Drew Fischer signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Kan CF Montreal utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    8'
    Drew Fischer tildeler CF Montreal en corner. Bryce Duke sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    11'
    Det blir farlig! Frispark for Inter Miami CF er nær straffområde.
    17'
    Lionel Messi
    Sjanse! Inter Miami CF avanserer forover, men Lionel Messi avslutter utenfor.
    18'
    19'
    Mål for CF Montreal!
    CF Montreal 1 - 0 Inter Miami
    Mål: Bryce Duke
    Målgivende: Jules-Anthony Vilsaint
    I Montreal tar CF Montreal ledelsen 1-0 etter et mål av Bryce Duke. Det er en fin assist fra Jules-Anthony Vilsaint.
    22'
    Skudd utenfor mål, Inter Miami
    27'
    Frispark til CF Montreal på halvdelen til Inter Miami CF.
    28'
    Ariel Lassiter
    CF Montreal angriper. Ariel Lassiter får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Skudd utenfor mål, CF Montreal
    29'
    Skudd på mål, CF Montreal
    30'
    30'
    CF Montreal 2 - 0 Inter Miami
    Mål: Jules-Anthony Vilsaint
    Målgivende: Ariel Lassiter
    Jules-Anthony Vilsaint setter ballen i mål og øker CF Montreals ledelse til 2-0 i Montreal. Ariel Lassiter var nest sist på ballen.
    32'
    I Montreal slår Mathieu Choiniere en corner fra høyre.
    37'
    Frispark CF Montreal.
    38'
    39'
    39'
    40'
    Dommer Drew Fischer venter med å sette i gang spillet fordi Lionel Messi ligger nede.
    41'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    43'
    Gult kort til CF Montreal
    Samuel Piette
    Samuel Piette (CF Montreal) mottar sitt første gule kort for dagen på Saputo Stadium.
    43'
    Lionel Messi er på beina igjen og fortsetter kampen på Saputo Stadium.
    44'
    Mål for Inter Miami!
    CF Montreal 2 - 1 Inter Miami
    Mål: Matias Rojas
    Mål! Matias Rojas holder Inter Miami CFet inne i kampen med en redusering til 2-1.
    44'
    Lionel Messi (Inter Miami CF) slår en corner fra venstre side på Saputo Stadium.
    45'+3
    CF Montreal 2 - 2 Inter Miami
    Mål: Luis Suarez
    Utligning! Luis Suarez setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2.
    45'+3
    46'
    46'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) løfter inn en corner fra høyre på Saputo Stadium.
    49'
    Hjørnespark til Inter Miami
    51'
    51'
    52'
    Inter Miami CFs Franco Negri blåses av for offside på Saputo Stadium.
    53'
    Gult kort til Inter Miami
    Sergey Krivtsov
    Sergey Krivtsov (Inter Miami CF) får et gult kort av dommer Drew Fischer.
    55'
    CF Montreal 2 - 3 Inter Miami
    Mål: Benjamin Cremaschi
    Målgivende: Matias Rojas
    Benjamin Cremaschi setter ballen i nettet og Inter Miami CF leder nå 2-3. Flott spill fra Matias Rojas før målet.
    59'
    61'
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    63'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Dominik Yankov
    Ut: Jules-Anthony Vilsaint
    CF Montreal gjør sitt første bytte. Jules-Anthony Vilsaint erstattes av Dominik Yankov.
    63'
    Drew Fischer tildeler CF Montreal en corner. Mathieu Choiniere sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    66'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Sergio Busquets
    Sergio Busquets (Inter Miami CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    69'
    69'
    71'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Robert Taylor
    Ut: Matias Rojas
    Gerardo Daniel Martino (Inter Miami CF) gjør sitt første bytte for dagen. Robert Taylor erstatter Matias Rojas.
    71'
    Inn: David Ruiz
    Ut: Benjamin Cremaschi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Miami CF. Inn kommer David Ruiz, mens Benjamin Cremaschi tar plass på benken.
    72'
    Inn: Rida Zouhir
    Ut: Ariel Lassiter
    CF Montreal bytter ut Ariel Lassiter med Rida Zouhir. Dette er det andre byttet som Laurent Courtois gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Enzo Joaquin Sosa Romanuk
    Ut: Fernando Alvarez
    Laurent Courtois gjør dagens tredje bytte i Montreal, når han tar ut Fernando Alvarez og setter inn Enzo Joaquin Sosa Romanuk.
    73'
    Inn: Sunusi Ibrahim
    Ut: Mason Toye
    Bytte for CF Montreal. Sunusi Ibrahim kommer inn for Mason Toye på Saputo Stadium.
    74'
    Enzo Joaquin Sosa Romanuk
    Enzo Joaquin Sosa Romanuk (CF Montreal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) slår en corner fra høyre side på Saputo Stadium.
    76'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    77'
    En av Inter Miami CFs spillere blir avblåst for offside på Saputo Stadium.
    78'
    Sunusi Ibrahim
    CF Montreal angriper, men avslutningen til Sunusi Ibrahim går utenfor.
    78'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Montreal fordi Sergey Krivtsov får behandling for en skade på banen.
    79'
    Inn: Ryan Sailor
    Ut: Sergey Krivtsov
    Gerardo Daniel Martino (Inter Miami CF) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Ryan Sailor erstatter Sergey Krivtsov som sannsynligvis er skadet.
    79'
    Inn: Yannick Bright
    Ut: Julian Gressel
    Inter Miami CF bytter ut Julian Gressel med Yannick Bright. Dette er det fjerde byttet som Gerardo Daniel Martino gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    82'
    83'
    Dommer Drew Fischer ser at linjemannen løfter flagget, og Inter Miami CFs Lionel Messi blåses av for offside.
    84'
    86'
    Frisparket tildelt Inter Miami CF er farlig nær CF Montreals målområde.
    87'
    Målsjanse! Lionel Messi (Inter Miami CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    89'
    90'
    Inn: Leonardo Campana
    Ut: Luis Suarez
    Bytte for Inter Miami CF. Leonardo Campana kommer inn for Luis Suarez på Saputo Stadium.
    90'+1
    Sjanse til Inter Miami CF! Lionel Messi er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) slår en corner fra venstre side på Saputo Stadium.