Alan Kelly signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    5'
    Jack McBean
    Colorado Rapids avanserer forover og Jack McBean kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    5'
    Alan Kelly tildeler Colorado Rapids en corner. Kellyn Acosta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    6'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    En av Colorado Rapidss spillere blir avblåst for offside.
    8'
    Kellyn Acosta (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra høyre på Dick's Sporting Goods Park.
    11'
    Marlon Hairston
    Marlon Hairston (Colorado Rapids) kommer til en målsjanse på Dick's Sporting Goods Park, men klarer ikke å score.
    11'
    Danny Hoesen
    Danny Hoesen (San Jose Earthquakes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for San Jose Earthquakes nær 16-meteren.
    15'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    20'
    I Commerce City slår Kellyn Acosta en corner fra venstre.
    24'
    Mål for Colorado Rapids!
    Colorado Rapids 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Tommy Smith
    Målgivende: Kellyn Acosta
    Tommy Smith header ballen i mål og Colorado Rapidset leder dermed 1-0. Kellyn Acosta sto for den målgivende pasningen.
    24'
    25'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Valeri Qazaishvili
    San Jose Earthquakes angriper. Valeri Qazaishvili får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    28'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Dillon Serna
    Ut: Enzo Martinez
    Anthony Hudson gjør dagens første bytte i Commerce City, når han tar ut Enzo Martinez og setter inn Dillon Serna.
    28'
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Jack McBean
    Sjanse! Colorado Rapids avanserer forover, men Jack McBean avslutter utenfor.
    31'
    Colorado Rapids angriper i Commerce City, men blir avblåst for offside.
    34'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    35'
    Dillon Serna
    Colorado Rapids avanserer forover og Dillon Serna får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    38'
    Edgar Castillo
    Edgar Castillo (Colorado Rapids) kommer seg fri på Dick's Sporting Goods Park, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Målsjanse! Danny Hoesen (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Shea Salinas
    Sjanse i Commerce City! Shea Salinas (San Jose Earthquakes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Valeri Qazaishvili (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Dick's Sporting Goods Park.
    43'
    44'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Jack McBean
    Dommeren gir Jack McBean (Colorado Rapids) et gult kort.
    44'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    45'+1
    En av San Jose Earthquakess spillere går i offside.
    47'
    Sjanse til San Jose Earthquakes! Valeri Qazaishvili er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    52'
    Jack McBean
    Målsjanse til Colorado Rapids! Jack McBean treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    Colorado Rapids angriper, men blir avblåst for offside.
    53'
    Magnus Eriksson
    Målsjanse på Dick's Sporting Goods Park! Magnus Eriksson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    San Jose Earthquakes har fått straffespark i Commerce City!
    57'
    San Jose Earthquakes scorer på straffe!
    Colorado Rapids 1 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Magnus Eriksson
    Magnus Eriksson utligner til 1-1 for San Jose Earthquakes etter et velplassert straffespark på Dick's Sporting Goods Park.
    58'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    60'
    Inn: Shkelzen Gashi
    Ut: Jack McBean
    Colorado Rapids bytter ut Jack McBean med Shkelzen Gashi.
    62'
    64'
    66'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Chris Wondolowski
    Ut: Jahmir Hyka
    San Jose Earthquakes gjør sitt første bytte. Jahmir Hyka erstattes av Chris Wondolowski.
    67'
    San Jose Earthquakes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    68'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Colorado Rapids.
    69'
    Kortne Thompson-Ford
    Kortne Ford (Colorado Rapids) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    71'
    Inn: Niki Jackson
    Ut: Marlon Hairston
    Colorado Rapids bytter ut Marlon Hairston med Niki Jackson. Dette er det tredje byttet som Anthony Hudson gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Christopher Wehan
    Ut: Magnus Eriksson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Christopher Wehan, mens Magnus Eriksson tar plass på benken.
    74'
    Niki Jackson
    Colorado Rapids angriper og Niki Jackson får avsluttet. Headingen treffer ikke San Jose Earthquakes-målet.
    74'
    Chris Wondolowski
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Chris Wondolowski går utenfor.
    78'
    Shkelzen Gashi (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra høyre på Dick's Sporting Goods Park.
    78'
    80'
    San Jose Earthquakes angriper i Commerce City. Valeri Qazaishvili fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Niki Jackson (Colorado Rapids) header mot mål, men ballen går utenfor.
    81'
    82'
    Nana Boateng
    Colorado Rapids angriper i Commerce City. Nana Boateng avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    Kan Colorado Rapids kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    84'
    Shkelzen Gashi
    Colorado Rapids angriper, men avslutningen til Shkelzen Gashi går utenfor.
    85'
    San Jose Earthquakes fosser forover og Valeri Qazaishvili fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    87'
    87'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Luis Felipe
    Luis Fernandes (San Jose Earthquakes) får et gult kort av dommer Alan Kelly.
    87'
    87'
    Rødt kort til San Jose Earthquakes
    San Jose Earthquakes må klare seg uten Shea Salinas etter at han får et direkte rødt kort!
    88'
    Inn: Florian Jungwirth
    Ut: Valeri Qazaishvili
    Valeri Qazaishvili (San Jose Earthquakes) erstattes av Florian Jungwirth.
    89'
    Dillon Serna (Colorado Rapids) pådrar seg et gult kort.
    89'
    Harold Cummings
    Harold Cummings (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    89'
    90'
    90'+2
    90'+3
    Colorado Rapids 2 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Nana Boateng
    Mål! Nana Boateng gir Colorado Rapids ledelsen 2-1 i Commerce City.
    90'+4
    Kellyn Acosta
    Colorado Rapids avanserer forover i Commerce City. Kellyn Acosta avslutter, men treffer ikke mål.