Sjanse til Colorado Rapids! Darren Yapi er nær ved å score, men keeper redder.
    Sporting Kansas City får tildelt et frispark
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    3'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Lalas Abubakar
    Lalas Abubakar (Colorado Rapids) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    3'
    Colorado Rapids får tildelt et frispark
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    5'
    Skudd utenfor mål, Colorado Rapids
    Darren Yapi
    Darren Yapi (Colorado Rapids) kommer seg fri på Dick's Sporting Goods Park, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    William Yarbrough
    8'
    Skudd på mål, Sporting Kansas City
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City angriper i Commerce City. Erik Thommy avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    8'
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark Sporting Kansas City.
    12'
    13'
    Roger Espinoza
    Roger Espinoza (Sporting Kansas City) header ballen mot mål, men Colorado Rapids klarerer.
    13'
    13'
    Målet til Colorado Rapids sjekkes av VAR
    15'
    Målet til Colorado Rapids blir annullert
    15'
    Colorado Rapids blir avblåst for offside
    Darren Yapi
    Colorado Rapids angriper, men blir avblåst for offside.
    16'
    Sporting Kansas City blir avblåst for offside
    William Agada
    Sporting Kansas City angriper, men Allen Chapman blåser for offside.
    18'
    20'
    Sporting Kansas City angriper. Roger Espinoza får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    20'
    Sam Nicholson
    Colorado Rapids angriper, men avslutningen til Sam Nicholson går utenfor.
    23'
    29'
    29'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Målsjanse! Sam Nicholson (Colorado Rapids) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    33'
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City fosser forover og Erik Thommy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    34'
    VAR sjekker om det er straffe til Colorado Rapids
    38'
    Ingen straffe til Colorado Rapids
    38'
    Sporting Kansas City får tildelt et hjørnespark
    Erik Thommy
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Dick's Sporting Goods Park.
    38'
    Skudd utenfor mål, Sporting Kansas City
    Robert Voloder
    Sporting Kansas City angriper i Commerce City. Robert Voloder fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Erik Thommy
    I Commerce City slår Erik Thommy en corner fra høyre.
    38'
    Erik Thommy
    Allen Chapman tildeler Sporting Kansas City en corner. Erik Thommy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    41'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Benjamin Sweat (Sporting Kansas City) vrir seg av smerte i gresset.
    43'
    Benjamin Sweat er tilbake i kampen igjen.
    44'
    45'
    Erik Thommy
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Dick's Sporting Goods Park.
    45'+1
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+6
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Max
    Ut: Ralph Priso
    Ralph Priso-Mbongue (Colorado Rapids) erstattes av Max.
    46'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til Sporting Kansas City.
    47'
    48'
    50'
    Erik Thommy
    I Commerce City slår Erik Thommy en corner fra venstre.
    52'
    52'
    Remi Walter
    Målsjanse på Dick's Sporting Goods Park! Remi Walter fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    53'
    Daniel Salloi
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) avanserer forover på Dick's Sporting Goods Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    Erik Thommy
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Dick's Sporting Goods Park.
    53'
    Cole Bassett
    Cole Bassett (Colorado Rapids) kommer til en målsjanse på Dick's Sporting Goods Park, men klarer ikke å score.
    55'
    57'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Roger Espinoza (Sporting Kansas City) pådrar seg et gult kort.
    58'
    En av Sporting Kansas Citys spillere blir avblåst for offside på Dick's Sporting Goods Park.
    59'
    62'
    Erik Thommy
    Sjanse i Commerce City! Erik Thommy (Sporting Kansas City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    En av Sporting Kansas Citys spillere går i offside.
    62'
    Inn: Kevin Cabral
    Ut: Sam Nicholson
    Robin Fraser gjør dagens andre bytte i Commerce City, når han tar ut Sam Nicholson og setter inn Kevin Cabral.
    64'
    67'
    67'
    Målsjanse på Dick's Sporting Goods Park! Cole Bassett fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    69'
    Kevin Cabral
    Dommeren gir Kevin Cabral (Colorado Rapids) et gult kort.
    70'
    70'
    71'
    Erik Thommy
    71'
    71'
    Målsjanse til Sporting Kansas City! Daniel Salloi treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    71'
    Michael Barrios
    Sjanse til Colorado Rapids! Michael Barrios er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Felipe Hernandez
    Ut: Roger Espinoza
    Sporting Kansas City gjør sitt første bytte. Roger Espinoza erstattes av Felipe Hernandez.
    72'
    Inn: Khiry Shelton
    Ut: Marinos Tzionis
    Sporting Kansas City bytter ut Marinos Tzionis med Khiry Shelton. Dette er det andre byttet som Peter Vermes gjør i dagens kamp.
    72'
    73'
    Sjanse! Colorado Rapids avanserer forover, men Michael Barrios avslutter utenfor.
    75'
    Inn: Braian Galvan
    Ut: Michael Barrios
    Colorado Rapids bytter ut Michael Barrios med Braian Galvan.
    77'
    Max
    Max (Colorado Rapids) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Tim Leibold
    Ut: Benjamin Sweat
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Tim Leibold, mens Benjamin Sweat tar plass på benken.
    82'
    83'
    Sjanse i Commerce City! Cole Bassett (Colorado Rapids) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    Erik Thommy
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Dick's Sporting Goods Park.
    85'
    86'
    Sporting Kansas City fosser forover og Daniel Salloi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    87'
    Max
    Colorado Rapids avanserer forover i Commerce City. Max avslutter, men treffer ikke mål.