Crystal Palace(4-2-3-1): Mandanda - Ward, Dann, Tomkins, Kelly - McArthur, Ledley - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke.
    Stoke(4-2-3-1): Given - Cameron, Shawcross, Martins Indi, Johnson - Whelan, Allen - Walters, Bojan, Arnautovic - Bony.
    0'
    Hjertelig velkommen til dagens oppgjør mellom Crystal Palace og Stoke!
    0'
    Hjemmelaget har funnet noe flyt etter en tung start på sesongen. Etter to tap innledningsvis har de tatt fire poeng på de to siste kampene - seier over Middlesbrough og uavgjort mot Bournemouth.
    0'
    Stoke ligger helt sist på tabellen med tre strake tap på rad. Laget tok poeng mot Middlesbrough i første runde, men etter det har det vært tøft. Med en målforskjell på 2-10 ligger laget helt sist i Premier League.
    0'
    Zaha ordner kampens første hjørnespark for hjemmelaget etter drøye minuttet. Prøver å slå inn, men legget blir klarert.
    1'
    Bony klarerer med hodet.
    3'
    Rolig åpning på kampen. Stoke triller mye ball på Selhurst Park.
    4'
    Martins Indi med en genial stikker til Walters, men sistnevnte starter en liten centimeter for tidlig og blir avblåst for offside.
    5'
    Lang ball fra Dann opp mot Benteke, men Shawcross er råsterk og stanger unna.
    6'
    Townsend setter fart og drar seg forbi Johnson, men backen gjør en god returjobb og får sklidd ballen ut til corner.
    6'
    Dann blir holdt, men får ikke headingen på mål. Palace opprettholder trykket, men Stoke og Allen får til slutt brutt.
    7'
    Johnson, som har det noe uortodokse nummer 8 som høyreback, klarerer til kast etter bra press av Townsend. Frisk og god åpning på kampen!
    8'
    Zaha setter fart og blir dyttet av både Allen og Arnautovic. Frispark til hjemmelaget i god posisjon.
    8'
    Mål for Crystal Palace!
    Crystal Palace 1 - 0 Stoke City
    Mål: James Tomkins
    Målgivende: Andros Townsend
    Tomkins åpner scoringsballet på Selhurst Park! Legget fra Townsend er bra slått på bakerste, og Tomkins lurer seg inn bak Walters. Veldig vanskelig å se om det er Tomkins eller Walters som er sist på ballen, men mål blir det!
    9'
    Crystal Palace 2 - 0 Stoke City
    Mål: Scott Dann
    Målgivende: Jason Puncheon
    Corneren fra høyre, slått av Puncheon, er perfekt slått. Ballen møter pannebrasken til Dann, som banker inn 2-0. For noen magiske minutter for hjemmelaget!
    11'
    Nok en corner til Palace. Allerede hjemmelagets tredje.
    10'
    Allen spiller tidlig i bakrom på Bony, men Dann ser at den lange kommer og er først på ball. Bra stopperspill.
    13'
    Puncheon drar seg inn i boks og utfordrer, men ballen går via Arnautovic og ut til corner. Hjemmelagets fjerde!
    16'
    Benteke rager høyest i feltet, men spissen får ikke nok klem i headingen. Given plukker enkelt.
    17'
    Zaha bryter sentralt og vinner ball. Setter fart og slipper til Benteke, som drar seg inn i banen. Han finner Puncheon, som prøver seg på direkten fra 20 meter. Given redder enkelt.
    19'
    Allen prøver å finne Bony, og gjør det til slutt. Den ivorianske angriperen er i offside i det ballen slippes, og blir avblåst.
    20'
    Bony prøver å plassere ballen nede til høyre i det han kommer alene mot fire Palace-forsvarere. Klarer det nesten, men ballen stryker seg utenfor stolpen.
    21'
    Townsend utfordrer Indi og timer overstegen perfekt. Blir meid ned av nederlenderen og får frispark i god innleggsposisjon.
