Frispark til CF Montreal på halvdelen til Chicago Fire.
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 0 CF Montreal
    Mål: Brian Gutierrez
    Målgivende: Georgios Koutsias
    Brian Gutierrez setter ballen i nettet og Chicago Fire leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Georgios Koutsias.
    9'
    Målet til Chicago Fire sjekkes av VAR
    10'
    Målet til Chicago Fire blir stående
    10'
    11'
    Chicago Fire 2 - 0 CF Montreal
    Mål: Maren Haile-Selassie
    Målgivende: Xherdan Shaqiri
    Mål! Maren Haile-Selassie øker Chicago Fires ledelse til 2-0 på Soldier Field. Xherdan Shaqiri sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Frispark CF Montreal.
    13'
    Malik Badawi signaliserer et frispark til CF Montreal.
    13'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Malik Badawi tildeler CF Montreal en corner. Bryce Duke sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    15'
    Mason Toye
    Mason Toye (CF Montreal) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    18'
    19'
    Brian Gutierrez
    Chicago Fire angriper i Chicago. Brian Gutierrez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    19'
    CF Montreal fosser fremover, men Malik Badawi blåser for offside på Soldier Field.
    22'
    Malik Badawi signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    26'
    CF Montreal må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Chicago Fire.
    33'
    Chicago Fire 3 - 0 CF Montreal
    Mål: Xherdan Shaqiri
    Målgivende: Maren Haile-Selassie
    Mål! Chicago Fire øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Xherdan Shaqiri på Soldier Field. Flott spill fra Maren Haile-Selassie før målet.
    34'
    34'
    Gult kort til Chicago Fire
    Rafael Czichos
    Dommer Malik Badawi gir Rafael Czichos (Chicago Fire) et gult kort.
    35'
    Straffe til CF Montreal
    36'
    Ariel Lassiter (CF Montreal) bommer på straffe!
    36'
    VAR sjekker om det er straffe til CF Montreal
    37'
    Ingen straffe til CF Montreal
    37'
    Frispark i en god posisjon for CF Montreal!
    39'
    Nathan-Dylan Saliba
    CF Montreal avanserer forover i Chicago. Nathan-Dylan Saliba avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    42'
    Zachary Brault-Guillard
    Målsjanse! Zachary Brault-Guillard (CF Montreal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    I Chicago slår Bryce Duke en corner fra høyre.
    45'
    Skudd utenfor mål, CF Montreal
    45'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Chinonso Offor
    Ut: Gabriele Corbo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CF Montreal. Inn kommer Chinonso Offor, mens Gabriele Corbo tar plass på benken.
    46'
    Inn: Samuel Piette
    Ut: Victor Wanyama
    Victor Wanyama (CF Montreal) erstattes av Samuel Piette.
    46'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Jairo Torres
    Ut: Gaston Gimenez
    Bytte for Chicago Fire. Jairo Torres kommer inn for Gaston Gimenez på Soldier Field.
    46'
    Inn: Aaron Herrera
    Ut: Bryce Duke
    CF Montreal bytter ut Bryce Duke med Aaron Herrera. Dette er det tredje byttet som Hernan Losada gjør i dagens kamp.
    46'
    Chinonso Offor
    Chinonso Offor (CF Montreal) header ballen mot mål, men Chicago Fire klarerer.
    47'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    En av Chicago Fires spillere går i offside.
    50'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    51'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Målsjanse til CF Montreal! Chinonso Offor treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    Inn: Kei Kamara
    Ut: Brian Gutierrez
    Chicago Fire bytter ut Brian Gutierrez med Kei Kamara.
    56'
    Kan CF Montreal utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    Arnaud Souquet
    Arnaud Souquet (Chicago Fire) mottar sitt første gule kort for dagen på Soldier Field.
    56'
    Skudd på mål, CF Montreal
    57'
    57'
    Inn: Ahmed Hamdi Hussein Hafez
    Ut: Kwadwo Opoku
    Hernan Losada (CF Montreal) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ahmed Hamdi Hussein Hafez erstatter Kwadwo Opoku.
    58'
    60'
    Ahmed Hamdi Hussein Hafez (CF Montreal) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    61'
    62'
    62'
    Xherdan Shaqiri
    Sjanse i Chicago! Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Hjørnespark til CF Montreal
    63'
    63'
    66'
    Inn: Daniel Aceves
    Ut: Maren Haile-Selassie
    Chicago Fire gjør sitt tredje bytte. Maren Haile-Selassie erstattes av Daniel Aceves.
    67'
    Inn: Robert Jonathan Dean Jr
    Ut: Arnaud Souquet
    Fotios Frank Klopas gjør dagens fjerde bytte i Chicago, når han tar ut Arnaud Souquet og setter inn Robert Jonathan Dean Jr.
    67'
    Nathan-Dylan Saliba (CF Montreal) kommer seg fri på Soldier Field, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Gult kort til CF Montreal
    Chinonso Offor (CF Montreal) får et gult kort av dommer Malik Badawi.
    70'
    Mason Toye
    Mason Toye (CF Montreal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    70'
    Nathan-Dylan Saliba (CF Montreal) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    74'
    74'
    Inn: Missael Rodriguez
    Ut: Georgios Koutsias
    Chicago Fire bytter ut Georgios Koutsias med Missael Rodriguez. Dette er det femte byttet som Fotios Frank Klopas gjør i dagens kamp.
    76'
    78'
    Mauricio Pineda
    Dommer Malik Badawi viser Mauricio Pineda (Chicago Fire) det gule kortet.
    78'
    Mason Toye ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Inn: Jules-Anthony Vilsaint
    Ut: Mason Toye
    Det virker som Mason Toye ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Jules-Anthony Vilsaint.
    80'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Chinonso Offor (CF Montreal) vrir seg av smerte i gresset.
    81'
    Malik Badawi tildeler CF Montreal en corner. Aaron Herrera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Chinonso Offor er på beina igjen og fortsetter kampen på Soldier Field.
    82'
    83'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    Jules-Anthony Vilsaint
    Sjanse! CF Montreal avanserer forover, men Jules-Anthony Vilsaint avslutter utenfor.