Frispark for Paraguay på egen banehalvdel.
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til Paraguay.
    Charles Aranguiz
    Charles Aranguiz (Chile) får et gult kort av dommer Nestor Pitana.
    23'
    Hernan Perez
    Hernan Perez (Paraguay) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    23'
    Miguel Almiron (Paraguay) løfter inn en corner fra høyre på San Carlos de Apoquindo.
    24'
    Frispark til Chile på halvdelen til Paraguay.
    24'
    I Santiago slår Alexis Sanchez en corner fra høyre.
    25'
    Mauricio Isla
    Sjanse! Chile avanserer forover, men Mauricio Isla avslutter utenfor.
    27'
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til Paraguay på egen banehalvdel.
    28'
    Hjørnespark til Paraguay
    32'
    Nestor Pitana tildeler Chile en corner. Alexis Sanchez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Det blir farlig! Frispark for Chile er nær straffområde.
    37'
    Nestor Pitana tildeler Chile en corner. Alexis Sanchez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Alexis Sanchez (Chile) løfter inn en corner fra venstre på San Carlos de Apoquindo.
    38'
    Paulo Diaz
    Chile angriper. Paulo Diaz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Alexis Sanchez (Chile) slår en corner fra venstre side på San Carlos de Apoquindo.
    39'
    40'
    Dommer Nestor Pitana venter med å sette i gang spillet fordi Luis Jimenez ligger nede.
    40'
    Gustavo Gomez (Paraguay) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på San Carlos de Apoquindo.
    40'
    Luis Jimenez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på San Carlos de Apoquindo.
    41'
    Gustavo Gomez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    42'
    Dommer Nestor Pitana gir Ben Brereton (Chile) et gult kort.
    42'
    Paulo Diaz ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    43'
    Spillerbytte - Chile
    Inn: Enzo Roco
    Ut: Paulo Diaz
    Chile gjør sitt første bytte. Paulo Diaz erstattes av Enzo Roco.
    44'
    Paulo Diaz er på beina igjen og fortsetter kampen på San Carlos de Apoquindo.
    44'
    En av Chiles spillere blir avblåst for offside på San Carlos de Apoquindo.
    45'
    Ben Brereton (Chile) kommer til en målsjanse på San Carlos de Apoquindo, men klarer ikke å score.
    45'+1
    Spillet på San Carlos de Apoquindo er stoppet midlertidig fordi Luis Jimenez ligger nede.
    46'
    Chile slipper å klare seg uten Luis Jimenez som kommer tilbake på banen i Santiago.
    47'
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til Chile like utenfor Paraguay-området.
    48'
    Guillermo Maripan
    Guillermo Maripan (Chile) prøver å heade ballen i mål på San Carlos de Apoquindo, men mislykkes.
    49'
    49'
    Arturo Vidal
    Chile angriper i Santiago. Arturo Vidal fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    54'
    Luis Jimenez
    Dommeren gir Luis Jimenez (Chile) et gult kort.
    54'
    Frispark til Paraguay på halvdelen til Chile.
    55'
    Angel Romero
    Angel Romero (Paraguay) kommer seg fri på San Carlos de Apoquindo, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Santiago fordi Arturo Vidal får behandling for en skade på banen.
    57'
    I Santiago slår Miguel Almiron en corner fra venstre.
    59'
    Arturo Vidal ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Santiago.
    60'
    Inn: Jean Meneses
    Ut: Luis Jimenez
    Luis Jimenez (Chile) erstattes av Jean Meneses.
    62'
    Frispark Paraguay.
    65'
    Spillerbytte - Paraguay
    Inn: Antonio Sanabria
    Ut: Carlos Gonzales
    Paraguay bytter ut Carlos Gonzales med Antonio Sanabria.
    66'
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til Chile.
    66'
    Mål for Chile!
    Chile 1 - 0 Paraguay
    Mål: Ben Brereton
    Målgivende: Mauricio Isla
    Ben Brereton setter ballen i nettet og Chile leder nå 1-0. Mauricio Isla var nest sist på ballen.
    68'
    Målet til Chile sjekkes av VAR
    70'
    Målet til Chile blir stående
    70'
    Chile tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Chile 2 - 0 Paraguay
    Mål: Mauricio Isla
    Målgivende: Alexis Sanchez
    Mål! Chile øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Mauricio Isla på San Carlos de Apoquindo. Flott spill fra Alexis Sanchez før målet.
    72'
    Inn: Juan Escobar
    Ut: Robert Rojas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paraguay. Inn kommer Juan Escobar, mens Robert Rojas tar plass på benken.
    73'
    73'
    I Santiago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    Andre gule kort til Chile
    Utvisning! Charles Aranguiz (Chile) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    74'
    76'
    78'
    Inn: Oscar Cardozo
    Ut: Angel Romero
    Paraguay gjør sitt tredje bytte. Angel Romero erstattes av Oscar Cardozo.
    78'
    Inn: Richard Sanchez
    Ut: Jorge Enmanuel Morel Barrios
    Eduardo Berizzo gjør dagens fjerde bytte i Santiago, når han tar ut Jorge Morel og setter inn Richard Sanchez.
    78'
    80'
    83'
    Omar Alderete
    Omar Alderete (Paraguay) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    84'
    86'
    Inn: Kaku
    Ut: Hernan Perez
    Paraguay bytter ut Hernan Perez med Kaku.
    87'
    Kaku (Paraguay) slår en corner fra høyre side på San Carlos de Apoquindo.
    88'
    Juan Escobar
    Målsjanse! Juan Escobar (Paraguay) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    89'
    Andre gule kort til Paraguay
    Dommer Nestor Pitana gir Omar Alderete (Paraguay) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!