I Columbus slår Alexandru Matan en corner fra venstre.
    5'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    8'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Ariel Lassiter
    CF Montreal fosser forover og Ariel Lassiter fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark til Columbus Crew SC på halvdelen til CF Montreal.
    17'
    Tori Penso signaliserer et frispark til Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    19'
    22'
    Gult kort til CF Montreal
    Samuel Piette
    Samuel Piette (CF Montreal) får et gult kort av dommer Tori Penso.
    22'
    Columbus Crew SC fosser fremover, men Tori Penso blåser for offside på Lower.com Field.
    24'
    Columbus Crew SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Frispark Columbus Crew SC.
    29'
    Frispark i en god posisjon for Columbus Crew SC!
    30'
    Tori Penso signaliserer et frispark til CF Montreal.
    34'
    Frispark til CF Montreal på halvdelen til Columbus Crew SC.
    36'
    40'
    41'
    43'
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) løfter inn en corner fra høyre på Lower.com Field.
    44'
    Marino Hinestroza
    På Lower.com Field skyter Marino Hinestroza (Columbus Crew SC) rett i tverrliggeren!
    46'
    Jacen Russell-Rowe
    Sjanse til Columbus Crew SC! Jacen Russell-Rowe er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Tori Penso tildeler Columbus Crew SC en corner. Alexandru Matan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Aidan Morris
    Målsjanse på Lower.com Field! Aidan Morris fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Alexandru Matan (Columbus Crew SC) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    49'
    Sean Zawadzki
    Sean Zawadzki (Columbus Crew SC) avanserer forover på Lower.com Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    49'
    Tori Penso tildeler Columbus Crew SC en corner. Alexandru Matan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Dominik Yankov
    Ut: Mason Toye
    CF Montreal bytter ut Mason Toye med Dominik Yankov.
    55'
    Inn: Jules-Anthony Vilsaint
    Ut: Ariel Lassiter
    Laurent Courtois (CF Montreal) gjør sitt andre bytte for dagen. Jules-Anthony Vilsaint erstatter Ariel Lassiter.
    55'
    57'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jules-Anthony Vilsaint (CF Montreal) vrir seg av smerte i gresset.
    58'
    Jules-Anthony Vilsaint er tilbake i kampen igjen.
    60'
    60'
    Skudd utenfor mål, Columbus Crew
    62'
    George Campbell
    George Campbell (CF Montreal) pådrar seg et gult kort.
    62'
    En av CF Montreals spillere blir avblåst for offside på Lower.com Field.
    63'
    Skudd utenfor mål, CF Montreal
    66'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Cucho Hernandez
    Ut: Marino Hinestroza
    Columbus Crew SC gjør sitt første bytte. Marino Hinestroza erstattes av Cucho Hernandez.
    66'
    Inn: Diego Rossi
    Ut: Alexandru Matan
    Bytte for Columbus Crew SC. Diego Rossi kommer inn for Alexandru Matan på Lower.com Field.
    66'
    Inn: Steven Moreira
    Ut: Sean Zawadzki
    Sean Zawadzki (Columbus Crew SC) erstattes av Steven Moreira.
    66'
    Inn: Nathan-Dylan Saliba
    Ut: Samuel Piette
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CF Montreal. Inn kommer Nathan-Dylan Saliba, mens Samuel Piette tar plass på benken.
    67'
    Mathieu Choiniere
    CF Montreal angriper. Mathieu Choiniere får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    68'
    71'
    72'
    Mohamed Farsi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    73'
    Inn: Christian Ramirez
    Ut: Jacen Russell-Rowe
    Wilfried Nancy gjør dagens fjerde bytte i Columbus, når han tar ut Jacen Russell-Rowe og setter inn Christian Ramirez.
    74'
    Inn: Yaw Yeboah
    Ut: Mohamed Farsi
    Mohamed Farsi (Columbus Crew SC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Yaw Yeboah.
    74'
    Det blir farlig! Frispark for CF Montreal er nær straffområde.
    76'
    Gult kort til Columbus Crew
    Malte Amundsen
    Malte Amundsen (Columbus Crew SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    Raheem Edwards
    CF Montreal avanserer forover i Columbus. Raheem Edwards avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Bryce Duke ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Bryce Duke kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Lower.com Field.
    80'
    Yaw Yeboah
    Columbus Crew SC angriper i Columbus. Yaw Yeboah fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    83'
    85'
    86'
    Frispark for Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    87'
    Dommer Tori Penso viser Mathieu Choiniere (CF Montreal) det gule kortet.
    87'
    89'
    Hjørnespark til Columbus Crew
    89'
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) slår en corner fra venstre side på Lower.com Field.
    90'+1
    Jules-Anthony Vilsaint
    Jules-Anthony Vilsaint (CF Montreal) kommer seg fri på Lower.com Field, men avslutningen går utenfor.
    90'+2
    90'+4
    Fernando Alvarez
    Dommeren gir Fernando Alvarez (CF Montreal) et gult kort.
    90'+4
    Maximilian Arfsten
    Sjanse i Columbus! Maximilian Arfsten (Columbus Crew SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+5
    90'+5
    Inn: Gabriele Corbo
    Ut: Raheem Edwards
    CF Montreal bytter ut Raheem Edwards med Gabriele Corbo.
    90'+5
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) slår en corner fra venstre side på Lower.com Field.
    90'+6
    Inn: Sunusi Ibrahim
    Ut: Bryce Duke
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CF Montreal. Inn kommer Sunusi Ibrahim, mens Bryce Duke tar plass på benken.