    22'
    Prøver seg på en frekkis, Townsend. Skyter i nærmeste, men Given er årvåken og redder. God redning av iren.
    23'
    Det klappes i minutt 23. Det skyldes at Pape Soare, som er nummer 23, var involvert i en alvorlig bilulykke for ikke mange dager siden. Han er ute i drøye seks(!) måneder.
    24'
    Corneren fra Puncheon blir klarert.
    23'
    Benteke har kommet mye dypt og hentet ball. Prøver å slå en tversoverpasning, men angriperen treffer helt feil og ballen går ut over sidelinjen. Svakt.
    25'
    Zaha takles av Bojan, og Palace får frispark i identisk posisjon som for tre-fire minutter siden. Nok en gang gjør Townsend seg klar.
    26'
    Slår inn, men innlegget blir klarert av Bony på bakerste.
    27'
    Dann får hodet på ballen, men ikke riktig retning. Klareres til slutt.
    27'
    Palace har tatt helt over nå. Stoke er nesten ikke borti ballen, og når de først er det er hjemmelaget gode i gjenvinningfasen.
    31'
    Walters blir liggende etter en duell med Townsend.
    33'
    Iren er oppe og går igjen.
    34'
    Nevnte Walters skaffer frispark til Stoke ute til høyre på 20 meter. Fin innleggsposisjon.
    35'
    Allen slår inn. Dann klarerer til corner i duell med Shawcross.
    36'
    Kort variant som ender i ingen verdens ting.
    37'
    Det slås langt på Bony, men denne gang er Tomkins god og vinner ballen. Palace overtar.
    37'
    Townsend drar seg inn i banen og blir ubesluttsom. Når han skal slippe til Ledley er han for sent inne i duellen med Bojan, og pådrar seg frispark.
    38'
    Herlig vegg av Kelly og Townsend. Backen får slått inn, men Indi er sterk i boks og stanger unna.
    41'
    Det filmes på Mame Biram Diouf. Skal han inn og redde det synkende skipet?
    43'
    Mye oppstykket de siste minuttene.
    44'
    Bojan prøver å slå inn, men crosseren er svakt slått. Ballen klareres på første.
    45'+1
    Legges til ett minutt.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Damien Delaney
    Ut: James Tomkins
    Må ha vært en skade innblandet her.
    46'
    Tidlig hjørnespark til Stoke. Whelan slår inn, McArthur klarerer til corner.
    47'
    Shawcross får hodet på ballen og header mot mål, men Mandanda er fint nede og redder greit.
    47'
    Arnautovic prøver å slå inn, men ballen går via Delaney. Corner igjen for gjestene, som har åpnet 2.omgangen godt.
    49'
    Går over alt og alle.
    50'
    Palace kontrer. Får frispark på 25 meter, ute til venstre. Townsend gjør seg klar til å svinge ballen inn.
    50'
    Bra slått av Townsend! Slår inn på femmeteren, men ingen får en tå på ballen. Treffer Indi og ut til corner.
    50'
    Nære for Dann! Corneren fra Puncheon treffer stopperen, som timer headingen perfekt. Bojan er på strek og klarerer!
    51'
    Arnautovic kommer seg fri, men Delaney gjør en god jobb og setter inn en susende takling. God jobb av stopperen.
    52'
    Indi prøver å dra av Zaha på egen halvdel. Sjeldent smart, ei heller denne gang. Slipper med skrekken i det Shawcross får klarert!
    53'
    Hvordan scorer ikke hjemmelaget der?! Townsend slår inn og Zaha prøver å skyte på volley. Får ikke nok klem i skuddet, men på returen står det tre spillere med røde og blå striper inne i boksen som bare venter på å dunke ballen i mål. Utrolig at ingen får en tå på ballen!
    54'
    Bojan drar seg inn i banen og fyrer. Drøye meteren utenfor mål.
