Victor Rivas signaliserer et frispark til CF Montreal på egen banehalvdel.
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.
    11'
    Francisco Calvo
    Chicago Fire angriper og Francisco Calvo får avsluttet. Headingen treffer ikke CF Montreal-målet.
    11'
    Rudy Camacho ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    11'
    Rudy Camacho er på beina igjen og fortsetter kampen.
    12'
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    14'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Chicago Fire like utenfor CF Montreal-området.
    17'
    Gult kort til CF Montreal
    Rudy Camacho
    Rudy Camacho (CF Montreal) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Robert Beric
    I Chicago header Robert Beric (Chicago Fire) mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Sunusi Ibrahim
    Sunusi Ibrahim (CF Montreal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Bjørn Maars Johnsen
    CF Montreal angriper i Chicago. Bjorn Johnsen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Djordje Mihailovic (CF Montreal) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    21'
    23'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Zorhan Bassong
    CF Montreal angriper i Chicago. Zorhan Bassong fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    26'
    Francisco Calvo (Chicago Fire) header mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    Brian Gutierrez
    Sjanse i Chicago! Brian Gutierrez (Chicago Fire) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til CF Montreal.
    29'
    30'
    Alvaro Medran
    Målsjanse på Soldier Field! Alvaro Medran fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    I Chicago slår Alvaro Medran en corner fra venstre.
    34'
    34'
    En av Chicago Fires spillere går i offside.
    35'
    35'
    36'
    Victor Rivas tildeler CF Montreal en corner. Djordje Mihailovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Chicago Fire angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    40'
    40'
    Chicago Fire angriper i Chicago, men blir avblåst for offside.
    43'
    43'
    Frisparket tildelt Chicago Fire er farlig nær CF Montreals målområde.
    44'
    45'+1
    Bjorn Johnsen (CF Montreal) prøver å heade ballen i mål på Soldier Field, men mislykkes.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Chicago Fire angriper, men Victor Rivas blåser for offside.
    47'
    Kan Chicago Fire utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    47'
    En av Chicago Fires spillere blir avblåst for offside.
    47'
    Luka Stojanovic
    Luka Stojanovic (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    48'
    50'
    50'
    52'
    I Chicago får Brian Gutierrez (Chicago Fire) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    56'
    56'
    Victor Rivas tildeler Chicago Fire en corner. Alvaro Medran sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    58'
    En av Chicago Fires spillere blir avblåst for offside på Soldier Field.
    59'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Ignacio Aliseda
    Ut: Brian Gutierrez
    Brian Gutierrez (Chicago Fire) erstattes av Ignacio Aliseda.
    59'
    59'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Mason Toye
    Ut: Sunusi Ibrahim
    Wilfried Nancy gjør dagens første bytte i Chicago, når han tar ut Sunusi Ibrahim og setter inn Mason Toye.
    60'
    Inn: Samuel Piette
    Ut: Ahmed Hamdi Hussein Hafez
    CF Montreal bytter ut Ahmed Hamdi med Samuel Piette.
    60'
    62'
    Victor Wanyama
    Dommeren gir Victor Wanyama (CF Montreal) et gult kort.
    62'
    Chicago Fire fosser fremover, men Victor Rivas blåser for offside på Soldier Field.
    63'
    64'
    Frispark i en god posisjon for Chicago Fire!
    64'
    66'
    Gaston Gimenez
    Chicago Fire angriper på Soldier Field, men Gaston Gimenez header utenfor.
    66'
    Chicago Fire fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    Gaston Gimenez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    70'
    Miguel Navarro (Chicago Fire) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Soldier Field.
    71'
    Gaston Gimenez er på beina igjen og fortsetter kampen på Soldier Field.
    71'
    72'
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Miguel Navarro som kommer tilbake på banen i Chicago.
    72'
    Bjorn Johnsen (CF Montreal) avanserer forover på Soldier Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    Fabian Herbers
    Sjanse i Chicago! Fabian Herbers (Chicago Fire) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    Målsjanse på Soldier Field! Fabian Herbers fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    75'
    75'
    Spillet på Soldier Field er stoppet midlertidig fordi Djordje Mihailovic ligger nede.
    76'
    Inn: Chinonso Offor
    Ut: Robert Beric
    Chicago Fire bytter ut Robert Beric med Chinonso Offor. Dette er det andre byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Jonathan Bornstein
    Ut: Miguel Navarro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Jonathan Bornstein, mens Miguel Navarro tar plass på benken.
    77'
    Djordje Mihailovic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Soldier Field.
    78'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    79'
    80'
    Francisco Calvo (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Victor Rivas tildeler Chicago Fire en corner. Gaston Gimenez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Chicago Fire angriper. Alvaro Medran får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    86'
    Mål for CF Montreal!
    Chicago Fire 0 - 1 CF Montreal
    Mål: Mason Toye
    Målgivende: Zorhan Bassong
    Mål! CF Montreal tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Mason Toye. Zorhan Bassong sto for den målgivende pasningen.
    87'
    88'
    Chicago Fire angriper på Soldier Field. Luka Stojanovic header utenfor.
    89'
    Inn: Joaquin Torres
    Ut: Djordje Mihailovic
    Wilfried Nancy (CF Montreal) gjør sitt tredje bytte for dagen. Joaquin Torres erstatter Djordje Mihailovic.
    89'
    90'
    Chinonso Offor
    Chicago Fire fosser forover og Chinonso Offor fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Chicago fordi Zorhan Bassong får behandling for en skade på banen.
    90'+4
    Zorhan Bassong ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Chicago.