Det betyr altså at Bruno Fernandes mister kampen i kveld på grunn av skade
    Korrekt. Første på fire år er rapportene
    VG Live Bruker
    Rashford skada, eller har ETH skjønt at han er ubrukelig?
    Rashford har slitt med skade, så vi får vel anta at det er derfor
    En presset Erik ten Hag er på plass på Selhurst Park. Bør ha en seier i kveld for å ha håp om Europa-plass neste sesong.
    Kåre.A
    Har Chelsea en sjanse på topp 5 hvis Crystal Palace vinner i dag?
    De har vel det uansett utfall i kveldens kamp, men det vil jo være fordel Chelsea om Palace vinner. To poeng opp til Newcastle med et fint kampprogram. Men Chelsea er Chelsea :)
    MarkusN
    Casemiro og Evans som stopperduo. Får håpe for United sin del at det blir minimalt med bakrom for Eze og Olise å boltre seg i. En ide å legge linja på egen 16-meter?
    Vi får håpe parkeringsvaktene i London har tatt kvelden før 21.00 norsk tid
    En ny greie å følge med på i kveld: Dommer Jarred Gillet skal ha et kamera festet på hodet i kveld. Bildene fra kameraet vil ikke bli vist live, men skal vises i etterkant for å gi et større innblikk i dommernes hverdag.
    50% som håper på Palece seier her i kveld. Hvor mange % av dem tror du er liverpool supportere som bare ønsker alt annet enn godt mot Manchester United?
    Jeg tror alle supportere av engelske lag unner hverandre godt og ikke synker til et slikt nivå
    Tarald
    Hvem er kaptein for United i kveldens kamp?
    Casemiro!
    Lagene er på vei ut på matta. Der blir de filmet av denne varianten fra dommerens hode.
    Evans og Casemiro hadde vel veldig få på sitt "stopperduo denne sesongen"-bingobrett. Men her er vi
    Kan bli en åpen kamp dette. Satser på en del scoringer
    Palace har lite å spille for. United mye mer. Motivasjon spiser ofte det aller meste annet til frokost når det kommer til fotball.
    Hjørnespark til Crystal Palace
    1'
    Hjemmelaget tar kommandoen fra start
    2'
    Kort corner som Mount bryter.
    2'
    Et halvhjertet rop om straffespark når Mitchell går i bakken. Straffe der hadde vært strengt
    2'
    Onana med fryktelig utspill
    3'
    Slipper med skrekken, keeperen
    4'
    United etablerer seg litt høyere i banen nå
    4'
    Mainoo med pasning til ingen andre enn dødlinja. Svak pasning
    6'
    Onana ikke helt presis med beina så langt
    8'
    Flere utpå her som sliter med presisjonen så langt. Frem og tilbake
    8'
    Tut-tut og tunnel fra Eze. Palace med ballen nå
    9'
    Ingen av lagene som klarer å etablere veldig gode angrep. Svak presisjon i pasningsspillet.
    10'
    For en rotete kamp. Ser jo ut som to junior lag i øyeblikket.
    Ja, dette var traurige greier.
    Mål for Crystal Palace!
    Crystal Palace 1 - 0 Manchester United
    Mål: Michael Olise
    OLISE VEKKER OSS FRA DVALEN! United har satt girkassa i revers og bare rygger seg inn i eget mål. Olise får fri motorvei og kan enkelt sette inn kveldens første.
    12'
    Hva nå, Manchester United?
    13'
    Will Hughes med en knalltøff takling, men den er på ball. Høster applaus fra hjemmefansen
    15'
    Højlund med et fint hælspark som til slutt ender hos Mount. Han dundrer ballen utover sidelinjen. Palace overtar.
    16'
    Mason Mounts skudd blokkeres. Ålreit mulighet for United.
    18'
    Palace med en mulighet fra midt på Uniteds halvdel
    18'
    Renner ut i den berømte sanden
    19'
    Jublende hjemmelag
    20'
    Mateta redder fra sin egen spiller! Palace bryter høyt, Olise avslutter men treffer egen spiller. Onana hadde nok uansett reddet
    21'
    Nå er det hett rundt ørene på Onana. Olise er nok en gang den som får avsluttet etter en fin Palace-opprulling. Denne gangen er skuddet midt på keeper.
    23'
    Vil seg ikke for bortelaget så langt.
    23'
    God mulighet for United! Garnacho blir felt og frispark fra 20 meter
    24'
    Eriksen og Mount ved ballen
    24'
    Eriksen prøver å bøye den over muren. Treffer hodet til Andersen.
    25'
    BALLEN ER I MÅL! Men det dømmes frispark. Merkelig situasjon. Casemiro header ballen i en voldsom bue. Dean Henderson går i duell med Højlund. Dansken får frispark mot seg og det blir ingenting av scoringen. Ten Hag virket å være uenig i den
    26'
    Nære på i andre enden. Mainoo med et sløvt tilbakespill. Olise kommer seg ikke forbi Onana.
    28'
    Espen
    Såvidt borti der, skal være mål
    Dommer virket svært i tvil. Tok litt tid før avgjørelsen kom.
    Frispark mot Højlund før ballen går i mål?
    Ja, korrekt dømt.
    44%
    Nei, aldri i verden
    56%
    5939 stemmer
    Frispark til United når Højlund takles av Andersen.
    29'
    Frisparket slås utover dødlinja fra Eriksen
    30'
    United mer med her nå, men enn så lenge ganske ufarlig.
    33'
    Eze shower litt på hjemmebane og drar av noen spillere.
    33'
    Wan Bissaka finner Højlund inne i feltet, men avslutningen er langt unna å skape noe som helst farlighet
    34'
    Vi har sett vakrere fotballkamper enn dette. Ikke altfor mye som funker, men vi har da fått noen målsjanser.
