1-0
2-0
2-1
    Kampen har startet.
    Christopher Wehan (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Park.
    5'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Ismail Elfath tildeler San Jose Earthquakes en corner. Magnus Eriksson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    I Bridgeview har et frispark blitt tildelt San Jose Earthquakeset.
    8'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    12'
    Dommer Ismail Elfath venter med å sette i gang spillet fordi Shea Salinas ligger nede.
    12'
    Valeri Qazaishvili
    Sjanse i Bridgeview! Valeri Qazaishvili (San Jose Earthquakes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Fatai Alashe
    Ut: Shea Salinas
    San Jose Earthquakes bytter ut Shea Salinas som ikke ser ut til å kunne fortsette. Mikael Stahre blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Fatai Alashe.
    14'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    17'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    19'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Christopher Wehan (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Toyota Park.
    25'
    Aleksandar Katai
    Chicago Fire fosser forover og Aleksandar Katai fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Alan Gordon
    Målgivende: Luis Solignac
    Mål! Alan Gordon (Chicago Fire) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Toyota Park. Det er en fin assist fra Luis Solignac.
    29'
    Chicago Fire fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    32'
    Dommer Ismail Elfath ser at linjemannen løfter flagget, og Chicago Fires Aleksandar Katai blåses av for offside.
    36'
    36'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    38'
    Danny Hoesen
    I Bridgeview header Danny Hoesen (San Jose Earthquakes) mot mål, men ballen går utenfor.
    38'
    39'
    Patrick McLain ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    42'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Richard Sanchez
    Ut: Patrick McLain
    Det virker som Patrick McLain ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Richard Sanchez.
    44'
    Magnus Eriksson
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Magnus Eriksson går utenfor.
    45'+3
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    45'+5
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Fatai Alashe
    Fatai Alashe (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+5
    Målsjanse! Aleksandar Katai (Chicago Fire) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+6
    46'
    Chicago Fire 2 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Aleksandar Katai
    Målgivende: Brandt James Bronico
    Aleksandar Katai øker Chicago Fires ledelse til 2-0! Brandt Bronico sto for den målgivende pasningen.
    49'
    Inn: Tommy Thompson
    Ut: Christopher Wehan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Tommy Thompson, mens Christopher Wehan tar plass på benken.
    52'
    54'
    56'
    skyter i stolpen! Stor sjanse for Chicago Fire i Bridgeview.
    57'
    57'
    Gult kort til Chicago Fire
    Jorge Luis Corrales Cordero
    Dommeren gir Jorge Luis Corrales (Chicago Fire) et gult kort.
    57'
    I Bridgeview har et frispark blitt tildelt Chicago Fireet.
    61'
    Jimmy Ockford
    Jimmy Ockford (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    61'
    Kan San Jose Earthquakes kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    63'
    65'
    I Bridgeview slår en corner fra venstre.
    65'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    66'
    Inn: Nemanja Nikolic
    Ut: Alan Gordon
    Chicago Fire bytter ut Alan Gordon med Nemanja Nikolic.
    67'
    Aleksandar Katai (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Toyota Park.
    69'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Chicago Fire.
    71'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Chicago Fire 2 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Danny Hoesen
    Målgivende: Chris Wondolowski
    Mål! Danny Hoesen reduserer til 2-1 på Toyota Park i Bridgeview. Flott spill fra Chris Wondolowski før målet.
    74'
    75'
    Frispark Chicago Fire.
    76'
    Kevin Ellis
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Kevin Ellis avslutter utenfor.
    76'
    78'
    Nemanja Nikolic
    Nemanja Nikolic (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Diego Campos
    Ut: Luis Solignac
    Luis Solignac (Chicago Fire) erstattes av Diego Campos.
    79'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    80'
    En av San Jose Earthquakess spillere blir avblåst for offside.
    82'
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Aleksandar Katai avslutter utenfor.
    83'
    Inn: Quincy Amarikwa
    Ut: Yeferson Agustin Quintana Alonso
    San Jose Earthquakes gjør sitt tredje bytte. Yefferson Quintana erstattes av Quincy Amarikwa.
    83'
    San Jose Earthquakes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Chicago Fire.
    84'
    Chicago Fire angriper i Bridgeview. Aleksandar Katai avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    Diego Campos (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Toyota Park.
    85'
    89'
    I Bridgeview slår Magnus Eriksson en corner fra venstre.
    90'
    Magnus Eriksson (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Toyota Park.