Frispark i en god posisjon for Columbus Crew!
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til Orlando City SC.
    Frisparket tildelt Orlando City SC er farlig nær Columbus Crews målområde.
    10'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Drew Fischer tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    22'
    I Columbus slår Lucas Zelarrayan en corner fra høyre.
    23'
    Mauricio Pereyra
    Orlando City SC angriper. Mauricio Pereyra får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Columbus Crew må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Orlando City SC.
    24'
    Ercan Kara
    Orlando City SC angriper i Columbus. Ercan Kara avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    25'
    Facundo Daniel Torres Perez
    Sjanse! Orlando City SC avanserer forover, men Facundo Torres avslutter utenfor.
    26'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    26'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Det blir farlig! Frispark for Columbus Crew er nær straffområde.
    32'
    Lucas Zelarrayan
    På Lower.com Field skyter Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) rett i tverrliggeren!
    33'
    Artur
    Artur (Columbus Crew) kommer seg fri på Lower.com Field, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pedro Gallese (Orlando City SC) vrir seg av smerte i gresset.
    35'
    Pedro Gallese er tilbake på banen igjen.
    35'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Orlando City SC like utenfor Columbus Crew-området.
    36'
    Mål for Orlando City!
    Columbus Crew 0 - 1 Orlando City
    Mål: Rodrigo Schlegel
    Målgivende: Junior Urso
    Mål! Rodrigo Schlegel gir Orlando City SC ledelsen 0-1 i Columbus. Junior Urso sto for den målgivende pasningen.
    37'
    Målet til Orlando City sjekkes av VAR
    38'
    Målet til Orlando City blir stående
    39'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    41'
    Facundo Torres (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    42'
    Derick Etienne
    Columbus Crew avanserer forover i Columbus. Derick Etienne avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    45'+1
    Gult kort til Columbus Crew
    Steven Moreira
    Steven Moreira (Columbus Crew) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) avanserer forover på Lower.com Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Columbus Crew 0 - 2 Orlando City
    Mål: Ercan Kara
    Målgivende: Facundo Daniel Torres Perez
    Ercan Kara øker Orlando City SCs ledelse til 0-2! Facundo Torres var nest sist på ballen.
    51'
    Kan Orlando City SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    53'
    Robin Jansson
    Orlando City SC angriper på Lower.com Field, men Robin Jansson header utenfor.
    54'
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    56'
    Miguel Berry
    Miguel Berry (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men klarer ikke å score.
    59'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Gyasi Zardes
    Ut: Yaw Yeboah
    Columbus Crew bytter ut Yaw Yeboah med Gyasi Zardes.
    59'
    Inn: James Igbekeme
    Ut: Derick Etienne
    Columbus Crew bytter ut Derick Etienne med James Igbekeme. Dette er det andre byttet som Caleb Porter gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Josh Williams
    Ut: Milos Degenek
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew. Inn kommer Josh Williams, mens Milos Degenek tar plass på benken.
    60'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    62'
    Jonathan Mensah
    Målsjanse! Jonathan Mensah (Columbus Crew) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Frisparket tildelt Columbus Crew er farlig nær Orlando City SCs målområde.
    67'
    Columbus Crew angriper i Columbus. Jonathan Mensah fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til Columbus Crew.
    69'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    70'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Tesho Akindele
    Ut: Ercan Kara
    Bytte for Orlando City SC. Tesho Akindele kommer inn for Ercan Kara på Lower.com Field.
    70'
    Inn: Andres Perea
    Ut: Facundo Daniel Torres Perez
    Oscar Pareja (Orlando City SC) gjør sitt andre bytte for dagen. Andres Perea erstatter Facundo Torres.
    71'
    71'
    Gult kort til Orlando City
    Andres Perea
    Andres Perea (Orlando City SC) mottar sitt første gule kort for dagen på Lower.com Field.
    71'
    Orlando City SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Columbus Crew.
    73'
    Kyle Smith
    Dommer Drew Fischer viser Kyle Smith (Orlando City SC) det gule kortet.
    73'
    Gyasi Zardes
    Gyasi Zardes (Columbus Crew) header ballen mot mål, men Orlando City SC klarerer.
    74'
    74'
    Drew Fischer tildeler Orlando City SC en corner. Mauricio Pereyra sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    I Columbus slår Mauricio Pereyra en corner fra høyre.
    77'
    77'
    Rodrigo Schlegel
    Rodrigo Schlegel (Orlando City SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    80'
    I Columbus slår Mauricio Pereyra en corner fra venstre.
    83'
    Kyle Smith
    Kyle Smith (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men klarer ikke å score.
    83'
    Sjanse til Columbus Crew! Gyasi Zardes er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Drew Fischer tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    James Igbekeme
    Columbus Crew fosser forover og James Igbekeme fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    Inn: Alexandru Matan
    Ut: Miguel Berry
    Miguel Berry (Columbus Crew) erstattes av Alexandru Matan.
    87'
    Det blir farlig! Frispark for Orlando City SC er nær straffområde.
    87'
    88'
    Inn: Sebastian Mendez
    Ut: Mauricio Pereyra
    Oscar Pareja gjør dagens tredje bytte i Columbus, når han tar ut Mauricio Pereyra og setter inn Sebastian Mendez.
    89'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Columbus Crew like utenfor Orlando City SC-området.