2-3
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Doetinchem.
    En av ADO Den Haags spillere går i offside.
    3'
    Dommer Marc Nagtegaal ser at linjemannen løfter flagget, og ADO Den Haags Amir Absalem blåses av for offside.
    7'
    I Doetinchem slår Daryl van Mieghem en corner fra venstre.
    12'
    Matteo Waem
    Sjanse til ADO Den Haag! Matteo Waem er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    De Graafschap, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Skudd utenfor mål, ADO Den Haag
    12'
    Mål for De Graafschap!
    De Graafschap 1 - 0 ADO Den Haag
    Mål: Alex Buttner
    Alex Buttner setter ballen i nettet og De Graafschap leder nå 1-0.
    13'
    Frispark for De Graafschap på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til ADO Den Haag på halvdelen til De Graafschap.
    16'
    Henk Veerman
    Sjanse! ADO Den Haag avanserer forover, men Henk Veerman avslutter utenfor.
    18'
    Marc Nagtegaal tildeler ADO Den Haag en corner. Daryl van Mieghem sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Marc Nagtegaal signaliserer et frispark til ADO Den Haag.
    22'
    De Graafschap tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Gult kort til ADO Den Haag
    Matteo Waem
    Matteo Waem (ADO Den Haag) får et gult kort av dommer Marc Nagtegaal.
    27'
    Kan De Graafschap utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    27'
    Lion Kaak
    De Graafschap angriper i Doetinchem. Lion Kaak fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Offside! Henk Veerman (ADO Den Haag) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    29'
    Mål for ADO Den Haag!
    De Graafschap 1 - 1 ADO Den Haag
    Mål: Amir Absalem
    Målgivende: Jari Vlak
    Amir Absalem (ADO Den Haag) header ballen i mål og utligner til 1-1. Flott spill fra Jari Vlak før målet.
    30'
    ADO Den Haag avanserer forover i Doetinchem. Henk Veerman avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    I Doetinchem har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Xandro Schenk
    Xandro Schenk (De Graafschap) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    35'
    ADO Den Haag, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Marc Nagtegaal signaliserer et frispark til ADO Den Haag på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark ADO Den Haag.
    39'
    Silvinho Esajas
    Silvinho Esajas (ADO Den Haag) kommer til en målsjanse på De Vijverberg, men klarer ikke å score.
    39'
    Alex Schalk
    ADO Den Haag angriper i Doetinchem. Alex Schalk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    Alex Buttner
    De Graafschap angriper, men avslutningen til Alex Buttner går utenfor.
    41'
    Frispark De Graafschap.
    43'
    Frispark for ADO Den Haag på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Marc Nagtegaal signaliserer et frispark til De Graafschap.
    45'+1
    Hjørnespark til ADO Den Haag
    48'
    Hjørnespark til De Graafschap
    49'
    I Doetinchem har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    52'
    Daryl van Mieghem (ADO Den Haag) slår en corner fra venstre side på De Vijverberg.
    52'
    Henk Veerman (ADO Den Haag) kommer seg fri på De Vijverberg, men avslutningen går utenfor.
    53'
    55'
    Målsjanse! Silvinho Esajas (ADO Den Haag) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Skade: ADO Den Haag
    56'
    Stopp i spillet
    De Graafschap 1 - 2 ADO Den Haag
    Mål: Daryl van Mieghem
    ADO Den Haag leder 1-2 etter en scoring av Daryl van Mieghem.
    58'
    Spillerbytte - De Graafschap
    Inn: Devin Haen
    Ut: Ralf Seuntjens
    Jan Vreman gjør dagens første bytte i Doetinchem, når han tar ut Ralf Seuntjens og setter inn Devin Haen.
    60'
    Inn: Rio Hillen
    Ut: Joran Hardeman
    De Graafschap gjør sitt andre bytte. Joran Hardeman erstattes av Rio Hillen.
    60'
    Tilbake fra skade: ADO Den Haag
    62'
    ADO Den Haag må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra De Graafschap.
    63'
    Daryl van Mieghem (ADO Den Haag) løfter inn en corner fra venstre på De Vijverberg.
    65'
    De Graafschap 1 - 3 ADO Den Haag
    Mål: Alex Schalk
    Målgivende: Henk Veerman
    Alex Schalk øker ADO Den Haags ledelse til 1-3! Det er en fin assist fra Henk Veerman.
    66'
    ADO Den Haag tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Frispark til De Graafschap på halvdelen til ADO Den Haag.
    69'
    Basar Onal vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    70'
    71'
    De Graafschap slipper å klare seg uten Basar Onal som kommer tilbake på banen i Doetinchem.
    72'
    Marc Nagtegaal signaliserer et frispark til De Graafschap på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Mimoun Mahi
    Ut: Lion Kaak
    De Graafschap bytter ut Lion Kaak med Mimoun Mahi.
    74'
    Inn: Tristan Van Gilst
    Ut: Basar Onal
    Tristan Van Gilst (De Graafschap) erstatter Basar Onal som ser ut til å måtte forlate De Vijverberg med en skade.
    74'
    Inn: Mees Bakker
    Ut: Alex Buttner
    Bytte for De Graafschap. Mees Bakker kommer inn for Alex Buttner på De Vijverberg.
    74'
    Devin Haen
    Devin Haen (De Graafschap) prøver å heade ballen i mål på De Vijverberg, men mislykkes.
    76'
    76'
    Daryl van Mieghem
    Sjanse i Doetinchem! Daryl van Mieghem (ADO Den Haag) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    Målsjanse på De Vijverberg! Daryl van Mieghem fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    77'
    Spillet på De Vijverberg er stoppet midlertidig fordi Matteo Waem ligger nede.
    78'
    Spillerbytte - ADO Den Haag
    Inn: Finn de Bruin
    Ut: Lasse Plato Christensen
    Lasse Christensen (ADO Den Haag) erstattes av Finn de Bruin.
    79'
    Matteo Waem ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Doetinchem.
    79'
    80'
    Offside! Daryl van Mieghem (ADO Den Haag) er alene igjennom, men dommer Marc Nagtegaal ser at linjemannen er oppe med flagget.
    81'
    Inn: Jort van der Sande
    Ut: Daryl van Mieghem
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for ADO Den Haag. Inn kommer Jort van der Sande, mens Daryl van Mieghem tar plass på benken.
    83'
    83'
    86'
    De Graafschap fosser fremover, men Donny Warmerdam går rett i offsidefella.
    86'
    88'
    89'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jari Vlak (ADO Den Haag) vrir seg av smerte i gresset.
    89'
    ADO Den Haag slipper å klare seg uten Jari Vlak som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+1
    90'+2
    90'+4
    Straffe til De Graafschap
    90'+6
    Silvinho Esajas (ADO Den Haag) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+6
    De Graafschap scorer på straffe!
    De Graafschap 2 - 3 ADO Den Haag
    Mål: Jeffry Fortes
    Mål! De Graafschap reduserer til 2-3 takket være et straffespark av Jeffry Fortes.