    36'
    Højlund har ikke hatt alle tiders omgang. Blir godt passet på
    37'
    Crystal Palace 2 - 0 Manchester United
    Mål: Jean Philippe Mateta
    DER SMELLER DET FRA MATETA! Franskmannen runder Evans så lett som bare det, før han hamrer ballen i det nærmeste hjørnet.
    40'
    Omana skulle vel kanskje tatt skudd i nærmeste stolpe?
    Kan diskuteres det, ja!
    Casemiro stiger opp etter et frispark, men er for hardt presset når han header.
    43'
    Tre minutter lagt til
    45'+1
    Eze med en slags blanding av innlegg og skudd. Pleier sjelden å funke.
    45'+3
    Manchester United-fans: Se bort. Dette har ikke vært særlig pent. Palace har styrt det aller meste, og Manchester United har ikke hatt et skudd på mål. 2-0 etter scoringer av Olise og Mateta.
    Akil
    Mateta eller Eze som scorte? Du har skrevet Eze i din siste kommentar
    Litt kjapp på labben! Mateta, naturligvis
    tormod
    Hvordan kan du si at Palace har styrt det meste med 36% ballbesittelse...??
    Palace har bare ligget og ventet på United, og hogget til når de har fått sjansen. Palace har på ingen måte storspilt, men har vært det klart beste laget.
    Ingen bytter hos United kan det se ut til. Ei heller hos Palace
    Erling Weiseth
    United ikke ett skudd på mål, skriver du? De hadde jo en ball i mål, som skulle ha vært godkjent?
    Blir ikke registrert som skudd på mål siden det ble frispark.
    Palace med andre omgangs første sjanse. Ut på kant, inn til Eze foran mål. HEEELT alene på straffemerket. Avslutningen er svak
    50'
    Dalot prøver å curle den i lengste! Får ikke den langt nok bort i hjørnet.
    50'
    Fint av Antony som kommer seg foran og får et frispark.
    52'
    Casemiro! Først i stanga, så i nettet! Men flagget er oppe for offside! Den ser vel korrekt ut.
    52'
    Fish
    There's only one Anthony! Marc Anthony
    You sang to me. Meget sterk låt
    Eze like sunday morning! Spiller vegg med Olise før Eze avslutter en meter til side for mål. Nære på!
    56'
    Palace ruller opp igjen! Mitchell banker til. Onana redder
    56'
    Will Hughes sender Onana ut i full strekk! Får en ball ut i returrom og banker til.
    57'
    Crystal Palace 3 - 0 Manchester United
    Mål: Tyrick Mitchell
    Målgivende: Joachim Andersen
    Den måtte komme! Det rakner fullstendig for bortelaget. Andersen på bakerste sender ballen inn til Mitchell som har verdens enkleste jobb med å sette inn 3-0. Men er det frispark?
    58'
    VAR er inne i bildet her nå
    60'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Sofyan Amrabat
    Ut: Antony
    60'
    Målet blir stående!
    60'
    61'
    Hjørnespark til Manchester United
    63'
    Saltisåret
    United har ikke endt med negativ målforskjell så lenge Premier League har eksistert. Når var forrige gang?
    89/90-sesongen sier våre statistikkfolk.
    United har tapt 0-3 mot Palace en gang tidligere: I 1991.
    65'
    Højlund går ned og ser da ut til å bli felt?? Rundt 16 meterstreken.
    65'
    Soleklart frispark, mener Semb i kommentatorbua.
    66'
    Crystal Palace 4 - 0 Manchester United
    HVA ER DET SOM SKJER???? Manchester United FILLERISTES!!! Olise banker til og alt går inn! Fra hjørnet av 16. Den skal vel Onana ta?
    66'
    Vebz
    Hva er det verste resultatet United har mot Crystal Palace?
    5-0 i desember 1972.
    Gult kort til Manchester United
    Sofyan Amrabat
    69'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Odsonne Edouard
    Ut: Jean Philippe Mateta
    69'
    Inn: Jairo Riedewald
    Ut: Will Hughes
    70'
    Per H
    Fikk Glasner gult kort for protest?
    Så slik ut!
    Bør Ten Hag være ferdig som United-manager etter dette?
    Ut: Nathaniel Clyne
    78'
    Ole
    Ikke Casemiros beste kveld dette?!!
    Nei, Casemiro har hatt bedre dager på jobb
    United virker handlingslammet. Palace har full kontroll på dette.
    80'
    Inn: Ethan Wheatley
    Ut: Mason Mount
    80'
    Inn: Amad Diallo
    Ut: Rasmus Højlund
    81'
    Eze meies ned på vei fremover. Får ikke frispark.
    82'
    Inn: Jordan Ayew
    Ut: Michael Olise
    85'
    Inn: Jeffrey Schlupp
    Ut: Eberechi Eze
    86'
    Gult kort til Crystal Palace
    Jeffrey Schlupp
    Altfor sen inn i Amrabat.
    88'
    Nære på for Palace igjen! Hjemmelaget er som en gigantisk, glovarm kniv og bortelaget United er en stor pakke smør som ikke har sjans til å stå imot
    89'
    90'+1
    Seks minutter lagt til
    90'+1
    Stolpen fra Palace! Edouard stjeler ballen fra Casemiro. Skuddet er godt, men treffer altså stolpen
    90'+1
    Skytes igjen fra Palace. Via et United-bein og inn til Onana.
    90'+5
    Marerittkvelden er over for alle United-fans. 4-0 til Crystal Palace etter en kamp hvor Erik ten Hags gutter aldri var i nærheten.