    Bytte for Meizhou Hakka. Tyrone Conraad kommer inn for Ye Chugui på Cangzhou Stadium.
    46'
    Spillerbytte - Cangzhou Mighty Lions
    Inn: Yang Yun
    Ut: Da Wen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cangzhou Mighty L.. Inn kommer Yang Yun, mens Da Wen tar plass på benken.
    46'
    Inn: Xuchen Yao
    Ut: Liu Xinyu
    Xiaopeng Li gjør dagens andre bytte i Cangzhou, når han tar ut Liu Xinyu og setter inn Xuchen Yao.
    46'
    47'
    48'
    Kan Meizhou Hakka utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    50'
    Chen Zhechao
    Di Wang tildeler Meizhou Hakka en corner. Chen Zhechao sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    John Mary
    John Mary (Meizhou Hakka) header ballen mot mål, men Cangzhou Mighty L. klarerer.
    50'
    50'
    Cangzhou Mighty L. tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    53'
    56'
    58'
    Inn: Wei Zh.W.
    Ut: Liang Shi
    Meizhou Hakka bytter ut Liang Shi med Wei Zh.W.. Dette er det tredje byttet som Milan Ristic gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Yin Hongbo
    Ut: Yang Chaosheng
    Meizhou Hakka bytter ut Yang Chaosheng med Yin Hongbo.
    60'
    Rodrigo Henrique Santana da Silva
    Rodrigo Henrique Santana da Silva (Meizhou Hakka) løfter inn en corner fra høyre på Cangzhou Stadium.
    61'
    Sjanse! Meizhou Hakka avanserer forover, men Chen Zhechao avslutter utenfor.
    61'
    Frispark Cangzhou Mighty L..
    61'
    Inn: Zhao Yingjie
    Ut: Viv Solomon-Otabor
    Xiaopeng Li (Cangzhou Mighty L.) gjør sitt tredje bytte for dagen. Zhao Yingjie erstatter Viv Solomon-Otabor.
    63'
    Straffe til Meizhou Hakka
    65'
    VAR sjekker om det er straffe til Meizhou Hakka
    65'
    Ingen straffe til Meizhou Hakka
    66'
    Meizhou Hakka scorer på straffe!
    Cangzhou Mighty Lions 2 - 1 Meizhou Hakka
    Mål: John Mary
    Meizhou Hakka reduserer til 2-1 etter at John Mary setter straffesparket sikkert i mål på Cangzhou Stadium.
    66'
    I Cangzhou har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    69'
    Rodrigo Henrique Santana da Silva (Meizhou Hakka) slår en corner fra venstre side på Cangzhou Stadium.