Nunez Mata51' (Str.)
1-0
1-1
    Usbekistan får tildelt et frispark
    Ali Mahmood Mahmood Ismail signaliserer et frispark til Usbekistan på egen banehalvdel.
    2'
    Jose De Leon
    Usbekistan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Usbekistan blir avblåst for offside
    Umarli Rahmonaliev
    Usbekistan angriper i Paris, men blir avblåst for offside.
    6'
    Luiyi De Lucas
    Frispark til Usbekistan på halvdelen til Den dominikanske republikk.
    11'
    Skudd utenfor mål, Usbekistan
    Ruslanbek Zhiyanov
    Usbekistan avanserer forover i Paris. Ruslanbek Zhiyanov avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Usbekistan får tildelt et hjørnespark
    I Paris slår Ruslanbek Zhiyanov en corner fra høyre.
    15'
    Den dominikanske republikk får tildelt et frispark
    Frispark for Den dominikanske republikk på egen banehalvdel.
    15'
    Skudd utenfor mål, Den dominikanske republikk
    Nowend Enrique Lorenzo Cabrera
    Målsjanse! Nowend Enrique Lorenzo Cabrera (Den dominikanske republikk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Ali Mahmood Mahmood Ismail signaliserer et frispark til Den dominikanske republikk på egen banehalvdel.
    23'
    Den dominikanske republikk blir avblåst for offside
    Oscar Urena Garci
    Offside! Oscar Urena Garci (Den dominikanske republikk) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    24'
    Ruslanbek Zhiyanov treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Usbekistan i Paris.
    25'
    Den dominikanske republikk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Gult kort til Usbekistan
    Abdukodir Khusanov
    Abdukodir Khusanov (Usbekistan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    25'
    Skudd på mål, Den dominikanske republikk
    26'
    Den dominikanske republikk, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Den dominikanske republikk får tildelt et hjørnespark
    27'
    30'
    Alisher Odilov
    31'
    Målsjanse på Parc des Princes! Nowend Enrique Lorenzo Cabrera fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    En av Usbekistans spillere blir avblåst for offside.
    35'
    Peter Gonzalez
    Peter Gonzalez (Den dominikanske republikk) slår en corner fra venstre side på Parc des Princes.
    36'
    36'
    36'
    Umarli Rahmonaliev (Usbekistan) løfter inn en corner fra venstre på Parc des Princes.
    37'
    Ibragim Ibragimov
    Usbekistan angriper, men avslutningen til Ibragim Ibragimov går utenfor.
    37'
    Ali Mahmood Mahmood Ismail signaliserer et frispark til Den dominikanske republikk.
    38'
    40'
    Heinz Morschel
    Frispark Usbekistan.
    41'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Zafarmurod Abdirakhmatov (Usbekistan) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    Zafarmurod Abdirakhmatov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Parc des Princes.
    43'
    Saidazamat Mirsaidov
    43'
    45'
    45'
    Skudd på mål, Usbekistan
    Norchaev Khuisain
    Sjanse i Paris! Norchaev Khuisain (Usbekistan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+5
    Usbekistan, prøver et skudd, men det reddes
    45'+5
    Spillerbytte - Den dominikanske republikk
    Inn: Josue Baez
    Ut: Oscar Urena Garci
    Ibai Gomez (Den dominikanske republikk) gjør sitt første bytte for dagen. Josue Baez erstatter Oscar Urena Garci.
    46'
    Inn: Francisco Marizan
    Ut: Jose De Leon
    Den dominikanske republikk bytter ut Jose De Leon med Francisco Marizan.
    46'
    Usbekistan fosser fremover, men Ali Mahmood Mahmood Ismail blåser for offside på Parc des Princes.
    47'
    Spillet på Parc des Princes er stoppet midlertidig fordi Nowend Enrique Lorenzo Cabrera ligger nede.
    47'
    VAR sjekker om det er straffe til Den dominikanske republikk
    48'
    Dommeren dømmer straffe til Den dominikanske republikk
    49'
    Straffe til Den dominikanske republikk
    49'
    Den dominikanske republikk scorer på straffe!
    Den dominikanske republikk 1 - 0 Usbekistan
    Mål: Rafael Leonardo Nunez Mata
    Den dominikanske republikk tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Rafael Leonardo Nunez Mata.
    51'
    Nowend Enrique Lorenzo Cabrera ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Paris.
    51'
    Den dominikanske republikk angriper. Peter Gonzalez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Sjanse! Usbekistan avanserer forover, men Ruslanbek Zhiyanov avslutter utenfor.
