Nathan-Dylan Saliba (CF Montreal) kommer seg fri på Saputo Stadium, men avslutningen går utenfor.
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) mottar sitt første gule kort for dagen på Saputo Stadium.
    13'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Kwadwo Opoku
    I Montreal får Kwadwo Opoku (CF Montreal) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    16'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Mark Allatin tildeler CF Montreal en corner. Mathieu Choiniere sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Mark Allatin signaliserer et frispark til CF Montreal.
    17'
    Mark Allatin signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til CF Montreal på halvdelen til Chicago Fire.
    20'
    Gult kort til Chicago Fire
    Mauricio Pineda
    Dommer Mark Allatin viser Mauricio Pineda (Chicago Fire) det gule kortet.
    20'
    Jules-Anthony Vilsaint (CF Montreal) slår en corner fra høyre side på Saputo Stadium.
    24'
    George Campbell
    CF Montreal angriper på Saputo Stadium. George Campbell header ballen i tverrliggeren!
    24'
    Jules-Anthony Vilsaint
    CF Montreal angriper, men avslutningen til Jules-Anthony Vilsaint går utenfor.
    25'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    26'
    26'
    27'
    Sjanse! CF Montreal avanserer forover, men Kwadwo Opoku avslutter utenfor.
    29'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Montreal fordi Mauricio Pineda får behandling for en skade på banen.
    30'
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Mauricio Pineda som kommer tilbake på banen i Montreal.
    32'
    CF Montreal angriper i Montreal, men blir avblåst for offside.
    33'
    Frispark Chicago Fire.
    34'
    38'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til CF Montreal.
    38'
    40'
    I Montreal slår Brian Gutierrez en corner fra venstre.
    45'+1
    Rafael Czichos
    Rafael Czichos (Chicago Fire) avanserer forover på Saputo Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Maren Haile-Selassie
    Chicago Fire avanserer forover i Montreal. Maren Haile-Selassie avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+4
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) løfter inn en corner fra høyre på Saputo Stadium.
    48'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Arnaud Souquet
    Sjanse i Montreal! Arnaud Souquet (Chicago Fire) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    53'
    En av Chicago Fires spillere går i offside.
    54'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Xherdan Shaqiri
    Ut: Maren Haile-Selassie
    Chicago Fire gjør sitt første bytte. Maren Haile-Selassie erstattes av Xherdan Shaqiri.
    57'
    Jules-Anthony Vilsaint vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    57'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Ariel Lassiter
    Ut: Lassi Lappalainen
    Lassi Lappalainen (CF Montreal) erstattes av Ariel Lassiter.
    58'
    Inn: Chinonso Offor
    Ut: Jules-Anthony Vilsaint
    Bytte for CF Montreal. Chinonso Offor kommer inn for Jules-Anthony Vilsaint på Saputo Stadium.
    58'
    Jules-Anthony Vilsaint er tilbake i kampen igjen.
    58'
    Chinonso Offor
    CF Montreal angriper i Montreal. Chinonso Offor fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Kei Kamara
    Chicago Fire angriper. Kei Kamara får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    Fabian Herbers
    Fabian Herbers (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Saputo Stadium, men klarer ikke å score.
    63'
    65'
    Brian Gutierrez
    Chicago Fire avanserer forover på Saputo Stadium og Brian Gutierrez kommer til avslutning. Headingen blir klarert av CF Montreal.
    68'
    68'
    70'
    Rafael Czichos ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    72'
    Rafael Czichos er på beina igjen og fortsetter kampen på Saputo Stadium.
    74'
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) slår en corner fra venstre side på Saputo Stadium.
    75'
    Kan CF Montreal utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    Ousmane Doumbia
    Ousmane Doumbia (Chicago Fire) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Inn: Romell Quioto
    Ut: Kwadwo Opoku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CF Montreal. Inn kommer Romell Quioto, mens Kwadwo Opoku tar plass på benken.
    77'
    Inn: Bryce Duke
    Ut: Zachary Brault-Guillard
    CF Montreal bytter ut Zachary Brault-Guillard med Bryce Duke.
    77'
    79'
    Fabian Herbers (Chicago Fire) får et gult kort av dommer Mark Allatin.
    80'
    Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Saputo Stadium.
    81'
    Bryce Duke
    Bryce Duke (CF Montreal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Chicago Fire må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CF Montreal.
    83'
    Chinonso Offor (CF Montreal) kommer seg fri på Saputo Stadium, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Inn: Jairo Torres
    Ut: Fabian Herbers
    Fotios Frank Klopas (Chicago Fire) gjør sitt andre bytte for dagen. Jairo Torres erstatter Fabian Herbers.
    85'
    86'
    Romell Quioto
    Romell Quioto (CF Montreal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Chicago Fire angriper i Montreal. Brian Gutierrez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    Chinonso Offor (CF Montreal) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    89'
    89'
    Inn: Georgios Koutsias
    Ut: Brian Gutierrez
    Chicago Fire gjør sitt tredje bytte. Brian Gutierrez erstattes av Georgios Koutsias.
    90'
    90'
    Bryce Duke
    Sjanse til CF Montreal! Bryce Duke er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    I Montreal slår Mathieu Choiniere en corner fra høyre.
    90'+1
    Hjørnespark til CF Montreal
    90'+2
    Romell Quioto (CF Montreal) løfter inn en corner fra venstre på Saputo Stadium.
    90'+2
    Ariel Lassiter
    CF Montreal angriper i Montreal. Ariel Lassiter avslutter på mål, men greier ikke å score.