I Columbus slår Diego Rossi en corner fra høyre.
    Andrew Musashe signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 0 NY Red Bulls
    Mål: Cucho Hernandez
    Målgivende: Yaw Yeboah
    Mål! Cucho Hernandez gir Columbus Crew SC ledelsen 1-0 i Columbus. Flott spill fra Yaw Yeboah før målet.
    13'
    John Tolkin (NY Red Bulls) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    17'
    Columbus Crew SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    19'
    Andrew Musashe signaliserer et frispark til Columbus Crew SC.
    20'
    Andrew Musashe tildeler Columbus Crew SC en corner. Diego Rossi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    23'
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) løfter inn en corner fra høyre på Lower.com Field.
    27'
    27'
    Rudy Camacho
    Rudy Camacho (Columbus Crew SC) kommer seg fri på Lower.com Field, men avslutningen går utenfor.
    28'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Daniel Edelman
    Dommer Andrew Musashe viser Daniel Edelman (NY Red Bulls) det gule kortet.
    28'
    Emil Forsberg
    NY Red Bulls fosser forover og Emil Forsberg fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    45'
    Gult kort til Columbus Crew
    Cucho Hernandez
    Cucho Hernandez (Columbus Crew SC) mottar sitt første gule kort for dagen på Lower.com Field.
    45'
    Andrew Musashe signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    Frispark til Columbus Crew SC på halvdelen til NY Red Bulls.
    46'
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    48'
    51'
    53'
    54'
    Yaw Yeboah
    Sjanse! Columbus Crew SC avanserer forover, men Yaw Yeboah avslutter utenfor.
    55'
    Columbus Crew 2 - 0 NY Red Bulls
    Mål: Jacen Russell-Rowe
    Målgivende: Cucho Hernandez
    Columbus Crew SC går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Jacen Russell-Rowe. Cucho Hernandez var nest sist på ballen.
    56'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Cory Burke
    Ut: Elias Manoel
    Bytte for NY Red Bulls. Cory Burke kommer inn for Elias Manoel på Lower.com Field.
    57'
    Inn: Dennis Gjengaar
    Ut: Frankie Amaya
    Sandro Schwarz gjør dagens andre bytte i Columbus, når han tar ut Frankie Amaya og setter inn Dennis Gjengaar.
    57'
    Andrew Musashe signaliserer et frispark til Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    59'
    60'
    61'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    65'
    66'
    Columbus Crew 3 - 0 NY Red Bulls
    Mål: Aidan Morris
    Målgivende: Sean Zawadzki
    Mål! Aidan Morris øker Columbus Crew SCs ledelse til 3-0 på Lower.com Field. Sean Zawadzki sto for den målgivende pasningen.
    66'
    68'
    Cory Burke
    Cory Burke (NY Red Bulls) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    Yaw Yeboah
    Målsjanse! Yaw Yeboah (Columbus Crew SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Kyle Duncan
    Kyle Duncan (NY Red Bulls) får et gult kort av dommer Andrew Musashe.
    74'
    Frispark i en god posisjon for Columbus Crew SC!
    74'
    Columbus Crew SC avanserer forover i Columbus. Cucho Hernandez avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    76'
    Inn: Dylan Nealis
    Ut: Lewis Morgan
    NY Red Bulls bytter ut Lewis Morgan med Dylan Nealis. Dette er det tredje byttet som Sandro Schwarz gjør i dagens kamp.
    76'
    Columbus Crew SC angriper i Columbus. Cucho Hernandez fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Mohamed Farsi
    Ut: Sean Zawadzki
    Sean Zawadzki (Columbus Crew SC) erstattes av Mohamed Farsi.
    78'
    Frispark NY Red Bulls.
    83'
    Nagbe Darlington
    Dommeren gir Nagbe Darlington (Columbus Crew SC) et gult kort.
    83'
    Dennis Gjengaar
    Målsjanse til NY Red Bulls! Dennis Gjengaar treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    Inn: Will Sands
    Ut: Yaw Yeboah
    Wilfried Nancy (Columbus Crew SC) gjør sitt andre bytte for dagen. Will Sands erstatter Yaw Yeboah.
    90'
    Inn: Christian Ramirez
    Ut: Jacen Russell-Rowe
    Columbus Crew SC gjør sitt tredje bytte. Jacen Russell-Rowe erstattes av Christian Ramirez.
    90'+1
    Inn: Marino Hinestroza
    Ut: Cucho Hernandez
    Columbus Crew SC bytter ut Cucho Hernandez med Marino Hinestroza.
    90'+1
    Inn: Derrick Jones
    Ut: Nagbe Darlington
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew SC. Inn kommer Derrick Jones, mens Nagbe Darlington tar plass på benken.