Frispark til Chelsea FC på halvdelen til Crystal Palace FC.
    Chelsea FC fosser fremover, men Michael Oliver blåser for offside på Selhurst Park.
    5'
    Skudd på mål, Crystal Palace
    Jordan Ayew
    Crystal Palace FC angriper. Jordan Ayew får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Chelsea FC på egen banehalvdel.
    7'
    Crystal Palace får tildelt et frispark
    Frispark for Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark i en god posisjon for Crystal Palace FC!
    11'
    Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Chelsea får tildelt et hjørnespark
    Conor Gallagher
    Conor Gallagher (Chelsea FC) løfter inn en corner fra venstre på Selhurst Park.
    20'
    Jean Philippe Mateta
    Jean Philippe Mateta (Crystal Palace FC) avanserer forover på Selhurst Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    23'
    Malo Gusto
    Chelsea FC angriper i London, men blir avblåst for offside.
    25'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Mål for Crystal Palace!
    Crystal Palace 1 - 0 Chelsea
    Mål: Jefferson Lerma
    I London tar Crystal Palace FC ledelsen 1-0 etter et mål av Jefferson Lerma.
    30'
    Skudd utenfor mål, Crystal Palace
    Matheus Franca
    Matheus Franca (Crystal Palace FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Moisés Caicedo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    35'
    Moisés Caicedo er på beina igjen og fortsetter kampen på Selhurst Park.
    36'
    43'
    Skudd utenfor mål, Chelsea
    Conor Gallagher (Chelsea FC) kommer seg fri på Selhurst Park, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    45'+1
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Crystal Palace FC.
    45'+3
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Christopher Nkunku
    Ut: Noni Madueke
    Chelsea FC gjør sitt første bytte. Noni Madueke erstattes av Christopher Nkunku.
    46'
    Mål for Chelsea!
    Crystal Palace 1 - 1 Chelsea
    Mål: Conor Gallagher
    Målgivende: Malo Gusto
    Mål! bortelag utligner ved Conor Gallagher. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Malo Gusto.
    47'
    Conor Gallagher (Chelsea FC) slår en corner fra venstre side på Selhurst Park.
    50'
    Cole Palmer
    Chelsea FC angriper, men avslutningen til Cole Palmer går utenfor.
    51'
    53'
    Nicolas Jackson
    Chelsea FC angriper, men Michael Oliver blåser for offside.
    54'
    En av Chelsea FCs spillere går i offside.
    56'
    Frispark for Chelsea FC på egen banehalvdel.
    57'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Thiago Silva (Chelsea FC) vrir seg av smerte i gresset.
    60'
    Inn: Levi Colwill
    Ut: Thiago Silva
    Thiago Silva (Chelsea FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Levi Colwill.
    61'
    Crystal Palace får tildelt et hjørnespark
    Will Hughes
    Michael Oliver tildeler Crystal Palace FC en corner. Will Hughes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Jefferson Lerma
    Jefferson Lerma (Crystal Palace FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Ben Chilwell
    I London slår Ben Chilwell en corner fra høyre.
    66'
    Michael Oliver tildeler Chelsea FC en corner. Ben Chilwell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    67'
    Målsjanse! Ben Chilwell (Chelsea FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Chelsea FC kommer till avslut på Selhurst Park men Nicolas Jackson nickar utanför.
    69'
    Gult kort til Crystal Palace
    Dommer Michael Oliver viser Jefferson Lerma (Crystal Palace FC) det gule kortet.
    70'
    Crystal Palace blir avblåst for offside
    En av Crystal Palace FCs spillere blir avblåst for offside på Selhurst Park.
    71'
    73'
    Målsjanse til Crystal Palace FC! Matheus Franca treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Crystal Palace FC angriper i London, men blir avblåst for offside.
    76'
    Skudd på mål, Chelsea
    Cole Palmer
    Chelsea FC fosser forover og Cole Palmer fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Naouirou Ahamada
    Ut: Will Hughes
    Bytte for Crystal Palace FC. Naouirou Ahamada kommer inn for Will Hughes på Selhurst Park.
    79'
    Daniel Munoz
    Dommer Michael Oliver gir Daniel Munoz (Crystal Palace FC) et gult kort.
    79'
    Inn: Raheem Sterling
    Ut: Nicolas Jackson
    Chelsea FC bytter ut Nicolas Jackson med Raheem Sterling.
    79'
    Frisparket tildelt Chelsea FC er farlig nær Crystal Palace FCs målområde.
    79'
    Inn: Alfie Gilchrist
    Ut: Malo Gusto
    Mauricio Roberto Pochettino Trossero (Chelsea FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alfie Gilchrist erstatter Malo Gusto.
    84'
    Inn: Odsonne Edouard
    Ut: Matheus Franca
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Crystal Palace FC. Inn kommer Odsonne Edouard, mens Matheus Franca tar plass på benken.
    84'
    85'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    86'
    88'
    89'
    Axel Disasi
    Axel Disasi (Chelsea FC) kommer til avslutning på Selhurst Park, men headingen blir reddet.
    90'
    90'
    Crystal Palace 1 - 2 Chelsea
    Målgivende: Cole Palmer
    Mål! Chelsea FC tar ledelsen 1-2 ved Conor Gallagher. Flott spill fra Cole Palmer før målet.
    90'+1
    Gult kort til Chelsea
    Axel Disasi
    Axel Disasi (Chelsea FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Selhurst Park.
    90'+2
    Crystal Palace 1 - 3 Chelsea
    Mål: Enzo Jeremias Fernandez
    I London øker Chelsea FC ledelsen til 1-3 takket være et mål av Enzo Jeremias Fernandez. Cole Palmer var nest sist på ballen.