    53'
    Gult kort til Den dominikanske republikk
    Luiyi De Lucas (Den dominikanske republikk) mottar sitt første gule kort for dagen på Parc des Princes.
    54'
    Ali Mahmood Mahmood Ismail signaliserer et frispark til Usbekistan like utenfor Den dominikanske republikk-området.
    54'
    56'
    57'
    Spillerbytte - Usbekistan
    Inn: Abbosbek Fayzullaev
    Ut: Ibragim Ibragimov
    Ibragim Ibragimov (Usbekistan) erstattes av Abbosbek Fayzullaev.
    57'
    Inn: Jasurbek Jaloliddinov
    Ut: Ruslanbek Zhiyanov
    Bytte for Usbekistan. Jasurbek Jaloliddinov kommer inn for Ruslanbek Zhiyanov på Parc des Princes.
    57'
    Inn: Eldor Shomurodov
    Ut: Norchaev Khuisain
    Usbekistan bytter ut Norchaev Khuisain med Eldor Shomurodov. Dette er det tredje byttet som Timur Kapadze gjør i dagens kamp.
    57'
    Mål for Usbekistan!
    Den dominikanske republikk 1 - 1 Usbekistan
    Mål: Alisher Odilov
    Målgivende: Eldor Shomurodov
    Mål! Alisher Odilov utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Eldor Shomurodov.
    58'
    Frispark for Usbekistan på egen banehalvdel.
    60'
    Rafael Leonardo Nunez Mata
    61'
    61'
    Usbekistan angriper, men Alisher Odilov vinkes av for offside.
    64'
    Inn: José Omar de la Cruz Mangas
    Ut: Nowend Enrique Lorenzo Cabrera
    Ibai Gomez gjør dagens tredje bytte i Paris, når han tar ut Nowend Enrique Lorenzo Cabrera og setter inn José Omar de la Cruz Mangas.
    65'
    66'
    67'
    Jasurbek Jaloliddinov
    Ali Mahmood Mahmood Ismail tildeler Usbekistan en corner. Jasurbek Jaloliddinov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Eldor Shomurodov
    Usbekistan fosser forover og Eldor Shomurodov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    Heinz Morschel (Den dominikanske republikk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Usbekistan angriper, men blir avblåst for offside.
    72'
    Umarli Rahmonaliev (Usbekistan) slår en corner fra venstre side på Parc des Princes.
    75'
    75'
    75'
    Sjanse til Den dominikanske republikk! Rafael Leonardo Nunez Mata er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    78'
    Muhammadkadir Khamraliev
    Muhammadkadir Khamraliev (Usbekistan) header mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    Abbosbek Fayzullaev
    Usbekistan angriper i Paris. Abbosbek Fayzullaev avslutter på mål, men greier ikke å score.
    80'
    80'
    81'
    Inn: Nelson Lemaire
    Ut: Joao Urbaez
    Den dominikanske republikk gjør sitt fjerde bytte. Joao Urbaez erstattes av Nelson Lemaire.
    82'
    82'
    83'
    Nelson Lemaire
    84'
    Inn: Diyor Kholmatov
    Ut: Alisher Odilov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Usbekistan. Inn kommer Diyor Kholmatov, mens Alisher Odilov tar plass på benken.
    84'
    Diyor Kholmatov
    Diyor Kholmatov (Usbekistan) kommer seg fri på Parc des Princes, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Usbekistan angriper, men Ali Mahmood Mahmood Ismail blåser for offside.
    85'
    85'
    87'
    Inn: Thomas Jungbauer
    Ut: Luiyi De Lucas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Den dominikanske republikk. Inn kommer Thomas Jungbauer, mens Luiyi De Lucas tar plass på benken.
    88'
    89'
    90'
    Josue Baez
    Den dominikanske republikk fosser fremover, men Josue Baez går rett i offsidefella.
    90'
    Sjanse! Usbekistan avanserer forover, men Abbosbek Fayzullaev avslutter utenfor.
    90'+2
    90'+3
    Inn: Asadbek Rakhimzhonov
    Ut: Umarli Rahmonaliev
    Usbekistan bytter ut Umarli Rahmonaliev med Asadbek Rakhimzhonov. Dette er det femte byttet som Timur Kapadze gjør i dagens kamp.
    90'+3
    Sjanse i Paris! Jasurbek Jaloliddinov (Usbekistan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+4
    90'+4
    Abbosbek Fayzullaev (Usbekistan) slår en corner fra høyre side på Parc des Princes.