Det blir farlig! Frispark for Cosenza Calcio er nær straffområde.
    Guiseppe Collu signaliserer et frispark til Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    Cosenza Calcio får tildelt et hjørnespark
    I Cosenza slår Luigi Canotto en corner fra høyre.
    5'
    Skudd på mål, Cosenza Calcio
    Baldovino Cimino
    Cosenza Calcio angriper i Cosenza. Baldovino Cimino avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    Cosenza Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    US Cremonese blir avblåst for offside
    Cremoneses Massimo Coda blåses av for offside på Stadio San Vito.
    8'
    Skudd på mål, US Cremonese
    Sjanse i Cosenza! Massimo Coda (Cremonese) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    US Cremonese får tildelt et hjørnespark
    Michele Castagnetti
    Michele Castagnetti (Cremonese) løfter inn en corner fra høyre på Stadio San Vito.
    9'
    Skudd utenfor mål, US Cremonese
    Michele Collocolo
    Cremonese avanserer forover i Cosenza. Michele Collocolo avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Cosenza Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Franco Vazquez
    Franco Vazquez (Cremonese) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Skudd utenfor mål, Cosenza Calcio
    Manuel Marras
    Sjanse! Cosenza Calcio avanserer forover, men Manuel Marras avslutter utenfor.
    14'
    US Cremonese får tildelt et frispark
    Francesco Forte
    Frispark for Cremonese på egen banehalvdel.
    15'
    Guiseppe Collu tildeler Cremonese en corner. Michele Castagnetti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Giacomo Calo
    Giacomo Calo (Cosenza Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio San Vito.
    23'
    Cosenza Calcio blir avblåst for offside
    Cosenza Calcio angriper, men Manuel Marras vinkes av for offside.
    24'
    25'
    Filippo Sgarbi
    I Cosenza har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Massimo Coda (Cremonese) kommer seg fri på Stadio San Vito, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Gennaro Tutino
    Cosenza Calcio fosser fremover, men Gennaro Tutino går rett i offsidefella.
    28'
    Idriz Voca
    Guiseppe Collu signaliserer et frispark til Cremonese på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til Cosenza Calcio
    Alessandro Fontanarosa
    Alessandro Fontanarosa (Cosenza Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio San Vito.
    31'
    Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Målsjanse! Massimo Coda (Cremonese) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Michael Venturi
    36'
    Gennaro Tutino skyter i stolpen! Nesten mål for Cosenza Calcio.
    41'
    I Cosenza slår Giacomo Calo en corner fra høyre.
    42'
    Offside! Gennaro Tutino blir vinket av og Cosenza Calcio må dermed bygge opp et nytt angrep.
    44'
    44'
    45'
    Luca Zanimacchia
    Luca Zanimacchia (Cremonese) kommer til en målsjanse på Stadio San Vito, men klarer ikke å score.
    45'
    46'
    Offside! Massimo Coda (Cremonese) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    46'
    Idriz Voca
    49'
    Michele Castagnetti (Cremonese) slår en corner fra høyre side på Stadio San Vito.
    50'
    Massimo Coda (Cremonese) avanserer forover på Stadio San Vito. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    50'
    Cremonese angriper, men avslutningen til Massimo Coda går utenfor.
    51'
    Målsjanse på Stadio San Vito! Michele Castagnetti fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Cremonese angriper i Cosenza. Michele Castagnetti fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Kan Cosenza Calcio utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    Leonardo Sernicola
    Frispark Cosenza Calcio.
    57'
    Spillerbytte - Cosenza Calcio
    Inn: Mattia Viviani
    Ut: Idriz Voca
    Fabio Caserta (Cosenza Calcio) gjør sitt første bytte for dagen. Mattia Viviani erstatter Idriz Voca.
    58'
    Inn: Simone Mazzocchi
    Ut: Luigi Canotto
    Cosenza Calcio gjør sitt andre bytte. Luigi Canotto erstattes av Simone Mazzocchi.
    59'
    60'
    Mål for US Cremonese!
