Manuel Jesus Orellana Cid signaliserer et frispark til SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    2'
    Manuel Jesus Orellana Cid tildeler Mirandes en corner. Juan Maria Alcedo Serrano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Mathis Lachuer
    Målsjanse til Mirandes! Mathis Lachuer treffer mål, men keeper redder.
    5'
    SD Amorebieta, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Juan Maria Alcedo Serrano (Mirandes) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Anduva.
    6'
    Frispark for SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    6'
    Mirandes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    9'
    12'
    Manuel Jesus Orellana Cid signaliserer et frispark til Mirandes på egen banehalvdel.
    14'
    15'
    Iker Unzueta Arregui
    I Miranda de Ebro får Iker Unzueta Arregui (SD Amorebieta) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    18'
    CD Mirandes, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Det blir farlig! Frispark for Mirandes er nær straffområde.
    20'
    20'
    I Miranda de Ebro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Gult kort til CD Mirandes
    Ilyas Chaira
    Dommer Manuel Jesus Orellana Cid gir Ilyas Chaira (Mirandes) et gult kort.
    21'
    Alvaro Nunez
    Alvaro Nunez (SD Amorebieta) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Anduva, men klarer ikke å score.
    22'
    Frispark Mirandes.
    22'
    Pablo Tomeo
    Pablo Tomeo (Mirandes) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Anduva, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    23'
    24'
    Frispark til Mirandes på halvdelen til SD Amorebieta.
    25'
    Mirandes avanserer forover i Miranda de Ebro. Ilyas Chaira avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Skade: SD Amorebieta
    33'
    Tilbake fra skade: SD Amorebieta
    34'
    SD Amorebieta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark for Mirandes på egen banehalvdel.
    38'
    Manuel Jesus Orellana Cid signaliserer et frispark til Mirandes.
    39'
    40'
    Juan Maria Alcedo Serrano
    Dommeren gir Juan Maria Alcedo Serrano (Mirandes) et gult kort.
    40'
    41'
    45'
    Frisparket tildelt Mirandes er farlig nær SD Amorebietas målområde.
    49'
    Hjørnespark til CD Mirandes
    51'
    54'
    Mirandes angriper, men blir avblåst for offside.
    54'
    55'
    Spillerbytte - SD Amorebieta
    Inn: Eneko Jauregi Escobar
    Ut: Jorge Mier Martinez
    Bytte for SD Amorebieta. Eneko Jauregi Escobar kommer inn for Jorge Mier Martinez på Estadio Municipal de Anduva.
    56'
    Spillerbytte - CD Mirandes
    Inn: Diogo De Sousa Verdasca
    Ut: Alberto Rodriguez
    Alessio Lisci (Mirandes) gjør sitt første bytte for dagen. Diogo De Sousa Verdasca erstatter Alberto Rodriguez.
    61'
    Mål for CD Mirandes!
    CD Mirandes 1 - 0 SD Amorebieta
    Mål: Gabriel Martinez Aguilera
    Målgivende: Carlos Martin Dominguez
    Mål! Mirandes tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Gabriel Martinez Aguilera på Estadio Municipal de Anduva. Flott spill fra Carlos Martin Dominguez før målet.
    62'
    Manuel Jesus Orellana Cid signaliserer et frispark til SD Amorebieta like utenfor Mirandes-området.
    64'
    Skudd utenfor mål, SD Amorebieta
    65'
    Frispark i en god posisjon for Mirandes!
    68'
    Gult kort til SD Amorebieta
    Daniel Lasure
    Daniel Lasure (SD Amorebieta) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Sjanse! Mirandes avanserer forover, men Ilyas Chaira avslutter utenfor.
    69'
    Inn: Ryan Edwards
    Ut: Erik Moran
    SD Amorebieta bytter ut Erik Moran med Ryan Edwards. Dette er det andre byttet som Jandro gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Jurgen Locadia
    Ut: Iker Unzueta Arregui
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SD Amorebieta. Inn kommer Jurgen Locadia, mens Iker Unzueta Arregui tar plass på benken.
    72'
    Inn: Daniel Luna
    Ut: Gabriel Martinez Aguilera
    Alessio Lisci gjør dagens andre bytte i Miranda de Ebro, når han tar ut Gabriel Martinez Aguilera og setter inn Daniel Luna.
    72'
    74'
    Mirandes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    75'
    Gabriel Martinez Aguilera
    Gabriel Martinez Aguilera fra Mirandes er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    77'
    Jon Morcillo
    SD Amorebieta angriper i Miranda de Ebro. Jon Morcillo fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Rayco Rodriguez Medina
    Ut: Daniel Lasure
    Jandro gjør dagens fjerde bytte i Miranda de Ebro, når han tar ut Daniel Lasure og setter inn Rayco Rodriguez Medina.
    80'
    Inn: Jorge Yriarte
    Ut: Unai Bustinza
    SD Amorebieta bytter ut Unai Bustinza med Jorge Yriarte. Dette er det femte byttet som Jandro gjør i dagens kamp.
    80'
    82'
    Skudd på mål, CD Mirandes
    83'
    83'
    Daniel Luna (Mirandes) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Anduva.
    84'
    84'
    84'
    Inn: Alvaro Sanz
    Ut: Alberto Reina Campos
    Mirandes gjør sitt tredje bytte. Alberto Reina Campos erstattes av Alvaro Sanz.
    86'
    Inn: Antonio La Gumina
    Ut: Javier Marton
    Bytte for Mirandes. Antonio La Gumina kommer inn for Javier Marton på Estadio Municipal de Anduva.
    86'
    Inn: David Vicente Robles
    Ut: Carlos Martin Dominguez
    Alessio Lisci (Mirandes) gjør sitt femte bytte for dagen. David Vicente Robles erstatter Carlos Martin Dominguez.
    86'
    En av Mirandess spillere blir avblåst for offside på Estadio Municipal de Anduva.
    89'
    Eneko Jauregi Escobar
    SD Amorebieta fosser forover og Eneko Jauregi Escobar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.