1-1
    Charlotte FC får tildelt et frispark
    I Charlotte, NC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    4'
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark Charlotte FC.
    7'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    George Marks
    8'
    Skudd på mål, NY Red Bulls
    Luquinhas
    Målsjanse til NY Red Bulls! Luquinhas treffer mål, men keeper redder.
    8'
    8'
    NY Red Bulls får tildelt et frispark
    Frispark til NY Red Bulls på halvdelen til Charlotte FC.
    11'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    Carlos Miguel
    15'
    Skudd på mål, Charlotte FC
    McKinze Gaines
    Sjanse i Charlotte, NC! McKinze Gaines (Charlotte FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    16'
    Charlotte FC får tildelt et hjørnespark
    Brandt James Bronico
    I Charlotte, NC slår Brandt James Bronico en corner fra høyre.
    16'
    Marcos De Oliveira tildeler Charlotte FC en corner. Brandt James Bronico sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    17'
    Andres Reyes ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    18'
    Andres Reyes er på beina igjen og fortsetter kampen.
    20'
    Det blir farlig! Frispark for NY Red Bulls er nær straffområde.
    21'
    23'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Charlotte, NC fordi Omir Fernandez får behandling for en skade på banen.
    24'
    Omir Fernandez er tilbake på banen igjen.
    25'
    29'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    29'
    NY Red Bulls får tildelt et hjørnespark
    John Tolkin
    John Tolkin (NY Red Bulls) slår en corner fra høyre side på Bank of America Stadium.
    32'
    32'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Charlotte FC.
    34'
    35'
    35'
    Omir Fernandez
    NY Red Bulls fosser forover og Omir Fernandez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    Elias Manoel
    Elias Manoel (NY Red Bulls) avanserer forover på Bank of America Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Skudd utenfor mål, NY Red Bulls
    Luquinhas
    Målsjanse! Luquinhas (NY Red Bulls) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Gult kort til Charlotte FC
    Nuno Valente Santos
    Dommer Marcos De Oliveira viser Nuno Valente Santos (Charlotte FC) det gule kortet.
    36'
    Frispark NY Red Bulls.
    36'
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    43'
    Mål for NY Red Bulls!
    Charlotte FC 0 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Elias Manoel
    Elias Manoel dundrer ballen i mål og NY Red Bulls tar ledelsen 0-1 på Bank of America Stadium.
    43'
    45'+2
    Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    45'+3
    Gult kort til NY Red Bulls
    Dylan Nealis
    Dylan Nealis (NY Red Bulls) mottar sitt første gule kort for dagen på Bank of America Stadium.
    45'+3
    Skudd utenfor mål, Charlotte FC
    Charlotte FC avanserer forover i Charlotte, NC. McKinze Gaines avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    49'
    Cameron Harper
    Målsjanse på Bank of America Stadium! Cameron Harper fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Cameron Harper (NY Red Bulls) kommer til en målsjanse på Bank of America Stadium, men klarer ikke å score.
    49'
    52'
    53'
    54'
    55'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Charlotte FC like utenfor NY Red Bulls-området.
    55'
    Elias Manoel (NY Red Bulls) får et gult kort av dommer Marcos De Oliveira.
    56'
    Spillet på Bank of America Stadium er stoppet midlertidig fordi Sean Nealis ligger nede.
    58'
    60'
    NY Red Bulls slipper å klare seg uten Sean Nealis som kommer tilbake på banen igjen.
    60'
    62'
    Enzo Copetti
    Enzo Nahuel Copetti (Charlotte FC) pådrar seg et gult kort.
    62'
    John Tolkin
    Dommeren gir John Tolkin (NY Red Bulls) et gult kort.
    63'
    Derrick Jones
    Dommer Marcos De Oliveira gir Derrick Jones (Charlotte FC) et gult kort.
    64'
    64'
    64'
    Cameron Harper (NY Red Bulls) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bank of America Stadium.
    65'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    66'
    Ikke rødt kort likevel
    67'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Vinicius Mello
    Ut: McKinze Gaines
    Christian Lattanzio (Charlotte FC) gjør sitt første bytte for dagen. Vinicius Mello erstatter McKinze Gaines.
    68'
    Cameron Harper er tilbake i kampen igjen.
    69'
    69'
    NY Red Bulls blir avblåst for offside
    NY Red Bulls angriper i Charlotte, NC, men blir avblåst for offside.
    71'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Dante Vanzeir
    Ut: Cameron Harper
    Dante Vanzeir (NY Red Bulls) erstatter Cameron Harper som ser ut til å måtte forlate Bank of America Stadium med en skade.
    71'
    72'
    Frispark til Charlotte FC på halvdelen til NY Red Bulls.
    72'
    74'
    NY Red Bulls scorer selvmål!
    Charlotte FC 1 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Andres Reyes
    Andres Reyes utligner til 1-1 på Bank of America Stadium.
    74'
    78'
    Inn: Tom Barlow
    Ut: Elias Manoel
    NY Red Bulls bytter ut Elias Manoel med Tom Barlow.
    78'
    Inn: Kyle Duncan
    Ut: Dylan Nealis
    Gerhard Struber gjør dagens tredje bytte i Charlotte, NC, når han tar ut Dylan Nealis og setter inn Kyle Duncan.
    78'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    78'
    Kyle Duncan
    Kyle Duncan (NY Red Bulls) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    80'
    Kerwin Vargas
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Inn: Benjamin Bender
    Ut: Nuno Valente Santos
    Nuno Valente Santos (Charlotte FC) erstattes av Benjamin Bender.
    81'
    Kan Charlotte FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    83'
    84'
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) løfter inn en corner fra venstre på Bank of America Stadium.
    86'
    Jaylin Lindsey
    86'
    87'
    Charlotte FC blir avblåst for offside
    Offside! Enzo Nahuel Copetti blir vinket av og Charlotte FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    88'
    Inn: Hassan Ndam
    Ut: Omir Fernandez
    NY Red Bulls bytter ut Omir Fernandez med Hassan Ndam. Dette er det fjerde byttet som Gerhard Struber gjør i dagens kamp.
    88'
    88'
    Tom Barlow
    Sjanse til NY Red Bulls! Tom Barlow er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    90'
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) slår en corner fra høyre side på Bank of America Stadium.
    90'+2
    90'+4
    Dommer Marcos De Oliveira venter med å sette i gang spillet fordi John Tolkin ligger nede.
    90'+6
    John Tolkin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Charlotte, NC.