Frispark til Brentford FC på halvdelen til Chelsea FC.
    Andrew Madley signaliserer et frispark til Brentford FC.
    17'
    Ben Chilwell (Chelsea FC) løfter inn en corner fra høyre på Stamford Bridge.
    19'
    Andrew Madley tildeler Chelsea FC en corner. Ben Chilwell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Thiago Silva
    Thiago Silva (Chelsea FC) kommer til avslutning på Stamford Bridge, men headingen blir reddet.
    23'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Ben Mee
    Ben Mee (Brentford FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Enzo Jeremias Fernandez
    Sjanse i London! Enzo Jeremias Fernandez (Chelsea FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    I London slår Ben Chilwell en corner fra høyre.
    32'
    N'Golo Kante
    Målsjanse! N'Golo Kante (Chelsea FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Andrew Madley signaliserer et frispark til Chelsea FC på egen banehalvdel.
    33'
    Raheem Sterling
    Chelsea FC angriper, men avslutningen til Raheem Sterling går utenfor.
    34'
    Kan Chelsea FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Mathias Jensen (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på Stamford Bridge.
    37'
    Chelsea scorer selvmål!
    Chelsea 0 - 1 Brentford
    Mål: Cesar Azpilicueta
    Selvmål! Cesar Azpilicueta er dagens uheldigste i London, der stillingen nå er 0-1.
    37'
    Frispark for Chelsea FC på egen banehalvdel.
    40'
    Sjanse! Chelsea FC avanserer forover, men Thiago Silva avslutter utenfor.
    43'
    Brentford FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    44'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Mykhailo Mudryk
    Ut: Conor Gallagher
    Chelsea FC bytter ut Conor Gallagher med Mykhailo Mudryk.
    46'
    Inn: Pierre-Emerick Aubameyang
    Ut: Cesar Azpilicueta
    Frank Lampard (Chelsea FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Pierre-Emerick Aubameyang erstatter Cesar Azpilicueta.
    46'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Gult kort til Brentford
    Mathias Jensen
    Dommer Andrew Madley gir Mathias Jensen (Brentford FC) et gult kort.
    46'
    Andrew Madley signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    46'
    Brentford FC angriper, men Andrew Madley blåser for offside.
    47'
    N'Golo Kante (Chelsea FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    I London slår Mykhailo Mudryk en corner fra venstre.
    52'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Målsjanse på Stamford Bridge! Pierre-Emerick Aubameyang fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    Pierre-Emerick Aubameyang (Chelsea FC) header utenfor.
    55'
    Frispark Chelsea FC.
    56'
    Thiago Silva (Chelsea FC) kommer til en målsjanse på Stamford Bridge, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    57'
    58'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Chelsea FC angriper i London. Pierre-Emerick Aubameyang avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    60'
    Frisparket tildelt Chelsea FC er farlig nær Brentford FCs målområde.
    61'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Shandon Baptiste
    Ut: Mathias Jensen
    Thomas Frank gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Mathias Jensen og setter inn Shandon Baptiste.
    62'
    Inn: Mikkel Damsgaard
    Ut: Frank Onyeka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Mikkel Damsgaard, mens Frank Onyeka tar plass på benken.
    62'
    Inn: Bryan Mbeumo
    Ut: Yoane Wissa
    Brentford FC gjør sitt tredje bytte. Yoane Wissa erstattes av Bryan Mbeumo.
    62'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    64'
    Andrew Madley tildeler Brentford FC en corner. Bryan Mbeumo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Bryan Mbeumo
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) kommer til en målsjanse på Stamford Bridge, men klarer ikke å score.
    67'
    72'
    Rico Henry
    Dommeren gir Rico Henry (Brentford FC) et gult kort.
    73'
    Gult kort til Chelsea
    Wesley Fofana
    Wesley Fofana (Chelsea FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stamford Bridge.
    73'
    Mål for Brentford!
    Chelsea 0 - 2 Brentford
    Mål: Bryan Mbeumo
    Målgivende: Shandon Baptiste
    Brentford FC går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Bryan Mbeumo. Flott spill fra Shandon Baptiste før målet.