    Cosenza Calcio 0 - 1 US Cremonese
    Mål: Michele Collocolo
    Målgivende: Michele Castagnetti
    I Cosenza tar Cremonese ledelsen 0-1 etter et mål av Michele Collocolo. Det er en fin assist fra Michele Castagnetti.
    61'
    Guiseppe Collu tildeler Cosenza Calcio en corner. Giacomo Calo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Mål for Cosenza Calcio!
    Cosenza Calcio 1 - 1 US Cremonese
    Mål: Simone Mazzocchi
    Målgivende: Giacomo Calo
    Simone Mazzocchi (Cosenza Calcio) utligner med en heading på Stadio San Vito. Stillingen er nå 1-1. Giacomo Calo sto for den målgivende pasningen.
    63'
    Målsjanse til Cosenza Calcio! Gennaro Tutino treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    Cosenza Calcio fosser forover og Baldovino Cimino fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    67'
    67'
    Luca Ravanelli
    Frispark til Cosenza Calcio på halvdelen til Cremonese.
    68'
    Guiseppe Collu signaliserer et frispark til Cremonese.
    69'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Paolo Ghiglione
    Ut: Luca Zanimacchia
    Cremonese bytter ut Luca Zanimacchia med Paolo Ghiglione. Dette er det første byttet som Giovanni Stroppa gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: David Okereke
    Ut: Gonzalo Damian Abrego
    Giovanni Stroppa gjør dagens andre bytte i Cosenza, når han tar ut Gonzalo Damian Abrego og setter inn David Okereke.
    71'
    72'
    Massimo Coda (Cremonese) kommer til en målsjanse på Stadio San Vito, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Simone Mazzocchi
    76'
    Inn: Tommaso D'Orazio
    Ut: Alessandro Fontanarosa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cosenza Calcio. Inn kommer Tommaso D'Orazio, mens Alessandro Fontanarosa tar plass på benken.
    77'
    Inn: Aldo Florenzi
    Ut: Manuel Marras
    Bytte for Cosenza Calcio. Aldo Florenzi kommer inn for Manuel Marras på Stadio San Vito.
    77'
    Michele Castagnetti (Cremonese) slår en corner fra venstre side på Stadio San Vito.
    79'
    Cosenza Calcio 1 - 2 US Cremonese
    Mål: Massimo Coda
    Målgivende: Leonardo Sernicola
    Mål! Massimo Coda (Cremonese) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-2 på Stadio San Vito. Leonardo Sernicola var nest sist på ballen.
    79'
    Dommeren gir Luigi Canotto (Cosenza Calcio) et gult kort.
    80'
    Inn: Zan Majer
    Ut: Michele Castagnetti
    Cremonese bytter ut Michele Castagnetti med Zan Majer.
    81'
    Inn: Daniel Ciofani
    Ut: Massimo Coda
    Massimo Coda (Cremonese) erstattes av Daniel Ciofani.
    85'
    Inn: Andrea Bertolacci
    Ut: Franco Vazquez
    Cremonese bytter ut Franco Vazquez med Andrea Bertolacci. Dette er det femte byttet som Giovanni Stroppa gjør i dagens kamp.
    85'
    86'
    Mattia Viviani
    87'
    Luca Ravanelli (Cremonese) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Inn: Valerio Crespi
    Ut: Baldovino Cimino
    Fabio Caserta gjør dagens femte bytte i Cosenza, når han tar ut Baldovino Cimino og setter inn Valerio Crespi.
    89'
    Daniel Ciofani
    90'
    Tommaso D'Orazio
    90'
    Dommer Guiseppe Collu viser Gennaro Tutino (Cosenza Calcio) det gule kortet.
    90'
    90'+1
    Andrea Bertolacci
    I Cosenza slår Andrea Bertolacci en corner fra høyre.
    90'+2
    Andrea Bertolacci (Cremonese) løfter inn en corner fra høyre på Stadio San Vito.
    90'+2
    90'+2
    Cosenza Calcio avanserer forover i Cosenza. Giacomo Calo avslutter, men treffer ikke mål.