Club Libertad Asuncion angriper på Estadio Defensores del Chaco. Diego Francisco Viera Ruiz Diaz header utenfor.
    I Asunción har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Frispark til CA River Plate på halvdelen til Club Libertad Asuncion.
    6'
    Rodrigo German Aliendro
    Målsjanse til CA River Plate! Rodrigo German Aliendro treffer mål, men keeper redder.
    9'
    Club Libertad Asuncion, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Claudio Echeverri (CA River Plate) slår en corner fra høyre side på Estadio Defensores del Chaco.
    9'
    I Asunción slår Claudio Echeverri en corner fra høyre.
    10'
    Raphael Claus tildeler CA River Plate en corner. Claudio Echeverri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til CA River Plate.
    11'
    Målet til CA River Plate sjekkes av VAR
    13'
    Målet til CA River Plate blir annullert
    15'
    Miguel Angel Borja (CA River Plate) vinkes av for offside i Asunción.
    16'
    Frispark til Club Libertad Asuncion på halvdelen til CA River Plate.
    16'
    Claudio Echeverri (CA River Plate) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Defensores del Chaco.
    17'
    Pablo Solari
    Pablo Solari skyter i stolpen! Nesten mål for CA River Plate.
    17'
    I Asunción slår Ivan Rodrigo Ramirez Segovia en corner fra høyre.
    19'
    Lorenzo Melgarejo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    21'
    Spillerbytte - Club Libertad Asuncion
    Inn: Matias David Espinoza Acosta
    Ut: Lorenzo Melgarejo
    Matias David Espinoza Acosta (Club Libertad Asuncion) erstatter Lorenzo Melgarejo som ser ut til å måtte forlate Estadio Defensores del Chaco med en skade.
    22'
    Enzo Hernan Diaz
    Sjanse til CA River Plate! Enzo Hernan Diaz er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    23'
    23'
    27'
    Oscar Cardozo
    Club Libertad Asuncion angriper. Oscar Cardozo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Club Libertad Asuncion.
    29'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Mål for CA River Plate!
    Club Libertad Asuncion 0 - 1 CA River Plate
    Mål: Pablo Solari
    Målgivende: Rodrigo German Aliendro
    Mål! CA River Plate tar ledelsen 0-1 ved Pablo Solari. Rodrigo German Aliendro var nest sist på ballen.
    34'
    En av Club Libertad Asuncions spillere går i offside.
    37'
    Lucas Daniel Sanabria Britez (Club Libertad Asuncion) slår en corner fra venstre side på Estadio Defensores del Chaco.
    40'
    Mål for Club Libertad Asuncion!
    Club Libertad Asuncion 1 - 1 CA River Plate
    Mål: Matias David Espinoza Acosta
    Målgivende: Lucas Daniel Sanabria Britez
    Mål! Matias David Espinoza Acosta (Club Libertad Asuncion) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Lucas Daniel Sanabria Britez sto for den målgivende pasningen.
    40'
    Raphael Claus tildeler CA River Plate en corner. Claudio Echeverri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Offside! Pablo Solari blir vinket av og CA River Plate må dermed bygge opp et nytt angrep.
    45'
    Frispark for CA River Plate på egen banehalvdel.
    45'+1
    Ezequiel Barco (CA River Plate) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Defensores del Chaco.
    45'+2
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Franco Mastantuono
    Ut: Claudio Echeverri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA River Plate. Inn kommer Franco Mastantuono, mens Claudio Echeverri tar plass på benken.
    46'
    Raphael Claus tildeler Club Libertad Asuncion en corner. Lucas Daniel Sanabria Britez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Oscar Cardozo (Club Libertad Asuncion) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Sjanse! CA River Plate avanserer forover, men Rodrigo German Aliendro avslutter utenfor.
    50'
    Lucas Daniel Sanabria Britez (Club Libertad Asuncion) slår en corner fra høyre side på Estadio Defensores del Chaco.
    53'
    Miguel Angel Borja
    CA River Plate angriper, men avslutningen til Miguel Angel Borja går utenfor.
    54'
    Paulo Diaz
    Paulo Diaz (CA River Plate) kommer til en målsjanse på Estadio Defensores del Chaco, men klarer ikke å score.
    57'
    Inn: Nicolas Fonseca
    Ut: Rodrigo Roman Villagra
    Rodrigo Roman Villagra (CA River Plate) erstattes av Nicolas Fonseca.
