Kampen er i gang på General Pablo Rojas.
    4'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Nene
    Sjanse i Asunción! Nene (Fluminense RJ) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Facundo Tello tildeler Fluminense RJ en corner. Nene sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Manoel
    Manoel (Fluminense RJ) header utenfor.
    7'
    Facundo Tello signaliserer et frispark til Fluminense RJ.
    8'
    Yago Felipe
    Målsjanse på General Pablo Rojas! Yago Felipe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    10'
    Frispark Fluminense RJ.
    10'
    Frispark til Fluminense RJ på halvdelen til Cerro Porteno.
    11'
    Abel Hernandez
    Abel Hernandez (Fluminense RJ) header mot mål, men ballen går utenfor.
    12'
    Jean ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    13'
    Cerro Porteno slipper å klare seg uten Jean som kommer tilbake på banen igjen.
    13'
    15'
    17'
    Facundo Tello signaliserer et frispark til Fluminense RJ på egen banehalvdel.
    23'
    Fluminense RJ fosser forover og Abel Hernandez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    25'
    Nene (Fluminense RJ) slår en corner fra venstre side på General Pablo Rojas.
    26'
    Frisparket tildelt Fluminense RJ er farlig nær Cerro Portenos målområde.
    27'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Alexis David Duarte Pereira
    Dommer Facundo Tello gir Alexis Duarte (Cerro Porteno) et gult kort.
    27'
    Nene
    Nene (Fluminense RJ) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    29'
    Robert Morales
    Cerro Porteno angriper i Asunción. Robert Morales fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Fluminense RJ tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Mauro Boselli
    Mauro Boselli (Cerro Porteno) prøver å heade ballen i mål på General Pablo Rojas, men mislykkes.
    35'
    I Asunción slår Claudio Aquino en corner fra venstre.
    35'
    Yago Felipe
    Yago Felipe (Fluminense RJ) kommer seg fri på General Pablo Rojas, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Frispark for Fluminense RJ på egen banehalvdel.
    37'
    Frispark Cerro Porteno.
    38'
    Cerro Portenos Mauro Boselli blåses av for offside på General Pablo Rojas.
    41'
    Målet til Cerro Porteno sjekkes av VAR
    42'
    Målet til Cerro Porteno blir annullert
    43'
    Cerro Porteno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Alberto Espinola Gimenez
    Alberto Espinola (Cerro Porteno) avanserer forover på General Pablo Rojas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    Fluminense RJ, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Frispark til Cerro Porteno på halvdelen til Fluminense RJ.
    45'+1
    Spillerbytte - Fluminense RJ
    Inn: Luiz Henrique
    Ut: Gabriel Teixeira
    Gabriel Teixeira (Fluminense RJ) erstattes av Luiz Henrique.
    46'
    Mål for Fluminense RJ!
    Cerro Porteno 0 - 1 Fluminense RJ
    Mål: Nene
    Målgivende: Caio Paulista
    Mål! Nene gir Fluminense RJ ledelsen 0-1 i Asunción. Det er en fin assist fra Caio Paulista.
    49'
    Sjanse til Cerro Porteno! Robert Morales er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    51'
    53'
    Alan Rodriguez (Cerro Porteno) løfter inn en corner fra venstre på General Pablo Rojas.
    54'
    Alberto Espinola (Cerro Porteno) kommer til en målsjanse på General Pablo Rojas, men klarer ikke å score.
    54'
    Frispark for Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    55'
    Facundo Tello signaliserer et frispark til Cerro Porteno.
    55'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    57'
    58'
    Facundo Tello signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    58'
    60'
    Cerro Porteno 0 - 2 Fluminense RJ
    Mål: Egidio
    Mål! Egidio øker ledelsen til 0-2. Caio Paulista var nest sist på ballen.
    61'
    Målet til Fluminense RJ sjekkes av VAR
    63'
    Målet til Fluminense RJ blir stående
    63'
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Enzo Daniel Gimenez Rojas
    Ut: Mateus
    Bytte for Cerro Porteno. Enzo Gimenez kommer inn for Mateus på General Pablo Rojas.
    66'
    Inn: Damian Josue Bobadilla Benitez
    Ut: Rafael Andres Carrascal Avilez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cerro Porteno. Inn kommer Damian Bobadilla, mens Rafael Carrascal tar plass på benken.
    66'
    Facundo Tello tildeler Fluminense RJ en corner. Nene sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Abel Hernandez (Fluminense RJ) kommer til en målsjanse på General Pablo Rojas, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Robert Morales (Cerro Porteno) kommer til avslutning på General Pablo Rojas, men headingen blir reddet.
    68'
    68'
    70'
    Fluminense RJ avanserer forover i Asunción. Caio Paulista avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Inn: Lucca
    Ut: Abel Hernandez
    Roger Machado gjør dagens andre bytte i Asunción, når han tar ut Abel Hernandez og setter inn Lucca.
    72'
    Inn: Juan Cazares
    Ut: Nene
    Roger Machado (Fluminense RJ) gjør sitt tredje bytte for dagen. Juan Cazares erstatter Nene.
    73'
    Juan Cazares
    I Asunción får Juan Cazares (Fluminense RJ) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    74'
    74'
    76'
    Claudio Ezequiel Aquino
    Cerro Porteno angriper. Claudio Aquino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    78'
    VAR sjekker om det er straffe til Cerro Porteno
    79'
    Ingen straffe til Cerro Porteno
    81'
    Inn: Kayky
    Ut: Caio Paulista
    Fluminense RJ bytter ut Caio Paulista med Kayky. Dette er det fjerde byttet som Roger Machado gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Fernando Romero
    Ut: Alberto Espinola Gimenez
    Cerro Porteno gjør sitt tredje bytte. Alberto Espinola erstattes av Fernando Romero.
    82'
    Inn: Adrian Martinez
    Ut: Robert Morales
    Cerro Porteno bytter ut Robert Morales med Adrian Martinez.
    82'
    Alan Rodriguez (Cerro Porteno) slår en corner fra venstre side på General Pablo Rojas.