535
336
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    4'
    Calvin Stengs (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Celtic Park.
    7'
    Callum McGregor
    Målsjanse til Celtic Glasgow! Callum McGregor treffer mål, men keeper redder.
    11'
    Luis Palma (Celtic Glasgow) slår en corner fra høyre side på Celtic Park.
    15'
    Kyogo Furuhashi
    Sjanse til Celtic Glasgow! Kyogo Furuhashi er nær ved å score, men keeper redder.
    17'
    Celtic Glasgow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Tomoki Iwata ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    18'
    Spillerbytte - Celtic
    Inn: Paulo Bernardo
    Ut: Tomoki Iwata
    Det virker som Tomoki Iwata ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Paulo Bernardo.
    19'
    Gult kort til Celtic
    Alistair Johnston
    Dommer Benoit Bastien viser Alistair Johnston (Celtic Glasgow) det gule kortet.
    22'
    Feyenoord Rotterdam fosser fremover, men Santiago Gimenez går rett i offsidefella.
    22'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    23'
    Feyenoord Rotterdams Calvin Stengs blåses av for offside på Celtic Park.
    27'
    Frispark for Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    28'
    Santiago Gimenez
    Feyenoord Rotterdam angriper. Santiago Gimenez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    Straffe til Celtic
    31'
    Gult kort til Feyenoord
    Ramiz Zerrouki
    Dommeren gir Ramiz Zerrouki (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    31'
    Celtic Glasgow angriper i Glasgow. Kyogo Furuhashi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    I Glasgow slår Luis Palma en corner fra venstre.
    31'
    Celtic scorer på straffe!
    Celtic 1 - 0 Feyenoord
    Mål: Luis Palma
    Mål! Celtic Glasgow tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Luis Palma.
    33'
    35'
    Benoit Bastien tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Calvin Stengs sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    I Glasgow slår Calvin Stengs en corner fra venstre.
    37'
    37'
    Igor Paixao (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Celtic Park.
    41'
    Quilindschy Hartman
    Quilindschy Hartman (Feyenoord Rotterdam) kommer seg fri på Celtic Park, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Benoit Bastien tildeler Celtic Glasgow en corner. Luis Palma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Lutsharel Geertruida
    Lutsharel Geertruida skyter i stolpen! Nesten mål for Feyenoord Rotterdam.
    43'
    Quinten Timber
    Dommer Benoit Bastien gir Quinten Timber (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    44'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Celtic Glasgow.
    45'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Det blir farlig! Frispark for Feyenoord Rotterdam er nær straffområde.
    45'+1
    Greg Taylor
    Greg Taylor (Celtic Glasgow) mottar et gult kort på Celtic Park, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    45'+1
    Calvin Stengs
    Feyenoord Rotterdam fosser forover og Calvin Stengs fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    Celtic, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Calvin Stengs (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra høyre side på Celtic Park.
    45'+3
    Luis Palma
    Sjanse i Glasgow! Luis Palma (Celtic Glasgow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    49'
    Skudd på mål, Celtic
    49'
    Skudd på mål, Feyenoord
    53'
    I Glasgow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Mats Wieffer
    Ut: Calvin Stengs
    Calvin Stengs (Feyenoord Rotterdam) erstattes av Mats Wieffer.
    54'
    Inn: Thomas Van Den Belt
    Ut: Quinten Timber
    Bytte for Feyenoord Rotterdam. Thomas Van Den Belt kommer inn for Quinten Timber på Celtic Park.
    55'
    Inn: Yankuba Minteh
    Ut: Igor Paixao
    Arne Slot (Feyenoord Rotterdam) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yankuba Minteh erstatter Igor Paixao.
    55'
    Celtic Glasgow angriper i Glasgow, men blir avblåst for offside.
    55'
    Yankuba Minteh (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra høyre side på Celtic Park.
    57'
    Benoit Bastien tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Yankuba Minteh sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    61'
    Yankuba Minteh
    Yankuba Minteh (Feyenoord Rotterdam) får et gult kort av dommer Benoit Bastien.
    61'
    Frispark Celtic Glasgow.
    63'
    Inn: Ayase Ueda
    Ut: Luka Ivanusec
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt fjerde bytte. Luka Ivanusec erstattes av Ayase Ueda.
    67'
    Inn: Hyeon-gyu Oh
    Ut: Kyogo Furuhashi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celtic Glasgow. Inn kommer Hyeon-gyu Oh, mens Kyogo Furuhashi tar plass på benken.
    68'
    Inn: James Forrest
    Ut: Mikey Johnston
    Celtic Glasgow bytter ut Mikey Johnston med James Forrest.
    68'
    68'
    69'
    Hyeon-gyu Oh
    Målsjanse! Hyeon-gyu Oh (Celtic Glasgow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Spillet på Celtic Park er stoppet midlertidig fordi Luis Palma ligger nede.
    72'
    Inn: Gustaf Lagerbielke
    Ut: Stephen Welsh
    Celtic Glasgow bytter ut Stephen Welsh med Gustaf Lagerbielke. Dette er det fjerde byttet som Brendan Rodgers gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Mitchel Frame
    Ut: Luis Palma
    Mitchel Frame (Celtic Glasgow) erstatter Luis Palma som ser ut til å måtte forlate Celtic Park med en skade.
    75'
    76'
    Matt O'Riley (Celtic Glasgow) løfter inn en corner fra venstre på Celtic Park.
    77'
    77'
    Ayase Ueda
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Ayase Ueda avslutter utenfor.
    78'
    Inn: Javairo Dilrosun
    Ut: Thomas Beelen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Feyenoord Rotterdam. Inn kommer Javairo Dilrosun, mens Thomas Beelen tar plass på benken.
    79'
    Mål for Feyenoord!
    Celtic 1 - 1 Feyenoord
    Mål: Yankuba Minteh
    Målgivende: Santiago Gimenez
    Mål! Yankuba Minteh utligner for Feyenoord Rotterdam. Stillingen er dermed 1-1 i Glasgow. Santiago Gimenez var nest sist på ballen.
    82'
    Offside! Hyeon-gyu Oh (Celtic Glasgow) er alene igjennom, men dommer Benoit Bastien ser at linjemannen er oppe med flagget.
    83'
    Ayase Ueda
    I Glasgow får Ayase Ueda (Feyenoord Rotterdam) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    85'
    85'
    Thomas Van Den Belt
    Thomas Van Den Belt (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) avanserer forover på Celtic Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    Celtic Glasgow angriper på Celtic Park og Callum McGregor får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    87'
    I Glasgow slår Matt O'Riley en corner fra venstre.
    90'
    Mål for Celtic!
    Celtic 2 - 1 Feyenoord
    Mål: Gustaf Lagerbielke
    Målgivende: Matt O'Riley
    Gustaf Lagerbielke header ballen i mål og Celtic Glasgow leder dermed 2-1. Matt O'Riley sto for den målgivende pasningen.
    90'+1
    Javairo Dilrosun
    Feyenoord Rotterdam angriper i Glasgow. Javairo Dilrosun avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+4
    90'+4
    Javairo Dilrosun (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Celtic Park.
    90'+6
    Ayase Ueda
    Feyenoord Rotterdam avanserer forover i Glasgow. Ayase Ueda avslutter, men treffer ikke mål.