Rafael Navarro (Colorado Rapids) kommer seg fri på Dick's Sporting Goods Park, men avslutningen går utenfor.
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Mål for Minnesota United FC!
    Colorado Rapids 0 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Jeong Sang-bin
    Målgivende: Robin Lod
    Mål! Jeong Sang-bin gir Minnesota United FC ledelsen 0-1 i Commerce City. Robin Lod var nest sist på ballen.
    8'
    Cole Bassett
    Cole Bassett skyter i stolpen! Nesten mål for Colorado Rapids.
    16'
    Målsjanse på Dick's Sporting Goods Park! Rafael Navarro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Djordje Mihailovic (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra venstre på Dick's Sporting Goods Park.
    17'
    Andreas Maxso
    Målsjanse! Andreas Maxso (Colorado Rapids) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Mål for Colorado Rapids!
    Colorado Rapids 1 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Kevin Cabral
    Kevin Cabral utligner til 1-1 på Dick's Sporting Goods Park.
    18'
    Colorado Rapids 1 - 2 Minnesota United FC
    Mål: Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Mål! Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi gir Minnesota United FC en 1-2 ledelse.
    24'
    Skudd på mål, Minnesota United FC
    24'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Minnesota United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    24'
    Målet til Minnesota United FC sjekkes av VAR
    25'
    Målet til Minnesota United FC blir stående
    27'
    Colorado Rapids 1 - 3 Minnesota United FC
    Målgivende: Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Minnesota United FC går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Jeong Sang-bin. Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi sto for den målgivende pasningen.
    33'
    Minnesota United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Colorado Rapids.
    38'
    Hjørnespark til Colorado Rapids
    41'
    Skudd på mål, Colorado Rapids
    45'
    45'
    Skudd utenfor mål, Colorado Rapids
    45'+1
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    45'+5
    Frisparket tildelt Colorado Rapids er farlig nær Minnesota United FCs målområde.
    45'+7
    45'+8
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Connor Ronan
    Ut: Oliver Larraz
    Chris Armas gjør dagens første bytte i Commerce City, når han tar ut Oliver Larraz og setter inn Connor Ronan.
    46'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Hassani Dotson
    Ut: Carlos Harvey
    Carlos Harvey (Minnesota United FC) erstattes av Hassani Dotson.
    46'
    Filip Dujic signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    48'
    Frispark Colorado Rapids.
    48'
    En av Colorado Rapidss spillere blir avblåst for offside på Dick's Sporting Goods Park.
    50'
    Det blir farlig! Frispark for Minnesota United FC er nær straffområde.
    50'
    52'
    52'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til Minnesota United FC.
    52'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Joseph Rosales
    Dommeren gir Joseph Rosales (Minnesota United FC) et gult kort.
    53'
    Keegan Rosenberry
    Keegan Rosenberry (Colorado Rapids) header utenfor.
    53'
    Jeong Sang-bin
    Minnesota United FC avanserer forover i Commerce City. Jeong Sang-bin avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    Filip Dujic signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    55'
    57'
    Filip Dujic signaliserer et frispark til Colorado Rapids like utenfor Minnesota United FC-området.
    60'
    I Commerce City slår Djordje Mihailovic en corner fra venstre.
    62'
    Colorado Rapids 2 - 3 Minnesota United FC
    Mål: Rafael Navarro
    Målgivende: Djordje Mihailovic
    Mål! Colorado Rapids reduserer til 2-3 ved Rafael Navarro. Flott spill fra Djordje Mihailovic før målet.
    62'
    Inn: Bongokuhle Hlongwane
    Ut: Robin Lod
    Bytte for Minnesota United FC. Bongokuhle Hlongwane kommer inn for Robin Lod på Dick's Sporting Goods Park.
    63'
    Inn: Franco Fragapane
    Ut: Jeong Sang-bin
    Eric Ramsay (Minnesota United FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Franco Fragapane erstatter Jeong Sang-bin.
    63'
    Inn: Caden Clark
    Ut: Joseph Rosales
    Minnesota United FC gjør sitt tredje bytte. Joseph Rosales erstattes av Caden Clark.
    63'
    Filip Dujic tildeler Colorado Rapids en corner. Djordje Mihailovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    D.J. Taylor
    D.J. Taylor (Minnesota United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Dick's Sporting Goods Park.
    67'
    Straffe til Colorado Rapids
    67'
    Kervin Arriaga
    Kervin Arriaga (Minnesota United FC) får et gult kort av dommer Filip Dujic.
    69'
    Colorado Rapids bommer på straffe!
    70'
    Inn: Teemu Pukki
    Ut: Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer Teemu Pukki, mens Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi tar plass på benken.
    71'
    Colorado Rapids 3 - 3 Minnesota United FC
    Målgivende: Cole Bassett
    Kevin Cabral (Colorado Rapids) header ballen i mål og utligner til 3-3. Det er en fin assist fra Cole Bassett.
    71'
    Colorado Rapids fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    72'
    Kan Colorado Rapids utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    74'
    Devin Padelford
    Devin Padelford (Minnesota United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    75'
    75'
    77'
    Colorado Rapids angriper, men avslutningen til Rafael Navarro går utenfor.
    77'
    80'
    Moise Bombito
    Moise Bombito (Colorado Rapids) kommer til avslutning på Dick's Sporting Goods Park, men headingen blir reddet.
    80'
    80'
    En av Colorado Rapidss spillere går i offside.
    80'
    Inn: Calvin Harris
    Ut: Kevin Cabral
    Kevin Cabral (Colorado Rapids) erstattes av Calvin Harris.
    84'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    Inn: Jonathan Lewis
    Ut: Omir Fernandez
    Colorado Rapids bytter ut Omir Fernandez med Jonathan Lewis.
    86'
    Skudd utenfor mål, Minnesota United FC
    87'
    Djordje Mihailovic (Colorado Rapids) slår en corner fra venstre side på Dick's Sporting Goods Park.
    88'
    Bongokuhle Hlongwane
    Minnesota United FC fosser forover og Bongokuhle Hlongwane fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.