    54'
    Palace tatt over etter den gode åpningen til Stoke. Er aggressive og gir ikke Stoke noen metere når gjestene har ball.
    56'
    Johnson slipper perfekt til Walters, som slår inn. Ender til slutt opp hos Bojan, som prøver å svinge ballen inn. Puncheon gjør en god jobb og klarerer til kast.
    57'
    Zaha finner frem saksen og klipper Bojan i det spanjolen har spilt fra seg ballen. Frispark i god innleggsposisjon for Stoke.
    58'
    Lander til slutt hos Martins Indi. Han trikser opp til seg selv og skyter på volley, men ballen klareres til corner.
    59'
    Ballen faller til slutt ned hos Shawcross, som sleiver den utenfor via høyre leggskinn fra fire meter.
    59'
    Gult kort til Crystal Palace
    James McArthur
    Sparker Walters rett under kneet. Greit gult.
    60'
    Walters drar av Puncheon og blir sparket på foten på 17 meter. Blir liggende, men får ikke frispark. Bortelaget raser!
    62'
    Johnson skyter fra 20 meter. Spilleren med nummer 8 på ryggen sender en markkryper i fanget til Mandanda.
    62'
    Zaha får ball av Puncheon på hjørnet av 16-meteren og klemmer til. Går via Indi og ut til corner.
    64'
    Shawcross stanger unna.
    64'
    Enorme rom for Puncheon inne sentralt nå. Slipper til Townsend, som drar seg inn i banen og prøver å curle i lengste. Går via Whelan.
    64'
    Klareres. Ropes på straffe. Benteke legges ned i boks, men spillet går videre.
    66'
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Mame Diouf
    Ut: Bojan Krkic
    Ut med den tidligere Barcelona-spilleren, inn med den tidligere Molde-spilleren.
    67'
    Townsend får slått inn, men Arnautovic kommer med en stygg og unødvendig etterslenger. Soleklart gult.
    71'
    Gult kort til Stoke City
    Marko Arnautovic
    71'
    Crystal Palace 3 - 0 Stoke City
    Mål: James McArthur
    Nå renner det inn! McArthur skyter fra 15 meter, men skuddet går via Cameron og i mål. Utagbart for Given.
    71'
    Palace har fullstendig kontroll på dette oppgjøret nå. Mange oppgitte Stoke-ansikter på tribunen.
    73'
    Crystal Palace 4 - 0 Stoke City
    Mål: Andros Townsend
    For en scoring av Andros Townsend! Tar med seg ball fra egen halvdel og får ikke noe press på seg. Tar en herlig finte før han drar seg inn i banen. Der fyrer han fra drøye 17 meter med høyre(!). En perlescoring, helt nede i høyre hjørne. 4-0 til Palace!
    74'
    Arnautovic klippes ned av Puncheon på 25 meter. Får frispark.
    76'
    Inn: Mathieu Flamini
    Ut: Joe Ledley
    77'
    Diouf henger lenge i lufta, og får headet på mål. Går rett over!
    78'
    Jason Puncheon
    76'
    Bony prøver seg på halvvolley fra syv meter, men skuddet går langt over mål.
    80'
    Indi slipper til Bony, som tester slegga fra 17 meter. Enkelt for Mandanda.
    82'
    Den skal sitte, Wilfred Bony! Får dratt av Mandanda, men det ser ut som han mister fotfeste. Dermed kommer Delaney inn som en reddende engel og får klarert.
    83'
    Inn: Chung-Yong Lee
    Ut: Andros Townsend
    Kampens gigant forlater banen.
    84'
    Whelan river og sliter i Puncheon. Får frispark mot seg.
    85'
    Kjempesjanse for Walters til å pynte på resultatet! Får en perfekt ball av Allen og drar av Kelly. Skal bare plassere ballen i lengste, men bommer på ballen og sleiver den utenfor.