    57'
    Inn: Alvaro Marcial Campuzano
    Ut: Hernesto Caballero Benitez
    Club Libertad Asuncion bytter ut Hernesto Caballero Benitez med Alvaro Marcial Campuzano.
    57'
    Inn: Gustavo Angel Aguilar Encina
    Ut: Oscar Cardozo
    Bytte for Club Libertad Asuncion. Gustavo Angel Aguilar Encina kommer inn for Oscar Cardozo på Estadio Defensores del Chaco.
    58'
    59'
    Gult kort til CA River Plate
    Dommer Raphael Claus viser Rodrigo German Aliendro (CA River Plate) det gule kortet.
    59'
    Matias David Espinoza Acosta
    Club Libertad Asuncion avanserer forover i Asunción. Matias David Espinoza Acosta avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Inn: Manuel Lanzini
    Ut: Ezequiel Barco
    CA River Plate gjør sitt tredje bytte. Ezequiel Barco erstattes av Manuel Lanzini.
    63'
    Inn: Ignacio Fernandez
    Ut: Rodrigo German Aliendro
    Martin Demichelis (CA River Plate) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ignacio Fernandez erstatter Rodrigo German Aliendro.
    63'
    Gustavo Angel Aguilar Encina
    Gustavo Angel Aguilar Encina (Club Libertad Asuncion) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Inn: Hugo Javier Martinez Cantero
    Ut: Lucas Daniel Sanabria Britez
    Club Libertad Asuncion bytter ut Lucas Daniel Sanabria Britez med Hugo Javier Martinez Cantero.
    72'
    Inn: Elvio Vera
    Ut: Ivan Franco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Libertad Asuncion. Inn kommer Elvio Vera, mens Ivan Franco tar plass på benken.
    73'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Club Libertad Asuncion på egen banehalvdel.
    73'
    Nicolas Fonseca
    Dommeren gir Nicolas Fonseca (CA River Plate) et gult kort.
    74'
    Gult kort til Club Libertad Asuncion
    Bautista Merlini
    Dommer Raphael Claus gir Bautista Merlini (Club Libertad Asuncion) et gult kort.
    74'
    I Asunción slår Hugo Javier Martinez Cantero en corner fra høyre.
    76'
    Inn: Facundo Colidio
    Ut: Pablo Solari
    Martin Demichelis gjør dagens femte bytte i Asunción, når han tar ut Pablo Solari og setter inn Facundo Colidio.
    77'
    Rodrigo Mario Morinigo Acosta ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Rodrigo Mario Morinigo Acosta er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Defensores del Chaco.
    79'
    Miguel Angel Borja (CA River Plate) kommer seg fri på Estadio Defensores del Chaco, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Club Libertad Asuncion 1 - 2 CA River Plate
    Mål: Franco Mastantuono
    Målgivende: Manuel Lanzini
    Franco Mastantuono setter ballen i nettet og CA River Plate leder nå 1-2. Det er en fin assist fra Manuel Lanzini.
    80'
    Facundo Colidio
    Facundo Colidio (CA River Plate) får et gult kort av dommer Raphael Claus.
    83'
    Club Libertad Asuncion tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Ivan Rodrigo Ramirez Segovia
    Ivan Rodrigo Ramirez Segovia (Club Libertad Asuncion) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Defensores del Chaco.
    84'
    Frispark i en god posisjon for CA River Plate!
    84'
    I Asunción slår Elvio Vera en corner fra venstre.
    87'
    CA River Plate fosser forover og Miguel Angel Borja fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    88'
    88'
    Målsjanse! Miguel Angel Borja (CA River Plate) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    89'
    Luis Cardozo
    Luis Cardozo (Club Libertad Asuncion) pådrar seg et gult kort.
    89'
    Manuel Lanzini
    Målsjanse! Manuel Lanzini (CA River Plate) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    Hugo Javier Martinez Cantero (Club Libertad Asuncion) slår en corner fra venstre side på Estadio Defensores del Chaco.
    90'+1
    Sjanse! CA River Plate avanserer forover, men Facundo Colidio avslutter utenfor.
    90'+2
    Offside! Franco Mastantuono (CA River Plate) er alene igjennom, men dommer Raphael Claus ser at linjemannen er oppe med flagget.