Cucho Hernandez (Columbus Crew SC) kommer seg fri på Bank of America Stadium, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Frispark for Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    4'
    Christopher Calderon signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    6'
    Patrick Agyemang
    Sjanse! Charlotte FC avanserer forover, men Patrick Agyemang avslutter utenfor.
    7'
    Columbus Crew SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    I Charlotte, NC slår Diego Rossi en corner fra høyre.
    9'
    Diego Rossi
    Columbus Crew SC avanserer forover og Diego Rossi får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    9'
    Gult kort til Charlotte FC
    Ashley Westwood
    Ashley Westwood (Charlotte FC) pådrar seg et gult kort.
    12'
    Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    13'
    Cucho Hernandez (Columbus Crew SC) kommer til en målsjanse på Bank of America Stadium, men klarer ikke å score.
    14'
    Columbus Crew SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Charlotte FC.
    15'
    Brecht Dejaegere (Charlotte FC) løfter inn en corner fra venstre på Bank of America Stadium.
    17'
    Djibril Diani
    Målsjanse! Djibril Diani (Charlotte FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Rudy Camacho ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    18'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Derrick Jones
    Ut: Rudy Camacho
    Wilfried Nancy (Columbus Crew SC) tar ut Rudy Camacho som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Derrick Jones.
    19'
    Skudd på mål, Charlotte FC
    20'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Christopher Calderon signaliserer et frispark til Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    21'
    Spillet på Bank of America Stadium er stoppet midlertidig fordi Christian Ramirez ligger nede.
    22'
    Inn: Maximilian Arfsten
    Ut: Christian Ramirez
    Maximilian Arfsten (Columbus Crew SC) erstatter Christian Ramirez som ser ut til å måtte forlate Bank of America Stadium med en skade.
    24'
    Charlotte FC angriper, men Christopher Calderon blåser for offside.
    25'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    27'
    Rødt kort!
    Spilleren får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    27'
    Rødt kort til Columbus Crew
    Derrick Jones
    Utvisning! Columbus Crew SC må klare seg uten Derrick Jones resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    27'
    I Charlotte, NC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    31'
    Frisparket tildelt Charlotte FC er farlig nær Columbus Crew SCs målområde.
    36'
    37'
    38'
    39'
    Christopher Calderon signaliserer et frispark til Columbus Crew SC.
    42'
    En av Charlotte FCs spillere blir avblåst for offside på Bank of America Stadium.
    43'
    Frispark til Columbus Crew SC på halvdelen til Charlotte FC.
    45'
    Columbus Crew SC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'
    Frispark Columbus Crew SC.
    45'+2
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Kerwin Vargas
    I Charlotte, NC får Kerwin Vargas (Charlotte FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'+3
    45'+3
    Dommer Christopher Calderon venter med å sette i gang spillet fordi Scott Arfield ligger nede.
    45'+4
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Iuri Tavares
    Ut: Scott Arfield
    Det virker som Scott Arfield ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Iuri Tavares.
    45'+5
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) slår en corner fra høyre side på Bank of America Stadium.
    45'+6
    45'+10
    I Charlotte, NC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+10
    Målet til Columbus Crew sjekkes av VAR
    45'+13
    Målet til Columbus Crew blir annullert
    45'+14
    Straffe til Charlotte FC
    45'+15
    Gult kort til Columbus Crew
    Yaw Yeboah
    Yaw Yeboah (Columbus Crew SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+16
    Diego Rossi
    Dommer Christopher Calderon gir Diego Rossi (Columbus Crew SC) et gult kort.
    45'+16
    Charlotte FC får straffe på Bank of America Stadium. Iuri Tavares mislykkes med å sette den i mål!
    45'+17
    Inn: Yevhen Cheberko
    Ut: Yaw Yeboah
    Columbus Crew SC gjør sitt tredje bytte. Yaw Yeboah erstattes av Yevhen Cheberko.
    46'
    Maximilian Arfsten
    Maximilian Arfsten (Columbus Crew SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    50'
    53'
    Charlotte FC angriper, men avslutningen til Kerwin Vargas går utenfor.
    53'
    Evan Bush
    Evan Bush (Columbus Crew SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    57'
    59'
    59'
    Patrick Agyemang (Charlotte FC) header ballen mot mål, men Columbus Crew SC klarerer.
    61'
    61'
    63'
    Frispark Charlotte FC.
    65'
    66'
    Diego Rossi
    Columbus Crew SC angriper, men avslutningen til Diego Rossi går utenfor.
    68'
    68'
    Iuri Tavares
    Dommeren gir Iuri Tavares (Charlotte FC) et gult kort.
    69'
    Inn: Nikola Petkovic
    Ut: Brecht Dejaegere
    Charlotte FC bytter ut Brecht Dejaegere med Nikola Petkovic.
    69'
    Christopher Calderon tildeler Charlotte FC en corner. Ashley Westwood sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    73'
    73'
    Frispark til Charlotte FC på halvdelen til Columbus Crew SC.
    74'
    76'
    Columbus Crew SC fosser fremover, men Christopher Calderon blåser for offside på Bank of America Stadium.
    77'
    Sjanse! Charlotte FC avanserer forover, men Ashley Westwood avslutter utenfor.
    79'
    80'
    Patrick Agyemang (Charlotte FC) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) slår en corner fra høyre side på Bank of America Stadium.
    81'
    81'
    83'
    Mål for Charlotte FC!
    Charlotte FC 1 - 0 Columbus Crew
    Mål: Ashley Westwood
    Målgivende: Joao Pedro
    Mål! Charlotte FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Ashley Westwood på Bank of America Stadium. Flott spill fra Joao Pedro før målet.
    83'
    85'
    Joao Pedro
    Joao Pedro (Charlotte FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Inn: Marino Hinestroza
    Ut: Cucho Hernandez
    Wilfried Nancy gjør dagens fjerde bytte i Charlotte, NC, når han tar ut Cucho Hernandez og setter inn Marino Hinestroza.
    88'
    Charlotte FC 2 - 0 Columbus Crew
    Mål: Patrick Agyemang
    Målgivende: Djibril Diani
    Mål! Patrick Agyemang øker Charlotte FCs ledelse til 2-0 på Bank of America Stadium. Djibril Diani var nest sist på ballen.
    88'
    Inn: Will Sands
    Ut: Diego Rossi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew SC. Inn kommer Will Sands, mens Diego Rossi tar plass på benken.