Atlanta United FC angriper i Charlotte, NC. Aleksey Miranchuk fyrer av et skudd som går utenfor.
    Sjanse! Charlotte FC avanserer forover, men Ashley Westwood avslutter utenfor.
    Alexandre Silva
    Alexandre Silva (Atlanta United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Pep Biel
    Sjanse i Charlotte, NC! Pep Biel (Charlotte FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    24'
    Charlotte FC får tildelt et hjørnespark
    Jere Uronen
    Alexis Da Silva tildeler Charlotte FC en corner. Jere Uronen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Bartosz Slisz
    Atlanta United FC angriper, men avslutningen til Bartosz Slisz går utenfor.
    28'
    29'
    29'
    Alexandre Silva ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Atlanta United FC slipper å klare seg uten Alexandre Silva som kommer tilbake på banen i Charlotte, NC.
    34'
    Skudd på mål, Atlanta United FC
    Jamal Thiare
    Atlanta United FC avanserer forover og Jamal Thiare kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    37'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    37'
    Saba Lobzhanidze
    Atlanta United FC angriper på Bank of America Stadium. Saba Lobzhanidze header utenfor.
    39'
    Atlanta United FC får tildelt et hjørnespark
    42'
    Gult kort til Atlanta United FC
    Stian Gregersen
    Dommeren gir Stian Gregersen (Atlanta United FC) et gult kort.
    42'
    Charlotte FC blir avblåst for offside
    En av Charlotte FCs spillere blir avblåst for offside på Bank of America Stadium.
    45'
    45'+1
    45'+1
    45'+3
    I Charlotte, NC slår Saba Lobzhanidze en corner fra høyre.
    49'
    Charlotte FC får tildelt et frispark
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    51'
    Sjanse til Atlanta United FC! Alexandre Silva er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    51'
    Aleksey Miranchuk (Atlanta United FC) slår en corner fra venstre side på Bank of America Stadium.
    52'
    Saba Lobzhanidze (Atlanta United FC) kommer seg fri på Bank of America Stadium, men avslutningen går utenfor.
    52'
    53'
    53'
    Mål for Atlanta United FC!
    Charlotte FC 0 - 1 Atlanta United FC
    Mål: Ajani Fortune
    Målgivende: Alexandre Silva
    Mål! Atlanta United FC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Ajani Fortune på Bank of America Stadium. Flott spill fra Alexandre Silva før målet.
    55'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Patrick Agyemang
    Ut: Karol Swiderski
    Karol Swiderski (Charlotte FC) erstattes av Patrick Agyemang.
    56'
    Inn: Djibril Diani
    Ut: Brandt James Bronico
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Charlotte FC. Inn kommer Djibril Diani, mens Brandt James Bronico tar plass på benken.
    57'
    58'
    59'
    59'
    Pep Biel
    Charlotte FC angriper. Pep Biel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    Djibril Diani
    Dommer Alexis Da Silva ser at linjemannen løfter flagget, og Charlotte FCs Djibril Diani blåses av for offside.
    63'
    65'
    Patrick Agyemang
    Patrick Agyemang (Charlotte FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Dax McCarty
    Ut: Alexandre Silva
    Atlanta United FC gjør sitt første bytte. Alexandre Silva erstattes av Dax McCarty.
    65'
    Ajani Fortune vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    70'
    73'
    Inn: Luis Abram
    Ut: Ajani Fortune
    Rob Valentino (Atlanta United FC) tar ut Ajani Fortune som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Luis Abram.
    74'
    Inn: Daniel Rios
    Ut: Jamal Thiare
    Rob Valentino gjør dagens tredje bytte i Charlotte, NC, når han tar ut Jamal Thiare og setter inn Daniel Rios.
    74'
    Atlanta United FC blir avblåst for offside
    Atlanta United FC angriper i Charlotte, NC, men blir avblåst for offside.
    77'
    Inn: Brandon Cambridge
    Ut: Liel Abada
    Charlotte FC bytter ut Liel Abada med Brandon Cambridge.
    78'
    Inn: Iuri Tavares
    Ut: Kerwin Vargas
    Charlotte FC bytter ut Kerwin Vargas med Iuri Tavares. Dette er det fjerde byttet som Dean Smith gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Junior Urso
    Ut: Pep Biel
    Bytte for Charlotte FC. Junior Urso kommer inn for Pep Biel på Bank of America Stadium.
    80'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Daniel Rios
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    I Charlotte, NC header Patrick Agyemang (Charlotte FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    85'
    Daniel Rios
    86'
    90'
    Inn: Tyler Wolff
    Ut: Aleksey Miranchuk
    Atlanta United FC gjør sitt fjerde bytte. Aleksey Miranchuk erstattes av Tyler Wolff.
    90'+1
    Jere Uronen
    I Charlotte, NC slår Jere Uronen en corner fra venstre.
    90'+3
    Tyler Wolff
    Målsjanse på Bank of America Stadium! Tyler Wolff fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.